Práce prodavačky - mám obavy, že něco pokazím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5040
10.3.19 14:06
@ivik21 píše:
Tak to zadáš na pokladnu a ta to spočítá?No taky mě poprvé zmátla přidaná dvacetikoruna :oops: např. nákup za 170 a platili bankovkou 200korunovou a pak mi „pomohli“ dvackou :mrgreen: Některým zákazníkům to pálí rychleji, si zvykneš :hug:

Já jsem rozvážela pizzu. Počítala jsem to z hlavy venku před vchodem, v jedné ruce pizzu a v druhé peněženku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
10.3.19 14:11
@Čičorečka píše:
Já jsem rozvážela pizzu. Počítala jsem to z hlavy venku před vchodem, v jedné ruce pizzu a v druhé peněženku :D

Jejdá, pardón, jsem to přehlídla :hug:

• Citovat
  • Upravit
37131
10.3.19 14:20

Ono každá pokladna to nespočítá, my měli takove starší, že spočítaly kolik dotyčný platí ale možnost zadat tam čím platí a kolik jim vrátit tam nebyla :) při celodenní směně už sem to k večeru počítala na prstech jak už sem byla zblblá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
10.3.19 14:22
@JanduleD píše:
Buď v klidu, to budeš mít v oku hned. Jsem na rd pět let, chodím do kaufu na brigadu a jsem u uzenin. Nikdy jsem to nedelala, narezak jsem viděla tak na obrázku šlo to. Není to žádná hruza, uvidíš že to zmaknes ;)

u nás taky bere Kaufl brigádníky do uzenin :think: Přijde mi škoda, že prodavačky ty cedulky s jednotlivými salámy a sýry nemají popsané i zezadu, je toho na pultě moc :think: Hodně by jim to zjednodušilo práci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
10.3.19 14:26
@Kriss Tina píše:
Ono každá pokladna to nespočítá, my měli takove starší, že spočítaly kolik dotyčný platí ale možnost zadat tam čím platí a kolik jim vrátit tam nebyla :) při celodenní směně už sem to k večeru počítala na prstech jak už sem byla zblblá :mrgreen:

to věřím ;) Já jsem nedávno navečer v Kaufu reklamovala ovoce, kasa nezapočítala uvedenou slevu :think: Počty to byly vcelku snadné, ale chlapík na info se ne a ne dobrat k výsledku :mrgreen: Mě ho bylo líto, pak už jsem mu radila :oops: :oops: :P Jenže já nemusím mít celý den v hlavě kalkulačku, takže to naprosto chápu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
10.3.19 14:28
@ivik21 píše:
Jejdá, pardón, jsem to přehlídla :hug:

V pohodičce, to v diskuzi zapadne jedna dvě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
10.3.19 14:28
@pe-terka píše:
to věřím ;) Já jsem nedávno navečer v Kaufu reklamovala ovoce, kasa nezapočítala uvedenou slevu :think: Počty to byly vcelku snadné, ale chlapík na info se ne a ne dobrat k výsledku :mrgreen: Mě ho bylo líto, pak už jsem mu radila :oops: :oops: :P Jenže já nemusím mít celý den v hlavě kalkulačku, takže to naprosto chápu :kytka:

Jj, naštěstí nejsou všichni zlí a nedočkaví :kytka:

• Citovat
  • Upravit
25179
10.3.19 14:32
@Čičorečka píše:
@Kriss Tina no přesně. Platili 248,– dali tři stavenky po 55,– řekli nechte to na 260,– a podali mi tisícovku. No nebyli jsme to schopný hned spočítat ani jeden :lol: Tomu člověk nesmí podlehnout, protože občas si doma zapomene mozek každej.

hmm, tak to je mazec :mrgreen: Psala bych si to tužkou do sloupečků jako druhák :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
10.3.19 14:38
@ivik21 píše:
Jj, naštěstí nejsou všichni zlí a nedočkaví :kytka:

beru to tak, že se snažím lidem chovat tak, jak bych to ocenila v jejich roli já sama :think:
Jinak mě práce s penězi, celodenní soustředění a počty (klasicky supermarket za kasou) přijdou jako mor vyčerpávající :nevim: Radši budu doplnovat regály nebo uzeniny u pultu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
10.3.19 14:39
@pe-terka píše:
hmm, tak to je mazec :mrgreen: Psala bych si to tužkou do sloupečků jako druhák :P

No já bych si to nejradši napsala taky. Jenže při té rozvážce to nešlo, musela jsem to lovit z hlavy :D měla jsem třináctihodinové směny a když jsem jela ve čtvrt na půlnoc s poslední pizzou a vybalil na mě tohle, měla jsem chuť mu ji dát zadarmo :lol: Mám pocit, že jsem pak jela zpátky a brečela jsem sama nad sebou, že jsem hloupá. Ale to bylo zezačátku a byla jsem mlaďoučká. Člověk si fakt zvykne na všechno, pak už jsem se tomu smála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
10.3.19 14:56
@pe-terka píše:
beru to tak, že se snažím lidem chovat tak, jak bych to ocenila v jejich roli já sama :think:
Jinak mě práce s penězi, celodenní soustředění a počty (klasicky supermarket za kasou) přijdou jako mor vyčerpávající :nevim: Radši budu doplnovat regály nebo uzeniny u pultu :think:

Chovám se stejně, mám pochopení i pro jiné :lol:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
10.3.19 14:56
@Čičorečka píše:
No já bych si to nejradši napsala taky. Jenže při té rozvážce to nešlo, musela jsem to lovit z hlavy :D měla jsem třináctihodinové směny a když jsem jela ve čtvrt na půlnoc s poslední pizzou a vybalil na mě tohle, měla jsem chuť mu ji dát zadarmo :lol: Mám pocit, že jsem pak jela zpátky a brečela jsem sama nad sebou, že jsem hloupá. Ale to bylo zezačátku a byla jsem mlaďoučká. Člověk si fakt zvykne na všechno, pak už jsem se tomu smála.

Strašné :( :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.19 15:25

Bojím se toho že když řeknu třeba 253 a oni mi dají třeba 500 a pak mi řeknou tady vám dám těch 53.A mě to doplete

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
10.3.19 15:34
@Anonymní píše:
Bojím se toho že když řeknu třeba 253 a oni mi dají třeba 500 a pak mi řeknou tady vám dám těch 53.A mě to doplete

Vyťukáš na pokladně celou částku, až se zeptáš na nějaké drobné a uvidíš co dají.. Ale snad tě někdo zaučí, ne? :think:

• Citovat
  • Upravit
8841
10.3.19 15:38
@pe-terka píše:
u nás taky bere Kaufl brigádníky do uzenin :think: Přijde mi škoda, že prodavačky ty cedulky s jednotlivými salámy a sýry nemají popsané i zezadu, je toho na pultě moc :think: Hodně by jim to zjednodušilo práci :nevim:

Na masné pulty berou snad úplně vsude, protože z celeho kaufu se tam nejvíc nadelas. A jinak k těm cedulkam , nejsou treba . Váhy ti vyhledají podle jména. Hodis na vahu, zadas nazev a vyjede stitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat