Práce Češky v Polsku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Ahojte, ja se prave stehuju do Polska za mesic z osobnich duvodu. Nabidli mi misto v Krakove v korporaci za dobrych podminek.Tusite, kolik se plati za bydleni za maly byt?
v té korporaci budeš taky pracovat na občanku sestry?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše:
No holka nevim. letam pracovne za Krakov, do polskeho aviation valley. berou mene nez my, tak 60% ceskeho platu.
Je velky priplatek za cestinu, takze budu mit jen o trochu min nez v Praze za misto s anglictinou. V Praze bych navic na moje zkusenosti neziskala seniorni pozici. Naklady na zivot jsou levnejsi.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Muzu se zeptat o jakou rpaci se jedna? Muj znamy se stehoval do krakowa kvuli praci
Finance - GL. Reporting, vykazy atd ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Je velky priplatek za cestinu, takze budu mit jen o trochu min nez v Praze za misto s anglictinou. V Praze bych navic na moje zkusenosti neziskala seniorni pozici. Naklady na zivot jsou levnejsi.
Ale nedelej si iluze, exekutor te najde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doufám, že to není Capgemini. Ti to dělají pro naši firmu.
- Citovat
- Upravit
@jkra píše:
Ale nedelej si iluze, exekutor te najde.
Cesky exekutor pry nemuze nic delat za hranicema. Ja si u vsech exekutoru nahlasim adresu pro dorucovani do Polska tam, kde budu mit pronajaty byt, nehodlam se nijak skryvat.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Doufám, že to není Capgemini. Ti to dělají pro naši firmu.
V outsourcingu jako Cap, Genpact, HCL… bych pracovat nechtela.
- Citovat
- Upravit
Jeste spis pro zajimavost davam v Polsku, jak to funguje.
Vyssi odborna skola + 2 roky libovolne zamestnani = 26 dnu dovolene
Kazda vetsi firma plati privatni zdravotni peci (pry ze zdravotniho pojisteni se ceka na termin mesice)
Pri praci u PC je po kazde hodine 5 minut pauza ze zakona
Korporace maji relokacni balicek kolem 1500 EUR pro nove zamestnanec ze zahranici
Registrace na konkretni adrese k pobytu v Polsku je pry i pro lidi z EU povinna po 3 mesicich, ale v realu to udaje nikdo neresi
Koukala jsem na nabidky bank a to je jak ze snu… Vyber z bankomatu po celem svete zadarmo, nulovy poplatek za ucet…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:Koukala jsem na nabidky bank a to je jak ze snu… Vyber z bankomatu po celem svete zadarmo, nulovy poplatek za ucet…
cili jako vsude jinde v civilizovanem svete. Dlouho jsem zila na zapade, zvykla jsem si na to a po navratu do CZ tezky sok za co vsechno si chteji uctovat poplatky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit