Baumax pokladní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
556
29.8.21 18:59

@Gabi94 tak to zkus a uvidíš.

Já bydlím u menšího města a tady u nás jsou fabriky, kde dávají i za 12h směny 15200 hrubého a sehnat práci za větší plat třeba 20 000 hrubého bych brala všema deseti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
30.8.21 07:37

Panebože ve Znojmě… Na Freeportu hledají prodavačky a brigádnice pořád do různých obchodů, prosím tě. Ráno se můžeš v pohodě s někým svézt a večer tě taky někdo hodí zátky do města. Případně mají autobusy tak, že tě to doveze na nádraží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
30.8.21 09:39

@Malineka ses nějaká chytrá ne? 😂 Ptám se na úplně něco jinýho a nechápu proč bych se měla s někým vozit do města 😂 😂 😂 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
30.8.21 10:06

@Gabi94 Beru zpět, do Baumaxu se hodíš, tam jsou všechny taky takové nepříjemné a uštěpačné. Když chceš dělat za pár šupů, tak si dělej. Já ti jen nabídla jiné a lepší možnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
30.8.21 10:12

@Malineka vubec mě neznáš, tak proč hned soudis? Ptala jsem se na Baumax zda má někdo zkušenosti, protože jako dojíždějící z vesnice to mám blíž než na Freeport. Nehledě na to, že na Freeportu se dělá taky za minimální mzdu co jsem tak slyšela. :) Navíc sama jsem dělala chvíli v OC a za minimálku. Proto jsem čekala že v Baumaxu to bude třeba lepší a chtěla jsem si přečíst vaše zkušenosti, když v jihlavském OBI (dřívějšimu Baumaxu) mají pokladní 24000 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25494
30.8.21 19:00

Na Znojemsku bych se snažila využít obnovy cestovního ruchu a prodeje vína - za minimálku se upíchnout místo stavební dřiny někdě v pěkné vinotéce nebo na recepci.. ale to chce známosti.. za stejné peníze nesrovnatelná práce… rozhodila bych sítě po známých…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
30.8.21 19:01

@Lucy75 díky za tip. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25494
30.8.21 20:30
@Gabi94 píše:
@Lucy75 díky za tip. :palec:

pocházím ze Slovácka… včera jsme se vrátili z Lednice a mohu ti říct - naprostá nádhera a luxus :potlesk: :srdce: spoustu lidí to tam živí, vinotéky i stánky otevřené 7dní v týdnu, občerstvení, recepce, privát vedle privátu, apartmán vedle apartmánu.. totéž je vidět na Mikulovsku, takže určo i u vás.. :srdce:
hodně lidí zůstává prostě v Česku a nechává tu dost peněz + se vrací Rakušáci atd… rozhodně je to hezčí práce než v Baumaxu, kde stejně taky nevyděláš ;) akorát mi přijde dost rozdíl si za stejné prachy pokecat o dobrém vínku, burčáku, načepovat příjemným lidem či jim poradit s výběrem láhve, než jako ženská se ve stoje trápit u kasy s radiátory, lustry, obklady…a řešit s lidma topení, trubky a beton :lol:
(ačkoliv zrovna mě stavba baví :lol: ale u kasy za minimálku bych se s tím fakt netahala, pokud chceš ke kase, tak asi Lidl platí nejlíp, ne?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
30.8.21 21:02

Jsem od jinud, tak se mi nechtělo věřit těm nabídkám za minimální mzdu. A ještě, že budeš muset u kasy stát? WTF? Tak jsem cca 3 min hledala na netu a Kaufland u vás hledá a nabízí 25 000. Osobně bych zkusila nějakou Rakouskou personální agenturu, občas hledají i německy nemluvící a hned budeš na 2× takové mzdě. A nebo trocha snahy a pomaloučku, polehoučku se tu němčinu doučit a pak jít za kasu o těch 15km dál. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
30.8.21 21:38

Děkuju vám holky. No s jazykem je to u mě bída, bojím se mluvit s cizinci, nevěřím si…teď po dlouhé době hledám práci fakt aktivně a je to trochu bída.. :/ nevím jestli to je tím covidem, ale ten Baumax jsem dneska odřekla. Zítra jdu na pohovor do hotelu, ozvali se mi, tak snad to klapne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.21 23:37

Baumax

Zkušenost kamaráda viz Baumax…Jestli se nenecháte očkovat, nebudete dostávat odměny a jejich odměny tvoří hodně v platu.

Naočkoval se a úsudek si udělejte sama, co viz tato Polská firma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat