Práce. Psychologické vyšetření.
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:Úplně nevim, co chceš chápat. Jasně, ze opakovani ma smysl pro tebe, pro koho jineho. Armádě je to putna, takovych, co neudelaji, maji mraky.
Ahoj,chtěla bych poprosit o radu, případně názor. Včera jsem totiž zažila něco co si nedokážu vysvětlit
Absolvovala jsem zdravotní prohlídku a psychologické vyšetření do armády České republiky. Narovinu, před lety jsem úspěšně prošla VN ( povahove předpoklady, lepší výsledky při stresu - to byly moje plusy. Horší prostorová představivost a logické myšlení, ale i žen prý naprosto normální, holt genetika ), nastoupila do AČR, ale v průběhu výcviku jsem musela kvůli rodinným věcem skončit.
Teď jsem se přihlásila znovu, protože je to vysněné povolání a ne jen práce.Ale… Psychologické vyšetření jsem úplně projela. Vyšla jsem z něj jak totální IQ i EQ de.il.
![]()
![]()
A nedokážu si vysvětlit jednu věc. Unavená jsem si nepřišla. Den předtím jsem i běžela menší závod + pár dní před tím byla nachlazená, ale nic závažného.
Jenomže, v psychologické části máte jedno zadání, kdy na monitoru máte různé kódy a ve sluchátkách vám říkají ty různé kódy v intervalu pár sekund. A teď co se mi stalo![]()
Kód jsem sice nešla, toho jsem se chystala, ale ruka šla leckdy mimo, prostě vedle něj, nad něj.NECHÁPU
![]()
co to se mnou bylo???? Unavená jsem si nepřišla, je pravda, že jsme moc nepila a celkově jsem si přišla, že tam jsem fyzicky, ale duševně nikoli.
Psycholog mě slušně řekl, že jsem… Prostě blbec. Když jsem se ho narovinu zeptala, zda má smysl to zkusit znovu? Odpověď, Smysl to má. Pro Vás., Což je pro mě nic neříkající odpověď a nevím jak ji chápat.
Prý, ani nemusím čekat na roční odstup, že na to nehrají v globálu.
Prosím anonym.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj,chtěla bych poprosit o radu, případně názor. Včera jsem totiž zažila něco co si nedokážu vysvětlit
Absolvovala jsem zdravotní prohlídku a psychologické vyšetření do armády České republiky. Narovinu, před lety jsem úspěšně prošla VN ( povahove předpoklady, lepší výsledky při stresu - to byly moje plusy. Horší prostorová představivost a logické myšlení, ale i žen prý naprosto normální, holt genetika ), nastoupila do AČR, ale v průběhu výcviku jsem musela kvůli rodinným věcem skončit.
Teď jsem se přihlásila znovu, protože je to vysněné povolání a ne jen práce.Ale… Psychologické vyšetření jsem úplně projela. Vyšla jsem z něj jak totální IQ i EQ de.il.
![]()
![]()
A nedokážu si vysvětlit jednu věc. Unavená jsem si nepřišla. Den předtím jsem i běžela menší závod + pár dní před tím byla nachlazená, ale nic závažného.
Jenomže, v psychologické části máte jedno zadání, kdy na monitoru máte různé kódy a ve sluchátkách vám říkají ty různé kódy v intervalu pár sekund. A teď co se mi stalo![]()
Kód jsem sice nešla, toho jsem se chystala, ale ruka šla leckdy mimo, prostě vedle něj, nad něj.NECHÁPU
![]()
co to se mnou bylo???? Unavená jsem si nepřišla, je pravda, že jsme moc nepila a celkově jsem si přišla, že tam jsem fyzicky, ale duševně nikoli.
Psycholog mě slušně řekl, že jsem… Prostě blbec. Když jsem se ho narovinu zeptala, zda má smysl to zkusit znovu? Odpověď, Smysl to má. Pro Vás., Což je pro mě nic neříkající odpověď a nevím jak ji chápat.
Prosím anonym.
Už toto čtu nejméně potřetí.
Zkus to znovu, at máš klid, nic horšího, než že Tě nevezmou, se nestane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na me to pusobi tak, ze jsi v prubehu tech testu byla proste nervozni, proto ses nemohla trefit do spravneho „okynka“. Pri dulezitych zkouskach je nervozni kazdy, muzes mit ztuhle ruce nebo naopak rozklepane, to je uplne normalni. A mam pocit, ze cim ses starsi, tim je to s tou nervozitou horsi. Ta rada psychologa, ze je to ma pro tebe smysl, bylo nejspis mysleno tak, ze podruhe to treba dopadne lip, takze mas stale sanci uspet.
Kazdopadne bych to moc neresila a zamerila se na slabe stranky, ktere jsi v prubehu toho testovani nezvladla, zapracovala na nervozite a sla do toho znova ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kalie Jenomže, to je to
. ten samý test jsem měla poprve před lety za jedna a psycholožka byla názoru ( což se shoduje s realitou v životě ), že pod stresem mám lepší výsledky.
Každopádně, zkusím to ještě. Učím se a uvidíme. Snad to zas dopadne.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@kalie Jenomže, to je to. ten samý test jsem měla poprve před lety za jedna a psycholožka byla názoru ( což se shoduje s realitou v životě ), že pod stresem mám lepší výsledky.Každopádně, zkusím to ještě. Učím se a uvidíme. Snad to zas dopadne.
Hele, stresu je mnoho druhů a třeba prostě nezvládás ten jeden druh ![]()
ne, bude to psychicky.. Dřív jednas než myslíš? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
chtěla bych poprosit o radu, případně názor. Včera jsem totiž zažila něco co si nedokážu vysvětlit 
Teď jsem se přihlásila znovu, protože je to vysněné povolání a ne jen práce.
Ale… Psychologické vyšetření jsem úplně projela. Vyšla jsem z něj jak totální IQ i EQ de.il.

Jenomže, v psychologické části máte jedno zadání, kdy na monitoru máte různé kódy a ve sluchátkách vám říkají ty různé kódy v intervalu pár sekund. A teď co se mi stalo
Kód jsem sice nešla, toho jsem se chystala, ale ruka šla leckdy mimo, prostě vedle něj, nad něj.
NECHÁPU
Prosím anonym.