Práce s dětmi - vystudovaná ekonomka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
jo napadá mi, že můžeš pracovat pro mateřská centra…tam přijdeš do styku jak s tdětmi tak s financemi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
anebo pak pracovat v nějaké neziskovce co má za cíl pomáhat dětem.
A co přejít na peďák?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to nemusím mít fakt peďák nebo tak něco?Stačí vysoká ekonomická?Já se v tom vůbec nevyznám..Chtěla bych jen dělat to co mě baví, a to jsou děti.
- Citovat
- Upravit
No kdybych chtěla někam přejít, tak bych to zkusila na porodní asistentku, to by mě bavilo ze všeho nejvíc. Ale nemám žádný základy z biolobie..Hrozně mě mrzí, že jsem se rozhodla špatně a studuji to co mě nebaví..
- Citovat
- Upravit
Moje sestřenka byla „vyučená“ PA (zdrávka a nástavba) a pak šla dělat do MŠ. Tenkrát ji vzali, dnes by to prý už nešlo, ale už má praxi a dodělává peďák dálkově, tak ji nevyhodí. PA prý o práci s dětmi moc není, tam je to z 99% o práci s rodičkama, proto utekla.
Tak zvaž dobře, co opravdu chceš a pak už ti k dosažení tvého snu nebude bránit ani neznalost biologie, vše se dá doučit. Mmch jestli máš gympl, tak zas tak zle na tom nebudeš s tou biologií, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud vím, tak pro práci ve školství stačí vysoká (jakákoliv) a odborné zaměření se dá dohnat dvouletým pedagogickým minimem. Ale určitě jsou pracovní místa, kde to nestačí (třeba soukromá gymnázia). Chce to pozjišťovat dopředu. Ale na základní školu plus mateřská centra by to stačit mělo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono se ti ale to ekonomické vzdělání vůbec neztratí,a budeš mít vŠ titul. U většiny zaměstnání je v dnešní době jedno,co vstuduješ,hlavně něco. No,a pak si můžeš vždycky přidělat nějakou specializaci ![]()
Rozhodně bych tu ekonomku neházela do žita…
V jakém jsi ročníku??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na základní školu určitě pedagogické minimum nestačí. Učitel co má vystudovaný druhý stupeň nemůže přejít na první a naopak a to mají určitě vyšší vzdělání než je minimum. Vzdělání, ale jde dodělat při práci dálkově.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lilli,jak já Ti rozumím
jsem taky dělala špatnou školu,ale neměla jsem odvahu odejít
Porodní asistentka by mě taky bavila nebo psycholožka..mooc Ti přeji,abys vše zvládla ![]()
Aspera má pravdu,přecházet nelze,učitelka musí mít vysokou pedagogickou,do školky musí mít aspon pajdák,s vysokou ekonomickou Tě bohužel do školství nevezmou
myslím na pozici učitelky,vychovatelky…jsem studovala pajdák,tak trošku vím
ale je to už dávno,třebas se něco změnilo,co nevííím
držím pěsti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lili, myslím, že na riaditeľku akejkoľvej školy potrebuješ x-ročnú prax. ![]()
Ale čo takto si spraviť montessori kurz a učiť potom v MŠ, ZŠ? (ja som sa totiž o tom práve s niekým nedávno bavila, a že montessori učiteliek je málo…)
- Citovat
- Upravit
Aspera: jo, to je ono! Takhle jsem to myslel. Myslel, ale nenapsal. (Po třech dvanáctihodinových směnách v automobilce mně hlava nespíná tak, jak by měla…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, potřebovala bych poradit. Několik let se snažíme o miminko, čeká nás další IVF… Trochu přemýšlím, co kdyby to nevyšlo. Pracuji jako účetní (mám VŠ ekonomickou), práce mě baví, ale uměla bych si představit, že bych dělala i něco s dětmi- aspoň k tomu, nemuselo by to být na celý úvazek. Ale vůbec nevím, co by to mohlo být, a jestli je vůbec reálné se k tomu dostat. Hlídání dětí atd.?? Za každý tip budu ráda. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mac123 švagrovka před dětmi pracovala jako úředník, po rodičáku chtěla nějakou práci, ve které by měla všechny školní prázdniny a přesedlala na asistentku dětí, ve škole. Na to nepotřebovala nic. Pak se uvolnilo místo učitelky u nich ve škole, co je spojená se školkou, dělala jenom zástup, a pak jí nabídli, že si může dálkově dodělat pedagogické vzdělání, aby tam mohla zůstat jako učitelka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím poraďte, studuji na vysokoké ekonomické, ale zjistila jsem že mě to prostě nebaví:-(Mám moc ráda děti, miminka..Nevíte někdo jestli vůbec existuje nějaká práce, kde bych pracovala s dětmi a měla přitom vystudovanou ekonomickou školu?