Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky,
Tak jedno takové téma k odlehčení.
Dotaz je jasný
zajímá mě, jestli jsem jenom já takový jelito, který pořád někde beraní hlavou, zákopává, nebo padá. Tak třeba dneska si tu upím v posteli, protože jsem spadla večer v předsíni. Nesla jsem večeři pro dceru, připletl se mi pod nohy pes a abych ho nezašlápla, udělala jsem krok stranou a zakopla o botnik, abych nerozbila talíř, padala jsem bokem na hranu, pod žebry jsem měla naštěstí boty, a ještě na mě spadlo žehlicí prkno, protože jsem ho neuklidila do komory
výsledek rameno, loket, předloktí a holeň mám úplně dobitou, a to jsem chtěla jít o víkendu s malou do plavání
![]()
@slavuska1 ale večeři jsem bravurně položila na zem bez úhony
bych si měla uspořádat priority, ale v tom fofru
já to mám nejspíš po mámě, ta je taky pořád samá modřina. Já prostě vidím otevřený šuplík a stejně o něj zakopnu
![]()
@JayLee píše:
ja nejsem zadny nemehlo ale lepml rovnou![]()
Hlásím se do klubu lemplů
![]()
@Kočislava @JayLee aaaaa, vyvíjí se to slibně, nejsem v tom sama
![]()
@JayLee píše:![]()
tož vítej
je dobre vedet, ze v tom clovek není sam a potesi to
Před rokem jsem byla na návštěvě, kde mají lakované a hodně kluzké schody. Šla jsem dolů poměrně svižně a jen v ponožkách.
Byla z toho odražená ledvina ![]()
@JayLee píše:
no z mě mluví činny![]()
a to poslední me bude stat hooodne moc penez
![]()
Já se zase modlím, aby mi po mém posledním činu (včera to byl týden), nezůstaly jizvy
![]()
@JayLee píše:
jezisi az tak?
to jsem na tom mozna lip
i když…
@JayLee píše:
![]()
![]()
jezis no
a mas alespoň dobrou pojistku?
No, mám tak akorát velké kulové
a ani jsem si nevzala neschopenku. Ale hlavně už to nebolí ![]()
@Janha, tak kazdy ma urcite v zasobe situace, kdy ti neco pada, chces to zachranit a stylem akce a reakce udelas x dalsich veci a vic skody nez uzitku.
Mne zrovna pred par dny chtel upadnout chleba s pomazankou. Kdybych ho nechala, placl by se na talir. Ale ja ho zacala chytat, takze pomazanku jsem mela na obou rukach, na obleceni, na zidli i na zemi. Bordel jako v tanku a uz se to ani nedalo snist.. ![]()
Ježíš holky, vy jste taky slušný oddíl
to jsem ráda, že v t nelitam sama. Jsem taky pořád samá modřina. Ťuk ťuk, málokdy to skončí vážným úrazem, ale už jsem jich pár měla ![]()
@Kočislava tak ať jsi brzo úplně v pořádku!
Já jsem taky trdlo
pamatuju si doktora, když jsem k němu přišla po druhé, že jsem uklouzla na podlaze. Prý " Slečno, víte, i malé dítě, když jednou spadne, se poučí a příště si dá pozor. " ![]()