Práce při studiu SŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
práce při studiu SŠ
Holky, chěla bych se vás zeptat, zda je tu nějaká, která pracuje už při střední škole?
tedy, že jste dostaly nabídku práce a ve firmě mohli zůstat, a končíte třeba střední školu za rok. Je tu někdo takový kdo zároveň pracuje a při tom studuje SŠ a třeba příští rok končí maturitou?
Dá se taková maturita s prací zvládnout? když pak sutudujete SŠ dálkově? Já jen, že jsem získala práci v oboru, do které nastupuji a můj poslední ročník tudíž maturu dělám dálkově a přitom budu pracovat. Zajímá mě, jak náročné to je. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já byla celý třetí ročník v německu - tam jsem makala, jezdila jsem na sš jen na zkoušky, ve čtvrťáku jsem chyběla 3 měsíce a v pohodě
není zase takový problém, pokud máš zařízenou práci a škola vyjde vstříct..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se : A tu práci jsis zařizovala sama či přes školu?
já jsem ji dostala totiž tím, že už tam pravidelně dojíždím. ale přes školu to není. A jak často jsi musela dojíždět na zkoušky? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radus522 práci jsem sehnala při výměnném pobytu. Jinak zkoušky co čtvrt roku a komunikace s vyučujícími po mailu.. dalo se..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se : Tyjo, tak to koukám
moc parádní. kéž by mi takový individuální plán povolili taky no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radus522 pokud nejsi nějak problémový student a zdůvodníš, proč tam potřebuješ - u mě to bylo aji kvůli jazyku /z nj jsem maturovala/, tak nebude problém..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se : také by se mi to hodilo kvůli aj, z které maturuji, ale nevím zda-li je vůbec možné o tohle žádat v maturitním ročníku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit