Pracuje prosím někdo na katastru?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Když je to odbornýreferent, tak nějaké odborné znalosti požadovat budou. Doporučuji nastudovat příslušný zákon. Na katastru nedělám, pracuji jinde, ale na úřadech státní správy to takto funguje. U pohovorů se ptají na odborné věci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renduli píše:
Když je to odbornýreferent, tak nějaké odborné znalosti požadovat budou. Doporučuji nastudovat příslušný zákon. Na katastru nedělám, pracuji jinde, ale na úřadech státní správy to takto funguje. U pohovorů se ptají na odborné věci.
Děkuji, je tam dodatek bod 70 a část přílohy 1… já právě pokud otevřu ten zákon, nevidím žádnou přílohu.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Děkuji, je tam dodatek bod 70 a část přílohy 1… já právě pokud otevřu ten zákon, nevidím žádnou přílohu.
Přesné znění inzerátu nevím, ale tipuju, že se bude jednat spíše o katastrální vyhlášku… ta přílohu má a vlastně v ní jsou ty podstatné věci. A jinak tedy jedná se o odborného referenta na oddělení dokumentace, takže ano, jednoduchá administrativa to je, ale očekává se orientace v katastru, protože budeš pracovat s odbornými dokumenty a musíš tušit co je co a umět z toho alespoň něco vyčíst. Jako nechci ti brát iluze předem, katastry mají dost akutní nedostatek lidí, tak je dost možné, že tě vezmou a budeš mít toho půl roku do úřednické zkoušky na to to dostudovat, ale tou maturitou byla nejspíš myšlena maturita na střední zeměměřické škole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Přesné znění inzerátu nevím, ale tipuju, že se bude jednat spíše o katastrální vyhlášku… ta přílohu má a vlastně v ní jsou ty podstatné věci. A jinak tedy jedná se o odborného referenta na oddělení dokumentace, takže ano, jednoduchá administrativa to je, ale očekává se orientace v katastru, protože budeš pracovat s odbornými dokumenty a musíš tušit co je co a umět z toho alespoň něco vyčíst. Jako nechci ti brát iluze předem, katastry mají dost akutní nedostatek lidí, tak je dost možné, že tě vezmou a budeš mít toho půl roku do úřednické zkoušky na to to dostudovat, ale tou maturitou byla nejspíš myšlena maturita na střední zeměměřické škole.
Děkuji, přesné znění inzerátu už bohužel nevím…inzerát asi odstranili. Byla tam ta administrativa, kontrola dokladů k úkonům-půl úvazek na dobu určitou-takže asi budou chtít někoho zkušeného.
Ta vyhláška je prosím konkrétně jaká?
- Citovat
- Upravit
Koukni sem https://www.cuzk.cz/Predpisy.aspx tady máš okazy na všechny předpisy a konktrétně tipuju, že půjde o tuhle 357/2013 v aktuálním znění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Koukni sem https://www.cuzk.cz/Predpisy.aspx tady máš okazy na všechny předpisy a konktrétně tipuju, že půjde o tuhle 357/2013 v aktuálním znění.
Děkuji moc, do pondělka všech 10 částí nemám šanci
Budu tam za blbce, no co.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Děkuji moc, do pondělka všech 10 částí nemám šanciBudu tam za blbce, no co.
Jestli jsem tedy vůbec našla správnou vyhlášku ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Děkuji moc, do pondělka všech 10 částí nemám šanciBudu tam za blbce, no co.
Jestli jsem tedy vůbec našla správnou vyhlášku ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nepracuje prosím někdo na katastru? Přihlásila jsem se na pozici Odborný referent oddělení dokumentace-náplň práce byla uvedena jednoduchá administrativa. Nyní mi dorazil mail…pohovor bude zaměřen na „zeměměřičství a katastr nemovitostí“ 106/2015 sb…což mě zaskočilo, požadavky byla jen maturita a teď to působí, že chtějí odborného zaměstnance.
By mě zajímalo jak to tehdy dopadlo mám něco podobného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ebrieta píše:
By mě zajímalo jak to tehdy dopadlo mám něco podobného
Oddělení dokumentace bude asi formální kontrola dokumentů pro zápisy do KN, jednání s vlastníky, revize údajů v kn když se dělá obnova operátu, potvrzování formální správnosti geometráků a tak podobně, už si to nepamatuji, jsem hodně let ze státní správy.
Jestli nemáš ponětí o katastru, tak to asi není úplně dobrý nápad se tam hlásit, pokud nemáš být jen na podatelně a dávat razítka na přijímané žádosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mohu se zakladatelky (pokud tu stále působí) zeptat, jak to dopadlo? Na co se ptali? Čeká mě pohovor na KN.
- Citovat
- Upravit
Základního, mohu se zeptat jak to dopadlo? Nabízí se mi prace na katastru, nyní dělám ve zkušební době v automotive ale referenta kvality větší stres, hodně prace ale variabilní. Peníze zatím stejne u obou oborů, na KN to bude mizerně i nadále. Ja mam dilema. Teď mam stres ke trem dětem, vstávám o půl páté ráno, kolegyně co me zaučuje je ve skutečnosti nepřítel. Druha kolegyne je fajn. Pozitivum je ze do budoucna by mohl být větší plat, tedy tady mzda, což u KN nebude. Navíc jsem nepolibena katastru. Zase pani z KN dodržela slovo ze mi zavolá po pár měsících což beru jako férovost.
Pracuje někdo na KN a co na.to říká. Dekuji
- Citovat
- Upravit
Nepracuje prosím někdo na katastru? Přihlásila jsem se na pozici Odborný referent oddělení dokumentace-náplň práce byla uvedena jednoduchá administrativa. Nyní mi dorazil mail…pohovor bude zaměřen na „zeměměřičství a katastr nemovitostí“ 106/2015 sb…což mě zaskočilo, požadavky byla jen maturita a teď to působí, že chtějí odborného zaměstnance.