Práce prodavačky - mám obavy, že něco pokazím
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ivik21 píše:
Tak to zadáš na pokladnu a ta to spočítá?No taky mě poprvé zmátla přidaná dvacetikorunanapř. nákup za 170 a platili bankovkou 200korunovou a pak mi „pomohli“ dvackou
Některým zákazníkům to pálí rychleji, si zvykneš
Já jsem rozvážela pizzu. Počítala jsem to z hlavy venku před vchodem, v jedné ruce pizzu a v druhé peněženku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Čičorečka píše:
Já jsem rozvážela pizzu. Počítala jsem to z hlavy venku před vchodem, v jedné ruce pizzu a v druhé peněženku
Jejdá, pardón, jsem to přehlídla ![]()
- Citovat
- Upravit
Ono každá pokladna to nespočítá, my měli takove starší, že spočítaly kolik dotyčný platí ale možnost zadat tam čím platí a kolik jim vrátit tam nebyla
při celodenní směně už sem to k večeru počítala na prstech jak už sem byla zblblá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JanduleD píše:
Buď v klidu, to budeš mít v oku hned. Jsem na rd pět let, chodím do kaufu na brigadu a jsem u uzenin. Nikdy jsem to nedelala, narezak jsem viděla tak na obrázku šlo to. Není to žádná hruza, uvidíš že to zmaknes
u nás taky bere Kaufl brigádníky do uzenin
Přijde mi škoda, že prodavačky ty cedulky s jednotlivými salámy a sýry nemají popsané i zezadu, je toho na pultě moc
Hodně by jim to zjednodušilo práci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
Ono každá pokladna to nespočítá, my měli takove starší, že spočítaly kolik dotyčný platí ale možnost zadat tam čím platí a kolik jim vrátit tam nebylapři celodenní směně už sem to k večeru počítala na prstech jak už sem byla zblblá
to věřím
Já jsem nedávno navečer v Kaufu reklamovala ovoce, kasa nezapočítala uvedenou slevu
Počty to byly vcelku snadné, ale chlapík na info se ne a ne dobrat k výsledku
Mě ho bylo líto, pak už jsem mu radila
Jenže já nemusím mít celý den v hlavě kalkulačku, takže to naprosto chápu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivik21 píše:
Jejdá, pardón, jsem to přehlídla
V pohodičce, to v diskuzi zapadne jedna dvě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pe-terka píše:
to věřímJá jsem nedávno navečer v Kaufu reklamovala ovoce, kasa nezapočítala uvedenou slevu
Počty to byly vcelku snadné, ale chlapík na info se ne a ne dobrat k výsledku
Mě ho bylo líto, pak už jsem mu radila
![]()
![]()
Jenže já nemusím mít celý den v hlavě kalkulačku, takže to naprosto chápu
Jj, naštěstí nejsou všichni zlí a nedočkaví ![]()
- Citovat
- Upravit
@Čičorečka píše:
@Kriss Tina no přesně. Platili 248,– dali tři stavenky po 55,– řekli nechte to na 260,– a podali mi tisícovku. No nebyli jsme to schopný hned spočítat ani jedenTomu člověk nesmí podlehnout, protože občas si doma zapomene mozek každej.
hmm, tak to je mazec
Psala bych si to tužkou do sloupečků jako druhák ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivik21 píše:
Jj, naštěstí nejsou všichni zlí a nedočkaví
beru to tak, že se snažím lidem chovat tak, jak bych to ocenila v jejich roli já sama ![]()
Jinak mě práce s penězi, celodenní soustředění a počty (klasicky supermarket za kasou) přijdou jako mor vyčerpávající
Radši budu doplnovat regály nebo uzeniny u pultu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pe-terka píše:
hmm, tak to je mazecPsala bych si to tužkou do sloupečků jako druhák
No já bych si to nejradši napsala taky. Jenže při té rozvážce to nešlo, musela jsem to lovit z hlavy
měla jsem třináctihodinové směny a když jsem jela ve čtvrt na půlnoc s poslední pizzou a vybalil na mě tohle, měla jsem chuť mu ji dát zadarmo
Mám pocit, že jsem pak jela zpátky a brečela jsem sama nad sebou, že jsem hloupá. Ale to bylo zezačátku a byla jsem mlaďoučká. Člověk si fakt zvykne na všechno, pak už jsem se tomu smála.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pe-terka píše:
beru to tak, že se snažím lidem chovat tak, jak bych to ocenila v jejich roli já sama
Jinak mě práce s penězi, celodenní soustředění a počty (klasicky supermarket za kasou) přijdou jako mor vyčerpávajícíRadši budu doplnovat regály nebo uzeniny u pultu
Chovám se stejně, mám pochopení i pro jiné ![]()
- Citovat
- Upravit
@Čičorečka píše:
No já bych si to nejradši napsala taky. Jenže při té rozvážce to nešlo, musela jsem to lovit z hlavyměla jsem třináctihodinové směny a když jsem jela ve čtvrt na půlnoc s poslední pizzou a vybalil na mě tohle, měla jsem chuť mu ji dát zadarmo
Mám pocit, že jsem pak jela zpátky a brečela jsem sama nad sebou, že jsem hloupá. Ale to bylo zezačátku a byla jsem mlaďoučká. Člověk si fakt zvykne na všechno, pak už jsem se tomu smála.
Strašné
![]()
- Citovat
- Upravit
Bojím se toho že když řeknu třeba 253 a oni mi dají třeba 500 a pak mi řeknou tady vám dám těch 53.A mě to doplete
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Bojím se toho že když řeknu třeba 253 a oni mi dají třeba 500 a pak mi řeknou tady vám dám těch 53.A mě to doplete
Vyťukáš na pokladně celou částku, až se zeptáš na nějaké drobné a uvidíš co dají.. Ale snad tě někdo zaučí, ne? ![]()
- Citovat
- Upravit
@pe-terka píše:
u nás taky bere Kaufl brigádníky do uzeninPřijde mi škoda, že prodavačky ty cedulky s jednotlivými salámy a sýry nemají popsané i zezadu, je toho na pultě moc
Hodně by jim to zjednodušilo práci
Na masné pulty berou snad úplně vsude, protože z celeho kaufu se tam nejvíc nadelas. A jinak k těm cedulkam , nejsou treba . Váhy ti vyhledají podle jména. Hodis na vahu, zadas nazev a vyjede stitek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit