Práce mezi muži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
12.2.25 17:52

@Mina Titivu Ano už to vědí cca měsíc no mám tam známého a povídá že se chlapy nemůžou dočkat. Byli tam :) i některé názory a tuhle práci žena nezvládne a že nevydržím ani týden.
Hold jim budu muset ukázat že i žena zvládne to co oni. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
12.2.25 18:13

Ze zacatku asi budes trosku halo (neboj, okoukas se rychle, rekneme tak mesic a je klid), ale jak se situace uklidni tak to bude pohoda, nerikam ze clovek nepotka chlapa svini, ale moje zkusenost je pozitivni, ferovi, rovni, jak budes jejich tak se i dozvis veci o zenach jako by jsi ty zena nebyla :-D
nejsem si trosku jista jak to funguje v pripade hierarchie (kde zena muzum vladne), ale v kolegialni rovine spokojenost :palec:
jo a neresi blbosti, takze i jeden den se dohadate a druhy den jako by se nestalo, pohodicka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.2.25 18:18
@Valchy píše: Více

A myslíš, že mužskému by šéfovat šlo a že by tě ve tvé kariéře podporovali? Nenech se vysmát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10138
12.2.25 19:47

Jo…několik let jako řidička z povolání…a za mě…nejhorší je plně ženský kolektiv 8o 8o. Tak držím palce :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
12.2.25 19:48

@Wani souhlas
Stejná zkušenost, ač našly se i vyjimky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
12.2.25 22:13

@terien
To nikdy nezjistím a ani o to nestojím vyzkoušela jsem si šefovat a není to nic pro mne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.2.25 22:16
@Valchy píše: Více

Tak ale nemůžeš tvrdit, že to bylo ženským kolektivem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5236
12.2.25 22:44

Za me je zensky kolektiv peklo. A u chlapskeho zalezi na mentalni vyspelosti zucastnenych - ja pracuju mezi vysokoskolaky 25-50 let, je nas v tymu asi 20 a nemuzu si stezovat. Naopak jsem maximalne spokojena. I teambuildingy s prespavackou jsou v pohode. Podstatne je s nikym neflirtovat, na nikoho se neuculovat, nepouzivat zadne zenske finty a proste se k nim chovat normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
12.2.25 22:52

@Valchy pracovala jsem hodně let pouze v panském kolektivu. Na dvou odděleních naprosto super, skvělí chlapi, rozuměli jsme si, pohoda. Na posledním oddělení hrozný kolektiv a větší drbny jsem nikdy nikde nezažila, o stokrát horší než ženský. Takže já bych to nerozlišovala na panský a ženský kolektiv, furt záleží, na koho narazíte. Buď na dobry nebo špatný kolektiv. Buď na dobré fajn lidi nebo na ty špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
12.2.25 22:54

@Valchy jo to se mi třeba v panském kolektivu nelíbí, žena musí dokazovat, že na to má. Po čase si to sedne. Hlavně přestane mít iluze o chlapech. Zvyknete si časem i na různé narážky a dvojsmysly a bude to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.2.25 13:50

Přidám info.
Mám za sebou pár dní s chlapy si mne zatím moc nevšímají pozdraví a dělají si svojí práci.
Při zaučování zjistili že nejsem žádná slečinka a že práci chápu rychle.
Jediný problém který panuje z obou stran je velikost a váha výrobků které děláme.
Nechcou mi zadržovat jako ženě a to já chápu. Tak se obávám že nezvládnu plnit těžší objednávky a plnit normy. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
18.2.25 15:21

Já si myslím, že není problém. Jen bych k nim asi nebyla příliš familiární. Milá ano, ale né zas až moc osobní. Oni mají ti chlapi pak tendenci si dovolovat. Plácnout po zadku, mít blbý narážky a tak…A určitě bych si dala pozor na chlapy typu, - ženská = blběna, kteří se budou chovat jako macha a ženská je pro ně póvl. Ty bych si hned ze začátku srovnala do latě, že takhle teda ne. Jinak všeobecně chlapský kolektiv bude v pohodě. Prostě růže mezi trním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.2.25 18:04
@zaludova píše: Více

To je samozřejmost nebýt moc osobní. Zatím se zaučuji a pak budu dělat jen sama bez chlapů max. Se přijde někdo podívat ale jinak budu dělat sama.
Uvidíme jak dopadnou ty větší objednávky ono pár kusů se udělá snadno horší je když těch kusů je třeba 40-60 :zed:
Než si zvyknu bude to trvat chodím domů úplně KO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.25 13:47

Nemam skoro zadne kolegyne a docela me to mrzi. Chlapi jsou moc fajn, citim se mezi muzi dobre, ale nejaka mamina s podobne staryma detma by byla taky fajn. Uz to mam tak 5 let, jsem ve treti firme, a zatim nikde zadna takova kolegyne nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat