Práce pro Lišku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
60
9.6.11 14:38

Práce pro Lišku

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli některá z Vás má zkušenosti s prací pro Lišku, popř. někdo z rodiny. Chtěla bych vědět, co si o Lišce myslíte a jak se Vám líbí její produkty. Děkujíííí :-) Před časem jsem dostala nabídku u nich pracovat, ale stále o tom přemýšlím, protože se mi do toho moc nechce a neznám nikoho, kdo by tam pracoval a poradil mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
9.6.11 14:47

Myslím, že Liška nemá zlou pověst, akorát kdo si dneska založí stavebko? :think: Možná se furt vyplatí kvůli úvěrům :nevim: Zkus to a uvidíš, myslím, že nemusíš mít černé svědomí, že nabízíš finanční shit, ale jak shánět klienty ti teda neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
9.6.11 14:54

Právě to stavebko mě od toho odrazuje. My ho loni rušili a dost pochybuju, že si ho někdo založí. S Liškou osobní zkušenost neznám, ale zdá se mi solidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
9.6.11 15:00

Tak já nevím, ale je dost lidí, kteří mají stavebko, já zas neznám nikoho, kdo by ho rušil. A mimochodem, stále je to dobré zhodnocení peněz (kromě jiného samozřejmě). Pořád tam dostanu to, co na žádném spořícím apod. Jinak pokud jde o úvěry na rekonstrukce a tak, je to asi to nejlepší. A jestli budou stavebka upadat - spořitelny najdou jiné výhody, kterými znovu nalákají zákazníky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
9.6.11 15:16

…už znáš „někoho“. My zrovna lišku malýmu rušíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
9.6.11 15:18

My stavebko taky zrušili. Něco takovýho fakt nepotřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
9.6.11 15:20
PeBa píše: …už znáš „někoho“. My zrovna lišku malýmu rušíme.

Myslela jsem ze svého okolí… Já osobně si myslím, že je to chyba. Ale pokud máte něco lepšího, tak proč ne :wink: Mně to zhodnocuje peníze nejvíc z produktů, které spořím.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
9.6.11 15:28

Ať počítám, jak počítám, tak na stavebku získám s úroky a podporou (po zdanění) 10× více než na spořícím účtu (po zdanění). :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
9.6.11 15:34

Nehodláme čekat, až si se stavebkama vláda zase udělá co chce. Na našem účtu máme úrok 1,25%, tak to tam přidáme do podúčtu a můžem s tím nakládat, kdykoliv chceme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
9.6.11 15:54
PeBa píše:
Nehodláme čekat, až si se stavebkama vláda zase udělá co chce. Na našem účtu máme úrok 1,25%, tak to tam přidáme do podúčtu a můžem s tím nakládat, kdykoliv chceme.

No je fakt, že já mám vázací lhůtu dávno za sebou, takže já se stavebkem můžu naložit taky kdy chci, tak proto to taky moc neřeším, co s tím bude jednou v budoucnu. Já mám na spořícím 3% a je to prd oproti tomu, co přináší stavebko :-) Stavebko mi (pokud dobře počítám) dělá cca 11%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
9.6.11 16:17

Liška se mi zdá solidní, ale podle mě dneska shánět klienty je dost těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
9.6.11 20:35

Já teda nevím, ale pokud bych měla z čeho, tak si to spoření založím taky. Momentálně nejdem výdělečně činný člověk :mrgreen:

Příteli spořko u Lišky založili rodiče a ikdyž tam moc neměl - díky tomu si mohl koupit byt - dotuje to právě Liška.. A navíc mu proplatí faktury za materiál, který do bytu „vložil“ .. třeba sádroš, různé sádry, malty, tmely, silikony…
Mě se to zdá výhodné, ačkoliv je tam nějaká ta lhůta, než vám penízky vyplatí nebo než si naspoříte kolik jste chtěli… Vždy e to lepší než to mít „doma v šufleti“, kde se to neúročí… Tak tolik k tomuhle.. :mrgreen:

A co se týče práce pro Lišku - já bych do toho šla :-) Za to nic nedáš, uvidíš jak to půjde :palec: Zkusila bych to taky, ale mě nikdo nic takového nanabízí - bohužel :-( :roll: Myslím si, že to bude dobřé i pro tebe - získáš přehled o jejich produktech, budeš do toho lépe vidět - můžeš si ověřit, zda je skutečně pravda co nakecávají těm potencionálním zákazníkům - a třeba nějaké to spořko taky využít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
10.6.11 10:11

Tak já zkušenost mám. Pracovala jsem v Lišce jako asistentka ředitele několik let, mám tam z té doby docela dost kamarádů. Nebyla jsem klasický poradce stavebního spoření, takže s tím neporadím. Ale něco přece jen vím. Kdo tam byl dlouho, měl solidní kmen (počet osob, o které se stará), ten si vydělával velmi dobře. Kdo byl nový, o toho se všichni starali a zaučovali ho - protože čím více takových lidí měli k ruce, tím lepší produkci. Také zálěží, kolik ti přidělí lidí do kmenu - zbytek si musíš najít sama, na doporučení, nebo na inzeráty, enbo z okolí. Ale většinou ti i něco dají, aby bylo z čeho začít. Staří klienti většinou smlouvy obnovují, berou si z nich úvěry - to nese nejvíc peněz. Stavebko sice není už tak lákavé, jako kdysi - ale má dobrou pověst, lidi jsou na něj zvyklí. A umí už solidně konkurovat hypotékám, já sama hypo zrušila a na nový byt už mám dlouhodobý úvěr právě ze stavebka.

No, práce je to podle mě dobrá, musíš se ohánět, ale jodu horší zaměstnání. Je to ze začátku samé školení, produktů více než dost. Hodně záleží na lidech, ke komu se dostaneš. Zadarmo peníze to fakt nejsou, ale to asi ani nečekáš. Hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit
1
13.10.12 16:46

Ahoj, v pondělí mám schůzku se ženskou z ČMSS ohledně práce poradkyně. Chtěla bych se zeptat na podmínky a jak je to se školením. Chci být trošku připravená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.12 18:25

Jsme já i mamka u Lišky. Máme tam už léto stavebko. Je to lepší než dávat peníze do banky a vhodné pro nás. Pokud přece jen budeme peníze potřebovat, půjde to určitě na dům/byt či rekonstrukci.

Jen poslední dobou mám pocit, že je poradkyně moc vlezlá. Dřív se ptala a bavila se s náma o rodině, atd. Byla sympatická. Dlouho jsme u Lišky teď nebyly a teď naposled nás lákala na spoření pro miminko (jsem v druhém trimestru a teprve se to na mě začíná být vidět). Byla taková ťuťu ňuňu, ale hlavně vyzvihala to, že až se mimčo narodí, že uděláme smlouvu.

Měla jsem po setkání zlý pocit, jako by na mé děťátko někdo číhal. Nevím, zda jsem přecitlivělá, ale udělalo to na mě docela špatný dojem. Vím, že tím víc klientů získá poradkyně - tím lepší peníze z toho má… to chápu, ale ženská ověšená zlatými prstýnky, řetězi až tíha, která se ptá na miminko a na mě, jak se cítím, atd. jen aby si počíhala, až se to narodí, aby mohla získat dalšího klienta… Vyptávala se i mojí mamky a pokoušela se jí „zpracovat“, když jsem jí naznačila, že spoření na mimčo sice je výhodné, ale nebudeme mít zájem (myslím, že je to dooost brzo)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat