Práce snů

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2352
11.11.15 08:43

Já bych chtěla být ředitelka soukromé školky a vím, že taky prostě jednou budu!!! :pankac: ;)

Jinak nereálný sen je být prostě jen tak bohatá a užívat si života a všech jeho krás! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
11.11.15 08:49

Učitelka a nebo něco v textilním průmyslu, ideálně vlastní podnik..Na jednom pracuji, to druhé snad bude, alespoň kolem 40let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3760
11.11.15 08:58

Buď pečovat o zvířata nebo dělat takovou tu „tetu“ v mateřské školce - ne přímo učitelku, ale chystat svačinky, pomáhat děti oblékat, utěšit, když je některému dítěti smutno…chystat postýlky…a taky umím docela obstojně hrát na flétnu - tak něco kolem hudby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
11.11.15 17:38

Tyjo, tak rentiérkou nebo prostě bohatá a nedělat bych nechtěla :nevim: Neumím si představit, být bez práce :think: To by ze mě byla lemra líná a totálně bych zdegenerovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
11.11.15 17:56

Já bych chtěla být expertka na nějakou techniku molekulární biologie, třeba velkoobjemové sekvenování. Jezdit po institucích, představovat tu techniku, přednášet o technologii, zaučovat lidi, psát návody a tak. Vzdělání na to sice mám, ale je skoro nemožné se k tomu dostat, všude chtějí jen obchodní pozice. Z výzkumu jsem raději odešla, když jsem viděla, jak to tam vypadá a o čem to vlastně je.
A úplný dreamjob je mít super obchod se zvířátky a s potřebami pro ně, kam by chodili samí uvědomělí zákazníci, kteří by si nechali poradit, co je pro jejich mazlíčka nejlepší a nekupovali by plastové barevné hřiště 20*20cm pro křečka a betária a všechny ty módní mučírny pro zvířata.

• Citovat
  • Upravit
211
11.11.15 19:36

Hladit zvířata za peníze :) Nebo veterinář, ale aby ke mně lidi vodili jenom zvířatka, co se nakonec vyléčí a všichni budou šťastní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
11.11.15 20:45
@Do-not-touch píše:
Tyjo, tak rentiérkou nebo prostě bohatá a nedělat bych nechtěla :nevim: Neumím si představit, být bez práce :think: To by ze mě byla lemra líná a totálně bych zdegenerovala.

Proc? Podle me naopak. Financni nezavislost ti podle me umozni venovat se skutecne tomu, co te bavi a naplnuje. Nemyslim, ze existuje clovek, co by cely dny provalel pred televizi jen proto, ze nemusi pracovat.
Naopak prace jen kvuli platu je hrozne svazujici a ubira svobodu a cas, ktery by slo vyuzit prospesneji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
11.11.15 20:54

@Svandu já to tak nemám, stejně to, co bych dělat chtěla, nezávisí na tom, že bych třeba byla finančně za vodou (což by bylo fajn, protože ta práce je nevýnosná), ale musela bych splnit nějaký podmínky, který už nesplním.
A já jsem od přírody líná, a kdybych nemusela, byla by ze mě troska. Takhle vyrážím do práce s mírnou nechutí, ale jakmile tam jsem, tak jsem šťastná jak blecha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
11.11.15 20:54

@Do-not-touch já dělám v KFC a dělal tam se mnou chlapík co je rentiér. A u nás byl jen, že má rád naše jídlo a zajímalo ho jak se dělá. A on skutečně chodil do práce rád a byl z ní nadšený, peníze bral jen jako kapesný… Zatím co my jsme to kolikrát chodili jen protrpět.¨

Co dělá teď nevím. U nás byl skoro rok, pak ho hrozně chytlo vyrábět pizzi, tak šel do nějaký pizzerie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
11.11.15 21:03

@Netopirek to je taky tím, že má možnost jít dál, jinak by ho ta rutina časem taky převálcovala. Ale mně změna nevyhovuje, radši se zapracuju a dělám v oboru práci, kterou nemůže dělat každej. Těí mě na tom právě to, jak časem si poradím s věcma, který byly na začátku problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
11.11.15 21:05

@Do-not-touch já taky změnu nemusím. Na něm bylo vidět, že je i znuděný… Snažil se někde najít, ale vlastně se mu ani nechtělo chodit někam pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
11.11.15 21:09

Tak já bych chtěla být leteckým fotogrammetrem :lol: a dokonce na tom pracuju, začala jsem studiem geodézie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
11.11.15 22:07
@Svandu píše:
Proc? Podle me naopak. Financni nezavislost ti podle me umozni venovat se skutecne tomu, co te bavi a naplnuje. Nemyslim, ze existuje clovek, co by cely dny provalel pred televizi jen proto, ze nemusi pracovat.
Naopak prace jen kvuli platu je hrozne svazujici a ubira svobodu a cas, ktery by slo vyuzit prospesneji..

Souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
11.11.15 22:11

Ja bych jednou chtela delat se zviraty napr. v zoo nebo zachrane stanici. Ted mam praxe a staram se v zachrane stanici o dravce, lisku, kuny, fretku apod. a tohle me proste naplnuje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.9.16 21:17

@Descent @Burj Chalifa tak u kriminalni policie pracuji a dovoluji si říct, že to, co jste zmiňovali dělají technici a ne vyšetřovatele. Ono je to vše spíš o psychologii. Jsem tedy na protidrogovem, ale ta davka sebeovládání, umění se přizpůsobit, sebezapreni,… A v neposlední řadě strach o svoji rodinu…respektive dceru… nikdy nevíte, kdo z těch, ktere jste poslala za mříže, se vám po letech nepomsti. Každopádně bych svoji práci neměnila. Podmínkou je vystudovat VS, zvládnou psychotesty, byt v kondici, mit zbrojní průkaz. Neustále se vzdělávat a udržovat fit a bez diskuzi přijímat rozkazy z vyšších mist :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí