Práce, která Vám nesedla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.11.20 08:44

Jojooo, ja mam praci, kde je vesmes muzsky kolektiv.. Ten kokektiv me nemusi a stale me pomlouva.Mame nahravane hovory a muzeme si jé od vsech poslechnout a ja tam slysim jen stale… „No, tak co vam mam na to rict… mame tu takovou kolegyni, ktera moc rozumu nepobrala a zapomela vam rict, ze se to dela tak a tak…“.. pritom jsem tu nejkratsi dobu ze vsech.. Vse dodrzuji, ano a sem tam nereknu uplne vse bohuzel… ale takove chovani… Diky temto problemum mam velky zdravotni potize… ale nevim, zmena nebude jednoducha, protoze prace v oboru je malo a pokud bych sla jinde, tak bych musela uplne menit prac.napl.. a tady uz prece jen vetsinu znam… jsem z toho uplne na dne :roll: :roll: a prijde mi, ze me ti chlapi nemusi jen proto, ze jsou zhrzeni z toho, ze jsem si zacla s jednim kolegou.. Fo te doby nebyl problem… ze by byli páni zhrzelí??? :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.20 08:52

Ahoj, tak ja pracovala v jedne vyrobni firme na kvalite a kolektiv byl vesmes muzsky. NAbrali nas dva a 3 mesice nas nikdo o nic neprosil a nic po nas nechteli. Vsichni byli velice zaneprazdneni a kdyz jsem se jich zeptala, cim, jestli muzu pomoct, tak nemeli odpoved a pomoc nechteli… chodili jsme akorat na audity, kde ja mela jen stat, poslouchat a ucit se.. Kdyz jsem se zeptala, od kdy zacli delat audity kolegove sami bez vedoucich, rekli, ze je to v procesu… Nakonec mi rekli posledni den zkusebky, ze se malo snazim a koncim… kolega, se ani na nic neptal, sedel u pc 3 mesice jak puk a toho si nechali… :palec: :palec: :potlesk: snazim se na to nemyslet, ale byla to rana

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.20 21:07

práce, která vám nesedla

Jsem nastoupila už do jedné fabriky, ale děs a hrůza. Šla jsem jen na 2 směny, budu mít však málo peněz, tak to stejně nevidím nadlouho. Jsem celkem v šoku z toho papírování, já to nikde předtím nezažila. Nováčka posadí hned k lince i s haldou papírů, aniž by mu pořádně něco vysvětlili, zaškolují během práce v rychlosti a člověk si stejně nemůže pamatovat všechny informace. Vše se zapisuje jinak a když nevíte ani co ten moment konkrétně vyrábíte, kam to zapsat je nadlidský úkol. Potom s radstí dojdou s výtkou, že je to špatně. Už chápu, proč tam nemají lidi, když neustále nabírají. Lidi možná i vyhazují, když hned neplní normy, těžko říct, spíš většina odejde sama.Kde je to ale lepší, v těch velkých firmách, které berou přes agentury asi nikde?
Mohu jít zpět do slévárny, ale je to tam o zdraví a zima, pro ženu nic moc, proto tam skoro nejsou, ale jinak v pohodě, žádné těžké normy a buzerace, tak nevím.
Jinak v této době práce není, jsem prodavačka vyučená, platově v obchodech také nic moc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.20 21:14

práce, která vám nesedla

@Anonymní píše:
Jojooo, ja mam praci, kde je vesmes muzsky kolektiv.. Ten kokektiv me nemusi a stale me pomlouva.Mame nahravane hovory a muzeme si jé od vsech poslechnout a ja tam slysim jen stale… „No, tak co vam mam na to rict… mame tu takovou kolegyni, ktera moc rozumu nepobrala a zapomela vam rict, ze se to dela tak a tak…“.. pritom jsem tu nejkratsi dobu ze vsech.. Vse dodrzuji, ano a sem tam nereknu uplne vse bohuzel… ale takove chovani… Diky temto problemum mam velky zdravotni potize… ale nevim, zmena nebude jednoducha, protoze prace v oboru je malo a pokud bych sla jinde, tak bych musela uplne menit prac.napl.. a tady uz prece jen vetsinu znam… jsem z toho uplne na dne :roll: :roll: a prijde mi, ze me ti chlapi nemusi jen proto, ze jsou zhrzeni z toho, ze jsem si zacla s jednim kolegou.. Fo te doby nebyl problem… ze by byli páni zhrzelí??? :think: :think:

To bude možná tím, to víš, chlapi žárlí, zažila jsem něco podobného.:-) Ale já mám zkušenost takovou, že se spíš pomlouvají ženy, aspoň tam kde jsem dělala, tak ano a chlapi byli v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.20 22:01

Me asi po dvou tydnech „vyhnaly“ takovy dve madam. Od zacatku na me byly na*rane, ani nevim proc. Asi ze jim tam prisla mlada holka, ze uz nebudou nepostradatelne. Ta co me mela zaucovt to moc nedelala, dokonce mi odmitla poradit kdyz jsem mela na telefonu zakaznika, delala, ze me neslysi a predstirala, ze pracuhe. uprimne nechapu, jak si muze vunec neco takovyho dovolit. Kdyz jsem se zeptala, kde je papir do tiskarny tak mi rekla, ze si nepreje, abych na ni mluvila 8o 8o. Nechapu, ze si dovoli nekoho nezaucovat, kdyz jim to predpokladam sef naridil. Sefovi to jako nevadi?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.20 22:04
@Anonymní píše:
Me asi po dvou tydnech „vyhnaly“ takovy dve madam. Od zacatku na me byly na*rane, ani nevim proc. Asi ze jim tam prisla mlada holka, ze uz nebudou nepostradatelne. Ta co me mela zaucovt to moc nedelala, dokonce mi odmitla poradit kdyz jsem mela na telefonu zakaznika, delala, ze me neslysi a predstirala, ze pracuhe. uprimne nechapu, jak si muze vunec neco takovyho dovolit. Kdyz jsem se zeptala, kde je papir do tiskarny tak mi rekla, ze si nepreje, abych na ni mluvila 8o 8o. Nechapu, ze si dovoli nekoho nezaucovat, kdyz jim to predpokladam sef naridil. Sefovi to jako nevadi?

a KDE JSI DĚLALA?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.20 22:09
@Anonymní píše:
a KDE JSI DĚLALA?

V Praze v kanclu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.20 22:13

práce, která vám nesedla

@Anonymní píše:
V Praze v kanclu.

Tak v kanclu je to pohoda to není fabrika. :)

• Citovat
  • Upravit
3076
28.11.20 22:16

..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.20 22:17
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:

Ve fabrice jsem taky delala brigadne, to jsem jnedavala psychicky. Taky v call centru, tam zas furt resili, ze malo volam, no jo nechtela jsem vnucovat kraviny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7188
2.12.20 21:48

Taky se mi to stalo, asi dva roky zpět nás šéf vylil z naší práce snů, kde jsme měli úplně volnou pracovní dobu, hodně home officu a nebylo to nijak náročný. Byla jsem asi dva měsíce doma, zoufalá že nemohu najít žádnou práci. Nakonec jsem šla na pohovor, do firmy která má minimálně v kraji velký jméno, na pozici asistentky. Super, byla jsem nadšená, asi to bylo i při pohovoru vidět. Tak jsme si plácli. Kolektiv byl fajn, musím zaklepat že nikdy jsem problém s žádným kolektivem neměla. Zaučení taky v klidu, zaučovala mě holka stejně stará jako já. Ale ta náplň… nevím, co jsem čekala, ale buď nebylo do čeho píchnout, nebo jsem běhala z jedný porady na druhou a dělala zápisy, z porad u kterých jsem absolutně nevěděla, o co kráčí :mrgreen: Dělala jsem i docházku, přípravy na porady, neuvěřitelný papírování a na to mě neužije. Euforie z nově nabyté práce mě rychle přešla, po měsíci jsem skončila, odešla jsem do laborky, kde jsem dodnes a zatím si pořád myslím, že je to nejlepší práce, co jsem kdy měla.

edit - zapomněla jsem dodat to podstatný, a to, že náplň práce byla úplně klasická asistentkovská, v tom problém nebyl, jen já jsem zjistila, že rozhodně nejsem typ na papírování a sezení v kanclu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.25 11:24

@purplee a muzu se zeptat co ted delate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat