Práce inzerát
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Když vidím tvoji češtinu, tak si nedokážu představit, co bys mohla dělat na HO. A nezkusila, pokud by firma hledala člověka na zkrácený úvazek, tak by to měla přímo uvedené v inzerátu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nevim, tak za pokus nic nedas, no, ale dost pochybuju, ze ti daji zkraceny, kdyz chteji plny.
Kazdopadne tohle, co pises, hledam taky a rozhodne se o me neperou, s dvema detma
good luck
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na inzerát odpověź, podrobnosti o tom že chceš něco trošku jiného, než oni tam neuváděj a řeš to až případně v závěrečném kole domluvy. Až přímo s tvým nadřízenám
Když jim teď napíšeš že chceš něco jiného než nabízejí, tak tě rovnou vyřadí. Jinak je otázkou, jestli HO v té práci vůbe jde a jestli v té firmě HO řeši. a jestl se jim částečný úvazek vyplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou ona nechce trosku neco jinyho, ale uplne neco jinyho ![]()
A spis by ty pozadavky mela formulovat hned. Neni uplne fer vyhrat vyberko a ve finale jim rict, ze vlastne fulltime nemuzu a chci ho…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj.
Přišla jsem se za vámi poradit.
Jsem už 6 let na rodicaku. 3 děti, nejmladší má rok a čtvrt. Domluvili jsme se s manželem, že bych se už částečně chtěla vrátit do pracovního procesu. Hledám něco z domu na částečný úvazek na HO, moje práce to umožňuje, mám víc než 10 let praxi, zkušenosti velké. Nějaké hlídání od babiček v důchodu by jsme měli, ale nechci jim zase hodit děti na krk každý den, celý týden.
Jedna dobrá nabídka přes známou mi bohužel nevyšla, koukám tedy na inzeráty.
Našla jsem jeden, na který bych se podle mého názoru hodila. Je to 15min autem, jinak je většina prací v Brně, které mám 30 min, spíš víc podle toho kde sídlí.
Problém je, že mají v inzerátu že chtějí plný úvazek, o HO nemají žádnou zmínku. Přemýšlím jestli mám na inzerát odpovědět a případně rovnou uvést, že potřebuji zkrácený úvazek ideálně s HO? Je to přes agenturu, takže tam rovnou zavolat nemůžu a nevím jestli by mě na to agentura dokázala odpovědět.
Zkusili by jste to na mém místě?
Díky
takže hledáš něco úplně jiného…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou píše:
Na inzerát odpověź, podrobnosti o tom že chceš něco trošku jiného, než oni tam neuváděj a řeš to až případně v závěrečném kole domluvy. Až přímo s tvým nadřízenámKdyž jim teď napíšeš že chceš něco jiného než nabízejí, tak tě rovnou vyřadí. Jinak je otázkou, jestli HO v té práci vůbe jde a jestli v té firmě HO řeši. a jestl se jim částečný úvazek vyplatí.
nepřijde mi úplně fér, nechat si informaci, že chci vlastně něco úplně jiného, než nabízejí, až na závěrečné kolo domluvy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud jim agentura vybira, zakladni parametry by znat mela a na tohle ti odpovedet budou umet. Tak zavolej a zeptej se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Serpentini píše:
Když vidím tvoji češtinu, tak si nedokážu představit, co bys mohla dělat na HO. A nezkusila, pokud by firma hledala člověka na zkrácený úvazek, tak by to měla přímo uvedené v inzerátu.
Je to převážně práce s čísly, takže buď bez starosti. Uznávám, že čeština mě nikdy nebavila a 6 let doma s paci paci tomu taky moc nepřidalo, ale řekla bych že jsou tu daleko horší exempláře.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj.
Jsem už 6 let na rodicaku. 3 děti, nejmladší má rok a čtvrt. Domluvili jsme se s manželem, že bych se už částečně chtěla vrátit do pracovního procesu. Hledám něco z domu na částečný úvazek na HO, moje práce to umožňuje, mám víc než 10 let praxi, zkušenosti velké. Nějaké hlídání od babiček v důchodu by jsme měli, ale nechci jim zase hodit děti na krk každý den, celý týden.
Našla jsem jeden, na který bych se podle mého názoru hodila. Je to 15min autem, jinak je většina prací v Brně, které mám 30 min, spíš víc podle toho kde sídlí.
Problém je, že mají v inzerátu že chtějí plný úvazek, o HO nemají žádnou zmínku. Přemýšlím jestli mám na inzerát odpovědět a případně rovnou uvést, že potřebuji zkrácený úvazek ideálně s HO? Je to přes agenturu, takže tam rovnou zavolat nemůžu a nevím jestli by mě na to agentura dokázala odpovědět.
Díky
Moc nerozumím těmto dotazům. Budeš se rozhodovat podle názorů anonymních lidí?
Prostě napiš CV a pošli ho. A uvidíš. I když by ti vyhovoval jiný typ úvazku, může se stát, že se jim budou Tvoje zkušenosti líbit tak, že to celé přehodnoti. A taky agentura může mít i jinou nabídku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych, být tebou, vyjednavala až později.
A přistoupila bych na kompromis.
Na druhou stranu, i jedna moje známá si HO domluvila, ač HO vůbec nenabizeli. Dokázala tak argumentovat, že to vyšlo.
Takže se toho neboj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivašot. píše:
takže hledáš něco úplně jiného…
Zkušenostmi vyhovuji, jen bych potřebovala menší úvazek a flexibilitu ohledně práce z kanceláře a z domu. Když bych měla hlídání mohla bych být v kanceláři déle, když ne pracovala bych z domu odpoledne/večer, ale prostě tak aby byla práce hotová. Výhledově by to pak samozřejmě mohlo být na plný úvazek. Do školky tady berou od 2 let, není problém. Takže do roka může být vše jinak.
Ještě to promyslim a uvidím. Za zkoušku ani nic nedám a samozřejmě bych jim o svých požadavcích řekla dřív než bych potenciálně vyhrála vyberko.
- Citovat
- Upravit
@Serpentini píše:
No a co jako?
Bože, toto je emimino, ne nějaký právnický dům nebo zpravodajství, každý tady píšeme většinou z telefonu, a člověk tu chybu někde udělá. Takové úplně miluju, co hned každého napadají za pravopisné chyby, a dáš jim napsat diktát a budou ho mít za 4.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zkušenostmi vyhovuji, jen bych potřebovala menší úvazek a flexibilitu ohledně práce z kanceláře a z domu. Když bych měla hlídání mohla bych být v kanceláři déle, když ne pracovala bych z domu odpoledne/večer, ale prostě tak aby byla práce hotová. Výhledově by to pak samozřejmě mohlo být na plný úvazek. Do školky tady berou od 2 let, není problém. Takže do roka může být vše jinak.
Ještě to promyslim a uvidím. Za zkoušku ani nic nedám a samozřejmě bych jim o svých požadavcích řekla dřív než bych potenciálně vyhrála vyberko.
Jestli je to v tvém oboru, přihlaš se a pokud tě pozvou na pohovor, sama uvidis. Jestli. se jim zalibis a budeš v užším kole, tak bych to přibrala osobně s firmou, je přes personálku. Kdo se neptá, nic nezíská…držím palce ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak dávám update. Na pohovor mě nepozvali z důvodu pozastavení náboru, pokud by došlo k obnovení, budou mě kontaktovat.
Nicméně mi mezitím vyšla práce přes známou, z domu a na cca 3h denně, takže pro mě ideál.
![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj.
Díky