Práce na dvanáctky a školka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce na dvanáctky a školka
Ahoj, chtěla bych se zeptat vás, které pracujete na dvanáctky, jak to máte se školkou? Jak to funguje u vás
? Kdo vyzvedává, nebo jak to máte zařízené:-) Jsem zdravotní sestra a manžel zatím pracuje jako osvč, ale chce se nechat zaměstnat, ale nevíme, jak to budeme dělat se školkou :-/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@monatkaa Já jsem dělala dvanáctky v nemocnici od šesti do šesti a když jsem měla denní musel vodit i vyzvedávat manžel a další dny byl v práci déle, dělali jsme to takhle rok a bylo to teda dost náročné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja pracovala na recepci od 8 do 20ti. Po matersky se tam muzu vratit, ale spis se tam nevratim. Nejak si nedovedu predstavit, jak bychom to zvladali..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám dvanáctky a manžel kolotoč 2,2,2. Pokud jsem v práci, manžel má zařízené, že dochází do práce o hodinu později a tu pak zůstává dýl, nebo jde do práce dřív, aby mohl dřív odejít a pokud se oba shodujeme ve směnách, pomáhá babička, ale to je vyjímečně, snažíme si to pokrývat sami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dělala jsem od 9:21:00.Jako vedoucí jedné prodejny. Jelikož jsem do práce dojížděla 50km, tak jsem vstávala po 5h a domu jsem přijela ve 23:00.Než jsem došla od vlaku dom, umyla a připravila věci na druhej den, tak bylo po půlnoci. Takže u mě fungovala babička. Už bych 12 nechtěla dělat. Syna jsem vůbec neviděla a pořád jsem byla zmatena a děsně unavena. A to ještě bez chlapa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my naštěstí máme tchýni, která hlídá, ale už taky není nejmladší, tak bych ji chtěla co nejvíce ulehčit
Spíš máme problém, že je školka přes půl města, protože do které jsme původně chtěli, tak ho nevzali. Vůbec nevím, zda to zkoušet letos znovu, protože ta školka je hned vedle bydliště tchýně, takže by ani ona nemusela lítat po městě. Ale nechci zase v tom udělat malému bordel - on sice nastoupil až teď v lednu, z toho tam byl 3 dny a je nemocný, takže stejně si bude zvykat znovu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monatkaa ráno vodil manžel holt si to tak zařídil a odpoledne vyzvedávala za malý poplateček kamarádka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to čeká za rok a něco, pracuji jako pečovatelka v soc. službách, před MD jsem také dělala dvanáctky od 7h do 19h. Původně jsem chtěla po mateřské na ránní směnu, ale nakonec jsem usoudila, že by to bylo ještě horší pro chod naší domácnosti:-) Máme dvě děti dva roky po sobě. Manžel dělá třísměnný provoz, po 8h. Takže vodit do MŠ je budu pokaždé já, a po noční je vyzvedne manžel, po ranní taky a když bude mít odpolední, tak vyzvedne děcka po obědě, zaveze k babičce, to má při cestě a já si je v 19h vyzvednu. Horší to bude, když budeme mít noční oba, to budou muset, taky přespat u babi. No jsem zvědavá, jak to bude fungovat v praxi:-) Jo a ještě jak vyřešit, když já budu mít noční do 7h do rána a on na ranní odjíždí z domu v 5h?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monatkaa píše:
Tak my naštěstí máme tchýni, která hlídá, ale už taky není nejmladší, tak bych ji chtěla co nejvíce ulehčitSpíš máme problém, že je školka přes půl města, protože do které jsme původně chtěli, tak ho nevzali. Vůbec nevím, zda to zkoušet letos znovu, protože ta školka je hned vedle bydliště tchýně, takže by ani ona nemusela lítat po městě. Ale nechci zase v tom udělat malému bordel - on sice nastoupil až teď v lednu, z toho tam byl 3 dny a je nemocný, takže stejně si bude zvykat znovu
![]()
Také jsem zdravotní sestru, vracim se příští týden na částečný úvazek, ani starší syn tedy zatím do školky nechodí, ale snad od října bude, manžel má flexibilní pracovni dobu, plus mám ve vedlejším domě rodiče, takže se podle možností o péči o děti podělí, když budu v práci, nicméně plný úvazek zatím planujeme až za 5 let, kdy půjdou moji rodiče do důchodu, protože při plném úvazku na dvanactky nevím, jak to budeme zvládat, ale uvidíme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já pracovala na 12ctky od listopadu do konce ledna, zítra mě čeká poslední 12ctka, od února se vracím na tři směny. Do školky jsme vodili jak kdo měl volno. Pokud se nám sešly směny, např oba jsme měli raní /manžel dělá na 3 směny/, vodila děti do práce babička, odpoledne když měl manžel odpolední a já raní vyzvedávala děti sestra a do 6ti večera je pohlídala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jsem taky sestra a dělám 12tky na celý úvazek. První rok školky jsem měla teda zkrácený, a na celý jsem šla až po tom roce. vychází mi to na 6-8směn denních v týdnu, někdy i méně. Do práce odcházím v 6:30 a doma jsem ve 21. Když mám noční nebo denní, vodí je ráno manžel. Když mám denní, tak je vyzvedává hlídací teta a je s nimi doma dokud nepřijede z práce manžel. Jinak to prostě nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leenour taky pracuju v přímé obslužné péči, občas se nám stane, že muž nemůže na 7h a tak si zařizuju v práci buď výměnu směny nebo zkkouším zařídit, abych mohla do práce dřív a dřív z ní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit