Práce, brigáda - odešli byste?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@EvieK nene tahle práce je ve slavkově u Brna ta firma se menuje lohmann & rauscher
- Citovat
- Upravit
@Melissa16 aha úplně mi to připomnělo firmu, kde se taky dělají zdravotnické sety, dělala jsem tam brigádě při škole a pokud by si napsala, že ano tak bych ti poradila jediné, vzít nohy na ramena. Moje zkušenost tam byla šílená, vydržela jsem měsíc - to jsem si jako studentka chtěla vydělat. Šikana nehorázná. Je to tam pořád no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melissa16 píše:
@EvieK nene tahle práce je ve slavkově u Brna ta firma se menuje lohmann & rauscher
Už nejsi anonymní. Vyprdni se jim tam na to a raději randi s klukama. 17 ti je fakt jenom jednou!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EvieK práce sama o sobě je fajn a baví mě jako přivýdělek je to fakt dobrý jenom ty ženský jsou tam na nic no tak uvidím jak dlouho to vydržím a půjdu pryč lepší to tam nebude jinak děkuju za názor
- Citovat
- Upravit
Ženský kolektiv je vždycky hrůza
slepicinec, proto jsem i ráda chodila v práci na oběd s chlapama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melissa16 hele vydrž, minimálně dobrá zkušenost, že chceš studovat a mít možnost si pak vybírat kde a ským budeš pracovat. Když teď stíháš školu a bridágu, tak si pak můžeš užít léto s tím, že na něj budeš mít peníze.
Praxe v reálném zaměstnáni je vždycky dobrá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou je to dobrá praxe i ta práce sama o sobě je fajn jen ty lidi jsou na nic a když vám dělají peklo tak tu praxi moc nemáte protože jen všechno kazite a nejde vám to
ale děkuju za názor
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, nevím jestli to jsem patří, ale chci se podělit a poznat názor ostatních ???? je mi 17 a chodím na brigádu když při tomto období nemůžu chodit do školy myslela jsem si, že to bude fajn a rychleji mi to bude utíkat, ale opak je pravdou tato práce je dost složitá a hlavně zodpovědná musí se tam dokola počítat a hlavně přesně jinak je problém ( v práci se báli operační sety což jsou různé balíky, krabičky nebo sáčky atd. A v nich jsou např. 1-50 i více věci. Vše si musíte přesně napočítat a když tam něco zapomenete dát tak je obrovský problém musíte si všechno převážit a hned poté vybalit najít problém a přebalit ????) ale to mi nevadí hlavně jde o to, že skoro každý den děláte s někým jiným (jsou tam jen ženy) maximálně týden v kuse děláte se stejnou osobou což musíte uznat je na nic ???? dělá se tam na procenta % to znamená čím víc procent tím větší bonusy když děláte nad 100% máte tam už ňáký ten bonus ( ne moc velký, ale je to fajn) jen některé ženy tam chtějí až moc a honí vás tam úplně až do konce i když tam jste jen 2 týdny a ještě jste se ani pořádně ani nepodívali jak to tam běží ( máte 14 dní zaučovaní, ale to je jim jedno ????) a já jsem zrovna na začátku když jsem nastoupila dostala jednu takovou paní která chce strašně moc procent a nechápala, že jsem tam nová a nedá se to tak rychle všechno tak mě tam začala pomlouvat a ponižovat dozvěděla jsem se to až od ostatních a nebylo to vůbec příjemné ????????… Dnes tam dělám už měsíc a 3dny a došla tam další taková a zase jsem ji dostala já a dělám sní dnes 2den už mi to jde líp a umím vypisovat papíry a různé věci, ale i tak měsíc je málo u této práce a zase mám peklo ???? nevim co dělat ???? jsou tam ženy které jsou tam 4roky a stejně dělají chyby a po mě za měsíc chtějí zázraky což vážně nechápu a ještě když jsem jen brigádníce ????… Doufám, že příští týden mě dají s někým jiným (normálním)????… Tak jsem jen chtěla vědět názor ostatních jestli máte podobný případ nebo skušenost. Co by jste dělali vy? Šli by jste pryč, vyříkali si to nebo ignorovali to?… Děkuji za odpovědi ????