Práce prodavačky - mám obavy, že něco pokazím
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ivik21 píše:
Strašné![]()
Tenkrát jsem to nikomu nevykládala, ale musím říct, že i po deseti letech ten soucit hřeje
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JanduleD píše:
Na masné pulty berou snad úplně vsude, protože z celeho kaufu se tam nejvíc nadelas. A jinak k těm cedulkam , nejsou treba . Váhy ti vyhledají podle jména. Hodis na vahu, zadas nazev a vyjede stitek.
myslela jsme to tak, že salámů tam mají milion a kolikrát musí prodavačky obracet cedulky, aby rozlišily, kterej je kterej. Že je tam honička, to máš pravdu, ale furt se mi to zdá lepší než trčet celej den za pokladnou, poslouchat to ustavičný pípání a osm hodin se plně soustředit
Mě by asi praskla hlava…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Čičorečka píše:
Tenkrát jsem to nikomu nevykládala, ale musím říct, že i po deseti letech ten soucit hřejeDíky
Taky soucítím
Na mě nesmí kolem půlnoci už ani mňoukat kočka
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pe-terka píše:
Taky soucítím![]()
Na mě nesmí kolem půlnoci už ani mňoukat kočka
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky.Po třech letech nastupuji do práce zítra. Budu pracovat v jednom obchodě se smíšeným zbožím. Nevím proč, ale mám trochu strach.Budu i u pokladny, takže se bojím manka, že něco pokazím, nebudu vědět, budu nervózní atd, další věc. Budu krájet uzeniny. Z toho krájecího stroje mám taky hrůzu, nikdy jsem to nedělala. A když bude někdo chtít neceho ukrojit třeba 20 deka, tak to vůbec neodhadnu. Vím, že asi řeším blbosti, ale jsem nervák. Podpořte měJsem spíš tišší typ a chodí tam spousta známých, budou do mě hustit, já se nebudu soustředit a něco zvrtám. Ach jo
Zakl., tak co, jak funguješ?
![]()
- Citovat
- Upravit