Baumax pokladní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
32
29.8.21 17:48

Baumax pokladní

Dobrý den,

Zajímalo by mě, zda je tu někdo, kdo pracuje v Baumaxu jako pokladní? Jelikož mám možnost tam nastoupit, ale nějak se mi to nepozdává.. (směny, plat…) zároveň už jsem dlouho doma a potřebuju vypadnout z baráku :zed: byla bych ráda za jakýkoli info :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
556
29.8.21 18:03

A to budeš mít smlouvu na dobu určitou nebo brigádnickou smlouvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.8.21 18:04

@elan na dobu určitou na tři měsíce, a pak na tři roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
29.8.21 18:07

Co to je na dobu určitou na 3 měsíce? To je na DPP, sama si budeš platit zdravotní pojištění a pak ti dají teprve smlouvu na dobu určitou na 3 roky. A víš, že tam budeš celou směnu stát u kasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.8.21 18:09

@elan neee, je to na tři měsíce s prodloužením na tři roky. Měla jsem to tak i v bývalé práci.. prostě klasická tříměsíční doba…a stát tam taky nebudu, ženský tam normálně sedí na židli, jezdíme tam s přítelem pořád něco nakupovat. Ale to je fuk, ptám se na plát a na směny. Ty tam pracuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64956
29.8.21 18:12

Ty tři měsíce budou jen zkušební lhůta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.8.21 18:13

@vokishka já vim, vždyť to píšu, že to je klasická tříměsíční doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64956
29.8.21 18:16
@Gabi94 píše:
@vokishka já vim, vždyť to píšu, že to je klasická tříměsíční doba.

jenomže to není smlouva na dobu určitou, jak jsi psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
29.8.21 18:20

Nepracuju, ale ucházela jsem se tam o práci, a to že tam ženský teď sedí na kase není napořád. Občas oblastní ředitelé zjistí, že nejsi moc proaktivní na té kase, když sedíš a markuješ, tak abys byla připravená, že tam na kase budeš stát 7,5 hodiny nebo i více na nohou.
Já se nyní ucházím o práci v tescu nebo penny na kase a tam je to také takové. A tobě nesdělili jaké směny bys mohla mít, jak dlouhé atd. Tak plat je tam od 15200 hrubého až vice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.8.21 18:21

@vokishka prostě mám smlouvu na dobu určitou na tři roky s tím že je tam zkušební tříměsíční doba. Není to snad jedno? Navíc se ptám na úplně něco jinýho, tak jestli mi k tomu nemáš co říct, tak prosím dál nekomentuj. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.8.21 18:25

@elan díky. No řekli mi, že bych měla mít tři dvanáctky po sobě a pak čtvrtý den osmičku… Pak tři dny volna. A nějak se to točí abych šla i vikend. Vedoucí říkal, že mají splnovat přesčasy, které činí za rok 150hodin. Plat mi řekl taky 16900 v hrubém + prémie, jenže když nepojedu podle nějakého jejich zákona, tak prémie ani nedostanu. Přijde mi to takový zvláštní, málo peněz a hodně dřiny, možná i buzerace? Kdo ví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
29.8.21 18:28

Tak ve zkušební době můžeš kdykoliv odejít, zkusit to a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
29.8.21 18:33

Tak premie většinou ve zkušební době nedávají. A ty tam za těhle podmínek chceš jít do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24750
29.8.21 18:48

16900 HRUBÉHO ZA PLNÝ ÚVAZEK!?? :zed:
za to se fakt ještě pracuje? šílené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.8.21 18:50

@elan nechci. 😂 Ale váhala jsem, protože už jsem fakt dlouho doma a tady ve Znojmě práce moc není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat