Závidím kamarádce práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
A co dělá za práci mě taky občas dost štve že se cítím na určitou práci jako stvořená
ale vždy dojedu na to joooo super tak vás berem a jen maličkost maturitu máte? ne! aha tak my si to ještě promyslíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedivím se ti, taky by mě to naštvalo. Ale není to přece „vina“ kamarádky, že práci dostala ona, ne ty. Můžeš otevřít dveře od WC, zařvat několikrát do pr… ku… pi… proč tu práci dostala!!!
no a hledat dál. Taky najdeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jo, závist je hnusná, vím to, štve mě to, že mě ta vlastnost, kterou jsem odsuzovala, taky dostihla. Závidím kamarádce práci a nemůžu si pomoci. Kamarádka je vyučená, sehnala přes známost místo, nejprve jako brigádu, při ní byla stále na ÚP a dodělávala si potřebnou rekvalifikaci. Ta její práce je pro mě práce snů, mám v tom oboru vzdělání s maturitou, ale prostě pořád si to štěstí né a né sednout „na vola“. Když tu kamarádku potkám, tak najednou nevím, co říct, rozhodně se s ní nemůžu bavit o té práci, nedokážu se jí ani zeptat, jak se jí tam líbí, protože je ve mě ta hořkost a závist. Ani nevyhledávám raději její společnost. Potřebuju to někde ventilovat, proto ten anonym.
no jo, tak ses preci jen jenom clovek jako vsichni ostatni, ze?
![]()
To je ok, kdyz ji kvuli tomu nebudes sproste nadavat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě by jen zajímalo, co je to za práce, jestli se tak špatně shání místo v tom oboru - když to má přes známost a ještě před skončením rekvalifikace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jde o práci v sociálních službách. Jde o domky s chráněným bydlením pro lehce mentálně postižené.
- Citovat
- Upravit
@nemolka píše:
A co dělá za práci mě taky občas dost štve že se cítím na určitou práci jako stvořenáale vždy dojedu na to joooo super tak vás berem a jen maličkost maturitu máte? ne! aha tak my si to ještě promyslíme
No jooo holka, tu chteji dnes vsude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to tu naštvanost chápu…v sociálních službách se shání těžko.
Navíc už tam začínají chtít po ženských dodělávat si VŠ…takže to, že vzali rekvalifikantku, je docela podivné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Kamarádka tam má tetu, ta jí k místu pomohla.
Ja te chapu!!!Jenze co nadelas.Co naopak to ocihnout, kamaradku neodepisovat. Treba az by se uvolnilo misto, nebo vznikla nova pozice by dohodila ona tebe
?Mas vyhody, obor mas vystudovany, prace by te naplnila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wildcherry píše:
No jooo holka, tu chteji dnes vsude.
no joooo dneska tím končí všechny školy dokonce i ta moje škole už je z maturou bohužel před 15 lety ji neměl každý jen ten co chtěl na výšku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wildcherry píše:
Ja te chapu!!!Jenze co nadelas.Co naopak to ocihnout, kamaradku neodepisovat. Treba az by se uvolnilo misto, nebo vznikla nova pozice by dohodila ona tebe?Mas vyhody, obor mas vystudovany, prace by te naplnila
Dělala jsem u nich práci při škole, chodila jsem tam jako dobrovolník a opakovaně jsem k nim dávala žádost o práci. Znali mě a přesto jsem to místo nedostala. A teď mám spoléhat na přímluvu kamarádky, která se tam dostala protekčně a ještě jí být za to vděčná? Tohle nemůžu.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dělala jsem u nich práci při škole, chodila jsem tam jako dobrovolník a opakovaně jsem k nim dávala žádost o práci. Znali mě a přesto jsem to místo nedostala. A teď mám spoléhat na přímluvu kamarádky, která se tam dostala protekčně a ještě jí být za to vděčná? Tohle nemůžu.
uf uf, uf…to je brutááál
tak vydržím hodně, ale to bych taky nevydýchala…no, ne že bych ti chtěla radit a být za svini, ale to bych se kurňa zeptala někde výše - na nadřízeném úřadě, jak je toto možné… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nemolka píše:
no joooo dneska tím končí všechny školy dokonce i ta moje škole už je z maturou bohužel před 15 lety ji neměl každý jen ten co chtěl na výšku
To je ale skoda! Co zkusit to znova? Nechce se ti? Znam holky co studuji od zacatku a maji pres 30.Naopak je to pro ne odpocinek od prace i od deti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Co na to rict,chapu.Jen kamaradku bych za to nevinila.Mela stesti. Kdo by na jejim miste se te pozice vzdal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, závist je hnusná, vím to, štve mě to, že mě ta vlastnost, kterou jsem odsuzovala, taky dostihla. Závidím kamarádce práci a nemůžu si pomoci. Kamarádka je vyučená, sehnala přes známost místo, nejprve jako brigádu, při ní byla stále na ÚP a dodělávala si potřebnou rekvalifikaci. Ta její práce je pro mě práce snů, mám v tom oboru vzdělání s maturitou, ale prostě pořád si to štěstí né a né sednout „na vola“. Když tu kamarádku potkám, tak najednou nevím, co říct, rozhodně se s ní nemůžu bavit o té práci, nedokážu se jí ani zeptat, jak se jí tam líbí, protože je ve mě ta hořkost a závist. Ani nevyhledávám raději její společnost. Potřebuju to někde ventilovat, proto ten anonym.