Práce na živnost lektor

136
1.4.23 23:18

Práce na živnost lektor

Dobrý den, je tady někdo, kdo pracuje na živnost jako lektor kroužku, doučování? Má svůj pronájem učebny atd? Jak Vám to funguje? Jaký byl začátek podnikání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.4.23 08:20

Mám ŽL na jazykovou výuku, prostory mám vlastní, jako vedlejší činnost to provozuji přes 20let. Jedno vím jistě - jako HPP bych to dělat nechtěla - finanční nejistota /vyšší rušení kurzů - léto, Vánoce, dovolené…/, pracovní doba /většina klientů může 16h+/. Jako přivýdělek je to perfektní. Pracovala jsem i celou mateřskou a rodičovskou dovolenou.
Zájemců mám více než volných kapacit, ale priority už mám trošku někde jinde - chci se hlavně věnovat rodině a taky sobě. Už umím konečně říct NE, je plno, nikam Vás nevmáčknu. Dříve jsem vždy vmáčkla a pracovala téměř denně do 21h…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.23 08:50
@Anonymní píše:
Mám ŽL na jazykovou výuku, prostory mám vlastní, jako vedlejší činnost to provozuji přes 20let. Jedno vím jistě - jako HPP bych to dělat nechtěla - finanční nejistota /vyšší rušení kurzů - léto, Vánoce, dovolené…/, pracovní doba /většina klientů může 16h+/. Jako přivýdělek je to perfektní. Pracovala jsem i celou mateřskou a rodičovskou dovolenou.
Zájemců mám více než volných kapacit, ale priority už mám trošku někde jinde - chci se hlavně věnovat rodině a taky sobě. Už umím konečně říct NE, je plno, nikam Vás nevmáčknu. Dříve jsem vždy vmáčkla a pracovala téměř denně do 21h…

Angličtina? Taky jsem si to tak plánovala. Po mateřské do školy jen na zkrácený úvazek a bez třídnictví :lol: a zbytek motivovaní studenti, co se chtějí učit jazyk. No, ale ho.vno, ho.vno zlatá rybko :zed: zrušili mi němčinu jako první cizí jazyk = ubylo maturantů, ubylo zájemců o doučování. Už jsrm byla rušit živnostenský list :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.23 15:52
@Anonymní píše:
Angličtina? Taky jsem si to tak plánovala. Po mateřské do školy jen na zkrácený úvazek a bez třídnictví :lol: a zbytek motivovaní studenti, co se chtějí učit jazyk. No, ale ho.vno, ho.vno zlatá rybko :zed: zrušili mi němčinu jako první cizí jazyk = ubylo maturantů, ubylo zájemců o doučování. Už jsrm byla rušit živnostenský list :,(

Učím Aj, Nj a španělštinu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.23 15:59
@Anonymní píše:
Učím Aj, Nj a španělštinu.

A poměrově? Kolik cca procent který jazyk??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.23 19:17
@Anonymní píše:
A poměrově? Kolik cca procent který jazyk??

60% Aj, 39% Nj, 1% španělština.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová