Práce snů

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
10.11.15 20:43
@Jahru píše:
Rentiérka :mrgreen: Ale zatím to moc nevypadá, tak asi zůstanu u své práce, která mě baví :jazyk:

tak moment to mám naplánovaný, že budu dělat já 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.11.15 20:44
@jdukolem píše:
tak moment to mám naplánovaný, že budu dělat já 8)

a už máš love?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
10.11.15 20:46

Taky mám dvě roviny: první, nereálná v současné situaci (dvě děti, chlap věčně v práci a na služebkách) - horský vůdce či průvodce na trekách (trecích? :-D ) v ALpách nebo Himálájích nebo ANdách nebo na Islandu či na ALjašce, v Kanadě atd.. prostě ve vysokých horách, kde není horko :-)
druhá rovina - souvisí s mým povoláním, které mě baví - učitelka Nj a Hv, ale s „kvalitnějším materiálem“, ted jsem na 2.stupni ZŠ a materiál teda nic moc.. ideál bych viděla v práci se staršími nadanými dětmi, možná nějaký gympl nebo odborná škola, i když ani tam už není co to bývalo za mých mladých let ;), ale na to nemám vzdělání a po pravdě studovat už se mi vážně nechce.
Hezká diskuze, dobře se čte, fajn odreagování (po třídních schůzkách :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.11.15 20:49
@Burj Chalifa píše:
a už máš love?

tak to je ten drobný detail, který mě majijinko brzdí no :jazyk:.. ale snít povoleno ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
10.11.15 20:53
@Burj Chalifa píše:
Chtěla bych mít takovou práci, kde bych se mohla celý den muckat se štěňaty, nejlépe mopslíků, franc. buldočků a další chlupatou havětí. To bych dělala i zadarmo.
Ale jinak tu „práci“ snů, což je ta, co mě baví a výborně živí, už mám.

tož si pořiď množírnu a budeš mít štěňat habakuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
10.11.15 20:56

Pozorovat velryby :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.11.15 20:56
@jakanas píše:
tož si pořiď množírnu a budeš mít štěňat habakuk

množírna je pro bezcity, já jsem milovník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
10.11.15 20:58
@weyky píše:
Chtěla bych být porodní asistentka a pomáhat těm krásným tvorečkům na svět :srdce: zatím jsem jen přepážková pracovnice pošty na rodičáku :roll:

jo by tě to třech nočních dvanáctkách přešlo. Obzvláště když se matka fetka zdejchne a nechá v nemocnici drogově závislé dítě… to potom ta práce fakt baví. Žena si teda ještě docala často stěžovala na agresivní matky, rodinu a silně obézné nespolupracující matky, které porod prostě vzdají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
10.11.15 21:02
@Burj Chalifa píše:
množírna je pro bezcity, já jsem milovník.

však můžeš mít množírnu s citem, to by určitě šlo i jako vedlejšák, druhou půlku pracovní doby by ses s nima mohla muckat. Nehleděna to že takový štěně který umí i základní povely by se jistě prodávalo lépe (dráž)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.11.15 21:02
@jakanas píše:
jo by tě to třech nočních dvanáctkách přešlo. Obzvláště když se matka fetka zdejchne a nechá v nemocnici drogově závislé dítě… to potom ta práce fakt baví. Žena si teda ještě docala často stěžovala na agresivní matky, rodinu a silně obézné nespolupracující matky, které porod prostě vzdají.

rozcapený rodičky co mají milion mouder a hounu rozumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
10.11.15 21:03
@jakanas píše:

víš jak..všude je něco, co není tak úplně super…Tohle není ani tak práce, spíš poslání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
10.11.15 21:05

Ja bych chtela byt kancelarska mys. Byt zalezla nekde u kompu, mit ve 4 padla a byt placena tak, abych uzivila bez pomoci sebe a deti. Zadne smeny, zadna prace o vikendu, zadne chybejici penize v kase.

Realita je takova, ze jsem delala vzdy jen za pokladnou, na smeny, o vikendech a s vysokou pravdepodobnosti to budu v nejake modifikaci delat zas a budu zavisla na pomoci rodicu, protoze nebudu stihat vyzvednout deti ze skolky a druziny.
A na konci smeny se budu hroutit, ze mi nesedi kasa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21891
10.11.15 21:10

Chtela bych nekdo jako Steve Irwin nebo Jakub Vagner :mrgreen:.Cestovat za zviraty po nejsilenejsich koutech sveta a jeste se tim zivit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.11.15 21:11
@Eemii píše:
Chtela bych nekdo jako Steve Irwin nebo Jakub Vagner :mrgreen:.Cestovat za zviraty po nejsilenejsich koutech sveta a jeste se tim zivit :D

aby se ta zvířátka pak neživila Tebou ( potrava snů :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
10.11.15 21:13

@Burj Chalifa znám jednu co má chovnou stanici kníračů v bytě ;) Takže sežeň si výstavní fenečku, proběhni sní výstavy. Ideálně vyhrávej a můžeš pro ní u druhýho schánět šamstra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí