Závidím kamarádce práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
17.6.13 21:13
@Vermion píše:
uf uf, uf…to je brutááál :poblion: tak vydržím hodně, ale to bych taky nevydýchala…no, ne že bych ti chtěla radit a být za svini, ale to bych se kurňa zeptala někde výše - na nadřízeném úřadě, jak je toto možné… :zed:

Ty jsi hodne neprejicny clovek co? Jedna vec je zavist, druha vec zavidet a byt za svini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
17.6.13 21:13
@wildcherry píše:
To je ale skoda! Co zkusit to znova? Nechce se ti? Znam holky co studuji od zacatku a maji pres 30.Naopak je to pro ne odpocinek od prace i od deti.

zkoušela jsem ale se 3 dětma bez babiček nešlo to nebylo kdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
17.6.13 21:18

@wildcherry spíš mi vadí protekce…jako člověku, co si vždy vše vydřel sám…a když se jedná o někoho, kdo navíc nemá kvalifikaci, tak to fakt vidím rudě :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
17.6.13 21:18

@nemolka chápu tě, mám to podobně. Akorát o dítko míň, ale taky bez babiček :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
17.6.13 21:19

Tak ona jen vzala příležitost za pačesy. Já bych to udělala taky, kdyby by někdo nabídl dobrej flek, ale za to se na ni nemůžeš přeci zlobit. Každej by to udělal. Já jsem taky dostala dobrou práci díky protekci kamarádky, jinak bych jí neměla. A byla bych blbá ji odmítnout. Hold štěstí přeje připraveným..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
17.6.13 21:23
@Vermion píše:
No tak to tu naštvanost chápu…v sociálních službách se shání těžko.
Navíc už tam začínají chtít po ženských dodělávat si VŠ…takže to, že vzali rekvalifikantku, je docela podivné.

Na tom není vůbec nic podivnýho na asistentku v chráněném bydlení ti stačí 120 hodin rekvalifikačního kurzu pracovníka v sociálních službách. Ale ten plat taky podle toho vypadá.

Příspěvek upraven 17.06.13 v 21:24

• Citovat
  • Upravit
24379
17.6.13 21:24
@nemolka píše:
zkoušela jsem ale se 3 dětma bez babiček nešlo to nebylo kdy

jses si jista? Diky praxi jsem mela cest poznat dalkove studenty, prave z tama byly i ty holky. Jedna ma take 3deti, ostatni holky az na jednu jsou maminky prevazne 2 deti.Neni to o tom jezdit kazdy tyden, vse je o komunikaci.Byla jsem s nimi v kontaktu emailem, zkousky jsem domlouvala individualne obcas. Stejne tak to bylo co vim u ostatnich vyucujicich. Pochopitelne jezdit museli, ale v prumeru bych rekla 1× za dva tydny na vyucovani, plus dodelat testy a resty. Chlapi jezdili casteji, to je pravda. Nehazej flintu do zita. Jednou ti to bude lito, deti vyleti z hnizda…Nemuze na par hodin pohlidat kamaradka? Manzel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.6.13 21:27
@Vermion píše:
@wildcherry spíš mi vadí protekce…jako člověku, co si vždy vše vydřel sám…a když se jedná o někoho, kdo navíc nemá kvalifikaci, tak to fakt vidím rudě :evil:

Ale ona nemuze za to(nebo jiny clovek),ze jsi mela veci slozite.Ona vzala jen prilezitost. Pokud jsi takto neprejici a klidne udavacna, to znaci o charakteru, fakt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adam755
17.6.13 21:32
@Anonymní píše:
Dělala jsem u nich práci při škole, chodila jsem tam jako dobrovolník a opakovaně jsem k nim dávala žádost o práci. Znali mě a přesto jsem to místo nedostala. A teď mám spoléhat na přímluvu kamarádky, která se tam dostala protekčně a ještě jí být za to vděčná? Tohle nemůžu.

Popravdě bych se zkusila zamyslet, jestli není chyba i v tobě. Je to totiž trochu zvláštní, že by nevzali člověka, se kterým byli spokojení. Možná s tebou zas tak spokojení nebyli. Ono svést všechno na protekci je docela snadný…

• Citovat
  • Upravit
3733
17.6.13 21:36

@wildcherry každá máme za sebou jiné životní zkušenosti - taky bych to asi nebrala tak na nože, kdyby v mém oboru a v mém zaměstnání nepropustili za dobu mé RD už deset lidí pro nadbytečnost a většina z nich novou práci v oboru prostě nenašla a rozhodně to nebyli lidi bez patřičné kvalifikace nebo nemakačenkové…a taky mi někteří potvrdili, že místa nejsou i proto, že na některých sedí lidi, co tam nemají co dělat…co se kvalifikace týče :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.13 21:39
@adam755 píše:
Popravdě bych se zkusila zamyslet, jestli není chyba i v tobě. Je to totiž trochu zvláštní, že by nevzali člověka, se kterým byli spokojení. Možná s tebou zas tak spokojení nebyli. Ono svést všechno na protekci je docela snadný…

Proto vezmou někoho, koho neznají vůbec a ještě k tomu nemá ani kvalifikaci, kterou si dodělává dodatečně?

• Citovat
  • Upravit
6956
17.6.13 21:40

@Vermion taky te nechapu a lidi jako ty taky ne :nevim: potizisti co udavaji a delaji radi problemy. Pred par desitkama let bys byla dobra STBacka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
17.6.13 21:45

Anonymní - a tak já chápu tu naštvanost to je normální jen ruku na srdce, kdybys byla na ÚP a někdo by ti nabídnul práci s tim, že si musíš dodělat kvalifikaci tak bys řekla ne? A prosim tě to je někde na malém městě? Já jsem pracovala jako vedoucí chráněného bydlení a sehnat normální asistenty byl teda vždycky porod. Kolikrát jsem musela nabrat uplný s prominutim magory, protože se nikdo nehlásil.

• Citovat
  • Upravit
3733
17.6.13 21:46
@Janichka píše:
@Vermion taky te nechapu a lidi jako ty taky ne :nevim: potizisti co udavaji a delaji radi problemy. Pred par desitkama let bys byla dobra STBacka
:roll: Podívej se…mě zatím na kuří oko nikdo nestoupá, takže to řešit nemusím. Nicméně za svou práci - pokud to bude nutné - budu bojovat všemi prostředky. Jako sorry, už mám dva závazky, takže dnem ukončení RD - nejlépe ještě před, prostě nastoupit musím. A konkrétně v mém případě mi bude totál u prdele, jesli kvůli tomu, že já mám smlouvu na neurčito, budou muset vyhodit někoho se smlouvou na dobu určitou…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.13 21:50
@parketka píše:
Anonymní - a tak já chápu tu naštvanost to je normální jen ruku na srdce, kdybys byla na ÚP a někdo by ti nabídnul práci s tim, že si musíš dodělat kvalifikaci tak bys řekla ne? A prosim tě to je někde na malém městě? Já jsem pracovala jako vedoucí chráněného bydlení a sehnat normální asistenty byl teda vždycky porod. Kolikrát jsem musela nabrat uplný s prominutim magory, protože se nikdo nehlásil.

Já jsem taky na ÚP a ano, jde o malé město.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat