Dává smysl práce z domu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce z domu co dává smysl
Ahoj, chci se zeptat, zda někdo pracuje z domu, kromě chatu apod., myslím tím normální třeba virtuální asistentka nebo tak něco. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jo pracuji z domu, částečně tedy. A předtim jsem byla v podstatě remote asistentka, která začínala brigádně taky v kanclu, postupně jsem jela pak už domu, když to šlo. Proč?
- Citovat
- Upravit
Jen dodám, že nabídky práce na virtuální asistentka z domu jsou většinou takový call home centra. Navolávací práce, nabízející blbosti…
Pokud umíš jazyky, udělej si živnost a hledej si práci jako zahraniční virtuální asistentka. Pokud neumíš jazyky ani nic hodnotného navíc, tak ti nic jiného než jít do normální práce nezbyde. Podle ostatního svého vlákna se ptáš i na chat, takže hledej dál… ![]()
- Citovat
- Upravit
@motorkářka17 píše: Více
Je spousta smyslupnych praci z domu, ale všechny maji jedno společné - musis umet neco, co jde na dalku delat a je to to zajem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, spoustu lidí pracuje na dálku, u nás snad kromě uklízečky a recepční všichni. Ale musíš něco umět a mít co nabídnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, díky, já to spíš budu potřebovat ještě ke klasický práci v rámci přivýdělku. No holt budu hledat dál. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@motorkářka17 tak to asi horko těžko najdeš, buďme realisté. Pokud nemáš sama co nabídnout( anglicky nebo jiný jazyk umíš? Nějaké zkušenosti s něčím? ), tak si tě jen tak brigádně po práci a ještě z domu nikdo moc nezaměstná ![]()
To bych spíš uvažovala v rámci přivýdělku o nějakém uklízení, práci ve stánkách (myslím festáky atd) než s vermoci dělat u notasu z domu, když nemám za a) moc ani času a za b) nemám hodnotné zkušenosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Potřebuješ vyloženě pracovat z domova kvůli tomu, že doma musíš být např. kvůli dítěti nebo jen nechceš chodit někam do kanclu? Já si před pár roky přivydělávala jako řidič bolt food a bylo to super, časy jsem si volila podle sebe, nějaký den jsem třeba jezdila 3 hodiny, jindy 2, nějaký víkend klidně 8, atd. Peníze byly slušný a lidi i celkem dávali dýška.
- Citovat
- Upravit
No a co děláš? Tak se zkus v práci zeptat jestli by se něco nenašlo, nějaký jednodušší ťukání dat do počítače apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Najít přivýdělek je docela složité. Já taky hledám a horko těžko najdu něco, co lze skloubit s běžnou pracovní dobou. V práci na HPP nemám takovou flexibilitu, abych si mohla dovolit dělat jinou práci ve své běžné pracovní době. Už jsem pár prací vyzkoušela a obvykle se ukázalo, že reálná náročnost brigád a minimální časový rozsah byly dlouhodobě mimo mé možnosti. Aktuálně občas chodím na inventury, ale to není nijak extra placené a často se pracuje mnohem kratší dobu, takže výdělek nic moc a jako bonus občas práce skončí mimo časy, kdy rozumně jezdí MHD.
- Citovat
- Upravit
@motorkářka17 taky mám plný Home Office, každý ráno online porada a je to normální práce, s prac. dobou, kterou si tedy mohu upravit dle potreby + chodím cca 5× týdne do divadla jako uvaděčka/satnarka kde si vydělám pěkný peníze navíc a baví mě to
co něco takového, nemáš možnost v okolí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit