Prace bez pocitace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
44179
7.7.21 21:20
@vokishka píše:
Jako asistentka vetsinu dne travim bez počítače. My nemame ani interaktivky na druhem stupni :mrgreen:

Ve škole mých dětí jsou interaktivní tabule i ve školce :mrgreen:.I před covid. Ve škole, kde pracuji, jsou odměření k digitalizaci. Ve vyučování hlavně na prvním stupni tyto prvky chtějí velmi omezeně, nejlíp vůbec. Za volné peníze se zařizuje herna na přestávky pro první stupeň a v učebnách se zařizuje pruh smývatelné zdi, aby si děti mohly procvičovat grafomotorické cviky i ve stoje. V budoucnu jsou v plánu grafomotorické kurzy pro předškoláky a prvňáčky.

Zakladatelka nepíše, co má za vzdělání, dle mého je to stežejní pro další naši debatu zde. Ani to nedoplnila, jestli někde zase o výkřik trolla :nevim:

Těžko říct, co je mi bližší. Každá škola má jinou cílovou skupinu a složení žáků i ze sociálního hlediska. A tomu se přizpůsobuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44179
7.7.21 21:26

Bakaláře i vlastní systémy vedení databáze, dokumentace má i ta moje škola. Jde o to, že si nepřejí ty prvky ve výuce. Zaměstnanci školy ale určitou PC gramotnost mít musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
11.11.21 07:04

Zajímavè téma, kde se dá dnes pracovat bez počítače, klimatizace, uzavřené prostory, špatné osvětlení, chemie, v jaké umělé době žijeme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
11.11.21 07:07
@Pears206 píše:
Bakaláře i vlastní systémy vedení databáze, dokumentace má i ta moje škola. Jde o to, že si nepřejí ty prvky ve výuce. Zaměstnanci školy ale určitou PC gramotnost mít musí.

Učitelská gramotnost na počítači je zoufalá. Uvádíš určitou, to by tak odpovídalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
11.11.21 07:09
@Cenarius píše:
Cokoliv venku? Nějaký zahradničení apod.? Nějaký uklízení nebo pecovatelstvi?

Pecovatelstvi je taky otázka. Fyzická námaha může tak škodit, těžko říct, co má zakladatelka za vadu. To zahradničení je dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
11.11.21 07:18
@g.sandova píše:
Pecovatelstvi je taky otázka. Fyzická námaha může tak škodit, těžko říct, co má zakladatelka za vadu. To zahradničení je dobrý.

Zahradničení není dobré, prašnost, předklony, počasí.

Zajímavé téma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
11.11.21 08:34
@Divná Bára píše:
Učitelská gramotnost na počítači je zoufalá. Uvádíš určitou, to by tak odpovídalo.

to tak prece nelze zevseobecnit. U nas ve skole vsichni ucitele pracuji s pocitacem denne, komunikuji, pracuji v online prostredi. Vsichni jsou schopni vest online vyuku. Je pravda, ze jsou mezi nami rozdily. Predevsim starsi ucitele se s tim trosku perou. Ale treba ja jsem se naucila zvladnout it pro skolu na pomerne vysoke urovni. Ackoli mam humanitni vzdelani a nejsem nejmladsi, spolupracuji na tvorbe skolnich stranek, pracuji v online ucebnach i ted, kdyz jsou skoly (jeste) otevrene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
11.11.21 10:41
@Divná Bára píše:
Zahradničení není dobré, prašnost, předklony, počasí.Zajímavé téma

to je fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
11.11.21 11:02

A poštovní dorucovatelka?

• Citovat
  • Upravit
3909
12.11.21 07:44
@Alriga píše:
A poštovní dorucovatelka?

Musí si nachystat postu na poště, kde je umělé světlo, prašnost. Zveda těžké věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
12.11.21 07:53
@matkabagristy píše:
to tak prece nelze zevseobecnit. U nas ve skole vsichni ucitele pracuji s pocitacem denne, komunikuji, pracuji v online prostredi. Vsichni jsou schopni vest online vyuku. Je pravda, ze jsou mezi nami rozdily. Predevsim starsi ucitele se s tim trosku perou. Ale treba ja jsem se naucila zvladnout it pro skolu na pomerne vysoke urovni. Ackoli mam humanitni vzdelani a nejsem nejmladsi, spolupracuji na tvorbe skolnich stranek, pracuji v online ucebnach i ted, kdyz jsou skoly (jeste) otevrene.

Však pîšu, umí prûměrně a ty hned vysekneš slohovku jak jste schopné na pc. Plati pravidlo: Kdo nic neumí, učí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
12.11.21 16:39
@Divná Bára píše:
Však pîšu, umí prûměrně a ty hned vysekneš slohovku jak jste schopné na pc. Plati pravidlo: Kdo nic neumí, učí.

jsi trapna. Tu slohovku jsem napsala proto, ze pises v jednoduchych vetach zjednodusene ptakoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
12.11.21 16:51
@matkabagristy píše:
jsi trapna. Tu slohovku jsem napsala proto, ze pises v jednoduchych vetach zjednodusene ptakoviny.
A nepsalas prumerne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
13.11.21 09:47
@Divná Bára píše:
Však pîšu, umí prûměrně a ty hned vysekneš slohovku jak jste schopné na pc. Plati pravidlo: Kdo nic neumí, učí.

Tak bez učit, hvězdo. Promiň, ale tohle je trapné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
15.11.21 07:09
@matkabagristy píše:

Jsi opravdu učitelka? Sama píšeš, že jste na počítačích průměrné, ale já jsem trapná. Klasická reakce učitelky.
Jsi mimo téma, dodržuj pravidla, tvé umělecké schopnosti jak tvoříš na škoním počítači tady nikoho nezajímají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat