Práce na OSSZ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobre ráno,Prosím, pracuje tady někdo na Ossz? U nás ve městě hledají na pozici Odborny/vrchní referent - dozor PN oddělení nemocenského pojištění..
Moc děkuji všem
Na úřadě jsem nikdy nepracovala, jak jste spokojene, co to obnáší, jak probíhá pohovor a zaucování?
Jsem po 5 letem rodicaku a ještě mám nabídku jiného místa(spíš jsem už přijata), které je mi bližší a bavilo by mě víc, jen bych musela dal dojíždět, ale mám 2 skolkove děti.
Nepracovala jsem, ale mohla bych se jen zeptat, jaké je poztřeba na tuto pozici vzdělání? Do budoucna bych i uvažovala nad takovou prací, mám vystudovanou VOŠ sociální.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nepracovala jsem, ale mohla bych se jen zeptat, jaké je poztřeba na tuto pozici vzdělání? Do budoucna bych i uvažovala nad takovou prací, mám vystudovanou VOŠ sociální.
Myslim ze musis mit VS.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 tak snad vidím, co požadují
jen SŠ, případně VOŠ, jinak mám Bc.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@lilith1 tak snad vidím, co požadujíjen SŠ, případně VOŠ, jinak mám Bc.
Hezke, ja jsem taky nereagovala na tebe..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobre ráno,
Prosím, pracuje tady někdo na Ossz? U nás ve městě hledají na pozici Odborny/vrchní referent - dozor PN oddělení nemocenského pojištění..
Na úřadě jsem nikdy nepracovala, jak jste spokojene, co to obnáší, jak probíhá pohovor a zaucování?
Jsem po 5 letem rodicaku a ještě mám nabídku jiného místa(spíš jsem už přijata), které je mi bližší a bavilo by mě víc, jen bych musela dal dojíždět, ale mám 2 skolkove děti.
Moc děkuji všem