Práce Češky v Polsku?

4380
9.3.19 11:00

z polska se stěhujou k nám a ty chceš jít tam? proč proboha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
847
9.3.19 11:21

Vím že tam jsou zázemí nadnárodních firem, který hledají operátorky/poradce na lince v různých jazycích - i v češtině. Ale to je asi jen Varšava. Nebo využít angličtinu. Jinak polština není tak těžká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
9.3.19 12:29

Divim se ,ze chces pracovat v polsku,vsichni polaci utikaji delat k nam do cech a ja bydlim na hranici s polskem a mam i par kamaradu a s praci tam he bide,u nas se maji skvele.jinak jsem se snimi domluvila bez problemu tak za mesic.neni to tezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.19 14:14

Ahojte, ja se prave stehuju do Polska za mesic z osobnich duvodu. Nabidli mi misto v Krakove v korporaci za dobrych podminek.

Tusite, kolik se plati za bydleni za maly byt?

• Citovat
  • Upravit
35762
26.10.19 14:24

Tak se podívej na internetu, ne? :nevim: na to že jsi na tohle kývla a nemáš ani bydlení docela odvaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
26.10.19 14:26
@Anonymní píše:
Ahojte, ja se prave stehuju do Polska za mesic z osobnich duvodu. Nabidli mi misto v Krakove v korporaci za dobrych podminek.Tusite, kolik se plati za bydleni za maly byt?

krakov neni zrovna levny a hlavne nabal rousky a plynovou masku, budes je potrebovat. Ja si zivot v Krakove dokau predstavit, ale jenom mimo topnou sezonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.19 14:32
@pikola píše:
Tak se podívej na internetu, ne? :nevim: na to že jsi na tohle kývla a nemáš ani bydlení docela odvaha.

Ramcovou predstav mam, ale spis me zajima realita. Pry se tam ted stehujes hodne lidi… Jeste jsem to nepodepsala, mam nabidku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.19 14:33
@warita píše:
krakov neni zrovna levny a hlavne nabal rousky a plynovou masku, budes je potrebovat. Ja si zivot v Krakove dokau predstavit, ale jenom mimo topnou sezonu.

Budouci nadrizena mi rikala, ze od letosniho listopadu je tam zakaz topeni na pevna paliva, takze by se to melo vyrazne zlepsit ;)

• Citovat
  • Upravit
35762
26.10.19 14:34
@Anonymní píše:
Ramcovou predstav mam, ale spis me zajima realita. Pry se tam ted stehujes hodne lidi… Jeste jsem to nepodepsala, mam nabidku.

Tak se podívej na internetu, tam ceny uvidíš. To je normální postup pokud oni ti žádné informace a nějaký relocation package nedali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
26.10.19 14:40
@Anonymní píše:
Budouci nadrizena mi rikala, ze od letosniho listopadu je tam zakaz topeni na pevna paliva, takze by se to melo vyrazne zlepsit ;)

a oni to budou vsichni respektovat a cely krakov se naraz preorientuje z uhli na jiny topny material. No, nechame se prekvapit. Ja o tom zatim nic neslysela, ale mozne to je, zeptam se manzela, co je na tom pravdy. Nejak si to nedovedu predstavit, protoze v Polsku se netopi prakticky nicim jinym.

Zazila jsem v Krakove inverzi a mela jsem si vykaslat plice. Neco desneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.19 14:40

Muzu se zeptat o jakou rpaci se jedna? Muj znamy se stehoval do krakowa kvuli praci :lol:

• Citovat
  • Upravit
4367
26.10.19 15:03

Jedná se o útěk od dluhů a očividně se slečna opět řítí do problémů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40399
26.10.19 15:05
@Anonymní píše:

To je kvůli těm dluhům?

Myslím, že pro exekutory to je blízko, lepší by byla aspoň JAR… :nevim:

https://www.emimino.cz/…lsku-369204/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56014
26.10.19 15:27

No holka nevim. letam pracovne za Krakov, do polskeho aviation valley. berou mene nez my, tak 60% ceskeho platu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
26.10.19 15:31
@Anonymní píše:
Ahojte, ja se prave stehuju do Polska za mesic z osobnich duvodu. Nabidli mi misto v Krakove v korporaci za dobrych podminek.Tusite, kolik se plati za bydleni za maly byt?

v té korporaci budeš taky pracovat na občanku sestry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat