Práce jen do oběda (částečný úvazek)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
225
9.9.20 13:51

Práce do obeda

Ahoj holky,
zanedlouho mi skončí rodicak a už se poohlížím po práci. Mám vystudovanou ekonomiku, ale dělala jsem v obchodě, což už v žádném případě nechci. Dívala jsem se na nabídky práce v okolí a je to teda bída. Nic na zkrácený úvazek. Jedná se mi o to, abych děti mohla brát ze školky a školy nejlépe hned po obědě. Mladší má nějaké zdrav. problemy a nechci, aby trávil hodně času v kolektivu. Každá nemoc je pro něj velký problém, ale zdrav. omezeni nemá. Jen mi bylo doporučeno,
Ať jsem s ním co nejdyl doma. Ale do školky jednou musí. Přemýšlím, že bych si udělala kurz na asistentku pedagoga. Ale nevím, jak se tato práce hledá. Mám třeba obeslat školy s dotazem, jestli budou nabírat příští září asistenta? Jinak fakt nevím, kam se upichnout. Překlenout čas, než budou děti větší a samostatnejsi. Jsem hodně výkonná, žádný ulejvak a rada se učím nové věci. Je tu někdo, kdo pracuje jen na částečný uvazek? Jestli ano, jakou práci děláte? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
158
9.9.20 14:22

Ja delam pravnicku na pul uvazku v jedne IT spolecnosti, ale takova rada ti asi nepomuze.

Co nekde v kancelari? Delala jsem driv v jedne advokatce a tam jsme meli Office Manager silu na pul uvazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.20 14:23

Ahoj, jsem učitelka na ZŠ, asistenty sháníme každý rok a nejsou. Za mě je to ideální práce pro ženu s dětmi. Ani nemají tak špatné peníze, jak se všude píše. Ale já jsem z Prahy, nevím, jak je to v jiných městech. Já bych určitě do kurzu asistenta investovala.

• Citovat
  • Upravit
65006
9.9.20 17:32
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem učitelka na ZŠ, asistenty sháníme každý rok a nejsou. Za mě je to ideální práce pro ženu s dětmi. Ani nemají tak špatné peníze, jak se všude píše. Ale já jsem z Prahy, nevím, jak je to v jiných městech. Já bych určitě do kurzu asistenta investovala.

U nás třeba asistentni jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65006
9.9.20 17:34

Ono to není až tak jednoduché s tou pracovní dobou asistentů. Záleží na tom, jaké je to dítě. Čím víc hodin, tím delší úvazek. Takový čtvrťák už mívá úvazek 75 % (samozřejmě taky záleží na diagnoze), takže je to 27 hodin přímé práce. Ne že jdeš ve 12 domů, to úplně ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.20 17:46
@vokishka píše:
U nás třeba asistentni jsou.

Jsou a jací? U nás tragédie, koho ředitel nabírá.. Kolikrát si říkám, že kdyby vzal uklízečku, vyšlo by to nastejno. A to proti uklízečkám určitě nic nemám a jejich práce si vážím.

• Citovat
  • Upravit
6822
9.9.20 17:50

Já bych si hlavně ten kurz udělala, vezmou tě snáz, když už ho máš, než kdyby ti ho museli proplácet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
9.9.20 17:51
@Anonymní píše:
Jsou a jací? U nás tragédie, koho ředitel nabírá.. Kolikrát si říkám, že kdyby vzal uklízečku, vyšlo by to nastejno. A to proti uklízečkám určitě nic nemám a jejich práce si vážím.

Podle mě, kvůli dotacím z pracáku. Pak za rok zas někoho nového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65006
9.9.20 17:51
@Anonymní píše:
Jsou a jací? U nás tragédie, koho ředitel nabírá.. Kolikrát si říkám, že kdyby vzal uklízečku, vyšlo by to nastejno. A to proti uklízečkám určitě nic nemám a jejich práce si vážím.

Normální, zatím, kdo přišel, tak i zůstal a v pohodě. Jsme ale kraj s největší nezaměstnaností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
9.9.20 21:36

Tady ve střední Moravě má kurz několik známých lidi a jsou doma bez práce, tak nevím, jak je to jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.20 21:46

Pracovala jsem na půl úvazku v KB a paráda.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.20 22:26

Pracuji na tříčtvrteční úvazek, předtím jsem měla poloviční, dělám účetní. Chce to se ptát, firmy ho většinou samy od sebe nenabízí, ale akceptují.

• Citovat
  • Upravit
6822
9.9.20 22:55
@Anonymní píše:
Pracuji na tříčtvrteční úvazek, předtím jsem měla poloviční, dělám účetní. Chce to se ptát, firmy ho většinou samy od sebe nenabízí, ale akceptují.

U účetních je poptávka. Ale já když hledala, tak smůla. Jedině přes známost a taky záleží co za obor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat