Práce jako správce majetku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobré dopoledne,při hledání práce jsem narazila na nabídku správce majetku.
Správa nemovitostí společnosti
Ráda bych se zeptala na Vaše zkušenosti na téhle pracovni pozici.
Jak moc náročné to je? Dá se to naučit za pochodu?
Děkuji a hezký den.
Správa, evidence a kontrola vozového parku
Evidence a zpracování potřeb na opravy a údržbu, jejich kontrola a přejímka
Vedení evidence pojistných smluv, spolupráce s pojišťovnou při řešení pojistných událostí souvisejících s provozem budovy a užíváním služebních vozidel
Kontrola faktur a dalších účetních dokladů za opravy a údržbu, jejich ověřování v systému
Podpora přípravy plánu nákladů a odpovědnost za čerpání rozpočtu
Správa agendy mobilního operátora a zaměstnaneckých tarifů
Komunikace s dodavateli (strážní služba, úklidová firma, zahradník, revize, údržbář, atd.)
Koordinace s interními útvary
Zajištění související administrativy
Záleží na tom, jak velký je to podnik. Kolik aut, zamestnancu, budeš mit k tomu nějakou asistentku? Počítej s tím, že lidi jsou mrchy. Jen se otocis a něco zmizí. Je to hezká práce, ale náročná
- Citovat
- Upravit
Máš s něčím z toho zkušenosti? Jen ta správa vozovýho parku vyžaduje větší zkušenosti než to, že jsi řidič. Už jen po takovým dotazu ti můžu říct, že na takovou pozici nemáš, protože jinak by ses neptala.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Děkuji a hezký den.
Vedení evidence pojistných smluv, spolupráce s pojišťovnou při řešení pojistných událostí souvisejících s provozem budovy a užíváním služebních vozidel
Kontrola faktur a dalších účetních dokladů za opravy a údržbu, jejich ověřování v systému
Komunikace s dodavateli (strážní služba, úklidová firma, zahradník, revize, údržbář, atd.)
Pripada mi to jako kockopes. I vozovy park, i tarify, i faktury…tchan take dela spravce majetku, ale je to spis takovy udrzbar/domovnik. Rozhodne nedela tarify ani administrativu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je zajímavý trend se hlásit na pozice, o kterých nic nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše:
Pripada mi to jako kockopes. I vozovy park, i tarify, i faktury…tchan take dela spravce majetku, ale je to spis takovy udrzbar/domovnik. Rozhodne nedela tarify ani administrativu.
Není to kočkopes, já na podobné pozici ve firmě pracovala.
- Citovat
- Upravit
@Janli píše:
Není to kočkopes, já na podobné pozici ve firmě pracovala.
U nás ve firmě je taky podobná pozice, ale jsme malá firma, kde je těch aut 10, mobilů 15, zahradník jeden, firemní budova jedna + sklad…Ve větší firmě už bych čekala, že to bude nějak rozdělené ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Děkuji a hezký den.
V jedné firmě, kde jsem pracovala bylo cca 1500 zaměstnanců. Firemních vozidel bylo cca 600 (na leasing), firemní tarif měl snad každý cca 1000 smluv. Jen o auta se staral jeden člověk. A fakt měl co dělat. O mobil se staral přímo člověk z O2, který ale trvale seděl u nás. Naučit se to vše dá v pohodě za pochodu. Ale práce pro matku s malými dětmi to spíš není. Záleží jak si to zorganizujes a také celkově na firmě.
- Citovat
- Upravit
@Zumpa píše:
Tak to je správná výzva aspoň. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Však na jobs.cz to přímo doporučují. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Nikam se nehlásím, jen se ptám ![]()
V našem kraji je samá práce v automotivu, třísměnný provoz…takže když se někde objeví něco jiného, tak mi nepřijde nějak divné se na danou pozici alespoň informativně zeptat…. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co pozaduji? Nemyslim to zle, ale pokud se musis ptat, co zo obnasi, tak bych rekla, ze spis vyberou nekoho, kdo uz vi, co to obnasi… pokud tam pisou, ze je pozice vhodna pro osoby bez praxe (absolventy atd) a ze vse zauci, tak ano, da se to naucit za pochodu, pokud to maji ve spolecnosti vsechno v poradku a kvalitne evidovane..a pak zalezi na poctu zamestnancu a velikosti toho majetku..protoze jinak je normalni, ze ve vetsi firme je takova to agenda rozdelena, max je nejaky office manager, ktery dohlizi na ostatni, ze maji svou agendu v poradku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Tak to je správná výzva aspoň.
Já jsem takto kdysi pracovala, chtěla jsem práci, moc jsem chtěla jakoukoliv práci. Řekla jsem, že to zkusím, za minimální ohodnocení a když se nechytnu tak nic. Chytla jsem se
a to jsem o tom neměla ani páru.
- Citovat
- Upravit
Krom těch mobilů tohle všechno u nás taky dělá jeden člověk. Zahradu nemáme, ale v rámci ehm udržitelnosti se cosi plánuje na střeše a mezi budovama nějaká malá louka. Cca 180 zaměstnanců, aut asi 5, budovy 2. Nutno říct, že v posledních dvou letech byly asi tři konkurzy na tohoto správce, neb to každej vzdal, jakože náročné. Připadá mi to teda spíš jako místo pro chlapa, vzhledem hlavně k té údržbě budov.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anik píše:
Krom těch mobilů tohle všechno u nás taky dělá jeden člověk. Zahradu nemáme, ale v rámci ehm udržitelnosti se cosi plánuje na střeše a mezi budovama nějaká malá louka. Cca 180 zaměstnanců, aut asi 5, budovy 2. Nutno říct, že v posledních dvou letech byly asi tři konkurzy na tohoto správce, neb to každej vzdal, jakože náročné. Připadá mi to teda spíš jako místo pro chlapa, vzhledem hlavně k té údržbě budov.
Vždyť tam píše, že opravy budov bude zajišťovat dodavatel. Rozhodně nebude běhat se šroubovakem po budově a utahovat šrouby.
Zakladatelko, pokud jsi aspoň trochu technicky zdatna, tím myslím dokážeš vést diskusi s řemeslníkem na téma co je třeba opravit, a také trochu kancelářsky zdatná (hlavně Excel). Tak bych tam CV zkusila poslat. Přinejhorším ti napíšou rovnou, že ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré dopoledne,
při hledání práce jsem narazila na nabídku správce majetku.
Děkuji a hezký den.