Práce mezi muži
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce mezi muži
Zdravím
V pondělí nastupuji do nové práce. Budu pouze mezi chlapy 😬 Budu první žena na téhle pozici kterou běžně vykonávájí chlapy.
Už teď mám divný pocit že tak budu mezi nima svítit jak disco koule.
Vždycky jsem pracovala jen v ženském kolektivu tak nemám absolutní tušení jak to funguje s chlapy.
Chci se zeptat zda má někdo s chlapskym kolektivem zkušenost. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pracovala jsem takhle asi rok a bylo to úplně super. Chlapi si mě hýčkali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak záleží jaký ty chlapi budou. Já mám s kolegy většinou jen dobrý zkušenosti a za mě lepší než ženský. Ale taky jsem z jedný práce musela odejít kvůli šikaně od kolegy který si myslel, že je pán a já jen hloupá slepice. Nakonec ho teda po mém odchodu vyhodili, ale bylo to pro mě krušný období.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po tom co si pracovala v ženském kolektivu si dost oddechneš. Chlapi obecně neřeší blbosti a neintrikaří. Já jsem to měla obráceně - od chlapů k ženám a byla to hrůza. Jen se jedna otočila ostatní pomlouvaly. Neustále nějaké intrikaření a kamarádění a nekamarádění ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuju převážně mezi chlapy posledních asi dvacet let. Je jim moje pohlaví úplně jedno, necítím rozdíl.
- Citovat
- Upravit
Když jsem tenkrát nastupovala do mužského kolektivu na směnu, tak jsem se těšila, no ale začátek byl opravdu těžký.. Druhá směna a i na naší směně začali vymýšlet pomluvy (např. že spím s vedoucím a podobně). Opravdu to bylo horší jak ženský, pak jsem si ty dotyčný podala a ukázala, že si to nenechám líbit, pak byl klid i když se mě třeba snažili balit a dostat do postele, ale u mě narazili
. Já myslím, že taky dost záleží na vyspělosti těch chlapů. Za mě je nejlepší smíšený kolektiv. Dříve jsem si myslela, že mužský
ale nikdy bych nechtěla jít jen do dámskýho kolektivu a nechápu jak tam někdo může vydržet protože já nejsem ten slepičí typ plný přetvářek
.
- Citovat
- Upravit
@Valchy píše: Více
těš se
od bab je to úleva ![]()
aktuálně se nám to v práci mění na více bab a nadšení z toho nejsme.. s chlapama se pracuje jinak, příměji, mají jiný smysl pro humor, nejsou tak vztahovační…
já seděla dva roky na pasovce se 7 babama ve výrobně pasů - naštěstí jsme měly i úřední dny, ale po té době jsem si připadla, že už začnu kvokat
musela jsem pryč..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám to tak od nástupu na střední školu a asi takhle: někteří nenechají žádnou sukni na pokoji (galantní, občas až otravní, je třeba si jasně vymezit hranice), pro některé je ženská na takové pozici noční můra (má být přece plotny) a valné většině je to jedno, hlavně že bude práce hotová správně a včas.
Ale na začátku budou samozřejmě všichni zvědaví, co jsi zač, kde jsi se tam vzala (jestli to ví už teď, tak Ti musí zvonit v uších).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mina Titivu jasný, ale pokud ukážeš, že jich většinu profesně převyšuješ - a zvládneš jim i pomoct a nedávat jim to sežrat, tak si umí takové kolegyně opravdu vážit ![]()
jen jsem si dávala celou profesní kariéru bacha na to nebýt arogantní, chovat se přátelsky a nespat se šéfy ani kolegy.. dost se mi to vyplatilo
a pár kolegyň, co tohle udělaly jinak, už tam dávno nejsou..
každá jsme zodpovědná za to, jak se v práci chováme…
a to teda neříkám, že se neumím odvázat a pobavit, a že z pár večírků jsem potřebovala doprovod
vždy se to obešlo bez incidentů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chlapi jsou udrbaní a pomlouvají víc než ženské. Pořád si musí měřit pinďoury a vytahovat se, zlatý ženský kolektiv. Pořád nechápu, kde se bere ta mantra, že chlapi jsou rovní a jak je to mezi nima super. Mě je mezi holkama dobře, rozumím si s nimi, takže ti opravdu nezávidím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aletheia píše: Více
Souhlas. Já myslím, že budeš spokojená. Já jen občas trpím u oběda, když kolegové probírají po dvacáté solární panely atd. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevim, kde se bere nazor, ze chlapi nepomlouvaji, neintrikari, jsou primocary a neemotivni. Nejvetsi intrikare a svi.ne jsem zazila primarne ze strany muzu. Pro cast z nich je zena jen dobra do postele a aby po nich drhla zachod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuji po vašich slovech jsem si oddechla
. Můj poslední kolektiv v práci byl šílený samé intriky pomluvy. Odešla jsem až když můj pohár trpělivosti přetekl a já odešla z práce se zhroucením
už to nikdy nechci zažít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien
Já měla zatím samé ženské kolektivy a byla to katastrofa. Byla jsem z celého kolektivu nejmladší a vadilo jim že jsem vyučená a že za 2 měsíce že mne byla zástupce vedoucí a ony tam byli roky a nic. Ale šefovat takovému kolektivu nešlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě TOP. Podle toho, co slyším o ženských kolektivech, nebo ve fabrikách třeba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit