Jste taky nemehla?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2418
30.10.15 23:12

@KPKristy boj s chlebem si umím živě představit, jsem o level výš s tím chytáním, jednou jsem shodila skleněný lustr, on se rozbil už při letu a já ho chytala rukama, brrrr, do dneška mám pěknou památku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
30.10.15 23:17

@majki.r naštěstí jsem dlouho nebyla na pohotovosti a snad nebudu, ale většinou byla reakce doktora na moje vysvětlování, jak se mi ten či onen úraz stal, stejná „to snad není možný“ :mrgreen: naposledy to si pamatuji pěkného mladého doktora, co si pak ještě při psaní zprávy mnul bradu a brblal si pro sebe, jak to má napsat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
30.10.15 23:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
30.10.15 23:19

Ano sem nemehlo :-D nejcasteji v tech nejmene vhodnych situacich :-D treba kdyz si vesele vyslapuju cekarnou v novych kozackach a malem hodim hubu (lonska zima).
Nebo sem v prvaku skoncila na zadku pred ctvrtaky pri skakani ze schodu :-D
A nemluvim o situaci, kdy sme hrali v telocvicne s nizkym stropem kosikovou a pri hazeni na kos se mi mic odrazil primo do cela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
30.10.15 23:22

Mimochodem trapnejsi nez pad, mi pripadaji pohyby, kdy chytam balanc :-D
Jo jednou v zime sem pri ceste ba nadrazi 3× skoncila na zemi za 1,5km :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
30.10.15 23:24

Modřiny na rukou a nohou jsou standard, od „přehlédnutého“ nábytku, kolikrát už ani nevím, kde jsem ke které přišla. Ale můj zatím největší majstrštyk byla jízda po schodech po pravém boku, na levé ruce tehdy ročního syna, nezastavila mě ani dole kovová zábrana (aby syn nelezl na schody). Ani nemyslím, že bych byla až tak nešikovná, spíš mám blbé nápady, ale už vím, že leštěnka na nábytek udělá ze schodů fakt boží kluziště (ale tááák hezky se lesknou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
30.10.15 23:25

@KPKristy ja jednou nesla hrnec s gulasem a mela sem tricko s dlouhym rukavem, kdyz sem prochazela dverma tak se mi rukav zahakl o kliku a gulas s velkou paradou padl na zem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
30.10.15 23:25

@Bomer tak tyhle trapné scénky taky prožívám poměrně často. Jinak já minulou zimu honila mladou u silnice, nakonec mi uklouzla noha, malou jsem za letu chytla, dala nad hlavu a spadla na kolena, obě jsem si odřela a zničila rifle, musela jsem uznat, že mají prťata právo na řev, protože se mi chtělo skoro brečet, jak to bolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
30.10.15 23:30
@Janha píše:
@slavuska1 ale večeři jsem bravurně položila na zem bez úhony :) bych si měla uspořádat priority, ale v tom fofru :lol: já to mám nejspíš po mámě, ta je taky pořád samá modřina. Já prostě vidím otevřený šuplík a stejně o něj zakopnu :mrgreen: 8o

však jídlo je nejdůležitější :lol: já se tak běžně netrefím do dveří, padají mi věci z rukou, narážím si holeň o roh postele, ukopávám si malíček…víte, co je nejhorší, která chvilka, když si ukopnu malíček nebo palec na noze, taktěch pár vteřin, než to začne bolet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
30.10.15 23:31

@slavuska1 můj chlap říká, že není horší bolest, než šlápnout bosou nohou na kostičku lega :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
30.10.15 23:33
@Kočislava píše: :? opařené prso a břicho, ale brutálně. Skončila jsem na chirurgickém ošetření :oops: 8) chodím na převazy. Lempl jak vyšitej. Modřiny ani nepočítám, už jsou součástí mojí image :mrgreen:

au 8o :hug:

jinak já měla pořádnou spáleninu, sice malinkou, ale hezky s puchýřkama, asi před rokem a půl, dostala jsme super nápad, při dělání karamelu na větrník na plechu mě napadlo, že prstem zkusím, jestli je ten karamel fakt horkej…no byl :jazyk:
@Janha píše:
@majki.r naštěstí jsem dlouho nebyla na pohotovosti a snad nebudu, ale většinou byla reakce doktora na moje vysvětlování, jak se mi ten či onen úraz stal, stejná „to snad není možný“ :mrgreen: naposledy to si pamatuji pěkného mladého doktora, co si pak ještě při psaní zprávy mnul bradu a brblal si pro sebe, jak to má napsat :lol:
:mrgreen:
@Bomer píše:
@KPKristy ja jednou nesla hrnec s gulasem a mela sem tricko s dlouhym rukavem, kdyz sem prochazela dverma tak se mi rukav zahakl o kliku a gulas s velkou paradou padl na zem :-D
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
30.10.15 23:33

@slavuska1 no jo, vidíš to, ted si zpětně po tom dnešním karambolu vybavuju, jak jsem zvedla to prkno, dívala se po talíři a jak jsem ustipla kus plastové části toho botniku a pak teprve přišlo to auuuvajs :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
30.10.15 23:34
@majki.r píše:
@slavuska1 můj chlap říká, že není horší bolest, než šlápnout bosou nohou na kostičku lega :mrgreen:

to ještě nevím, my vzhledem k miminu radši jedeme pořád v duplu..tam většinou nedošlápnu, když ho ucítím. ale lego mě taky čeká zanedlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
30.10.15 23:36
@majki.r píše:
@slavuska1 můj chlap říká, že není horší bolest, než šlápnout bosou nohou na kostičku lega :mrgreen:

Jo jo, auuuuu, hned po tom jsem dceru učila uklízet lego do krabice a důsledně na tom trvám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
30.10.15 23:39

@slavuska1 jinak jsi mi připomněla můj geniální nápad zkoušet teplotu žehličky rukou, zdálo se mi, že nějak málo hřeje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí