Práce ve směnárně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28.1.15 12:50

Práce ve směnárně

Je tu nějaká směnárnice? Podělte se o vaše zkušenosti s tímno zaměstnáním. Jaké znalosti jsou např. nezbytné? Jakou očekávat mzdu? A cokoliv vás napadne. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4373
28.1.15 12:56

Ahoj, moje dobrá kamarádka je vedoucí pobočky. Můžu ti na ni dát kontakt, pokud bys chtěla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
28.1.15 13:02

@jednorozcemiluju delala jsem v siti smenaren v Praze, takova ta turisticka okenka se straslivymi kurzy. Ocekavej hmotnou zodpovednost, budes muset na kurz k CNB, pokud prijmes padelek, tak na nej mas tez hmotku, krom superpadelku, ty skoro nejdou poznat.
Zalezi na smenarne, u slusne smenarny by to mel byt klidek, u smenarny zacilene na sedreni turistu z kuze to bylo spousta revu, stresu, pobocky bez zachodu, kde clovek nesmel odejit a jine libustky. Doplnkove sluzby, vnucovani doplnkoveho zbozi. Plat byl tehdy obdobny jako na kase v supermarketu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.15 17:34

Co napsat do motivačního dopisu na tuto pozici, kromě běžných frází a toho, že již mám zkušenost s prací s penězi i jednáním s lidmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
11.4.17 10:49

Obnovení

Dobrý den,
moc toho tady není. Třeba se teď někdo najde, kdo pomůže. :) Mám možnost pracovat ve směnárně a chtěla jsem se zeptat, kdo ve směnárně pracuje, jak jste spokojeny? Platově, časově. Je mi jasné, že každá směnárna to může mít jinak, ale ptám se jen tak pro přehled. Je tam velká hmotná zodpovědnost, čehož se trochu bojím. Máte tam nějaké počítadlo nebo to všechno závisí na vašich rukou a schopnostech? Máte čas si odskočit na WC, popřípadě můžete si číst nebo dělat něco volnějšího, pokud nemáte zrovna žádné hosty/klienty? S čím jste spokojeny, s čím naopak ne? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat