Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@KPKristy boj s chlebem si umím živě představit, jsem o level výš s tím chytáním, jednou jsem shodila skleněný lustr, on se rozbil už při letu a já ho chytala rukama, brrrr, do dneška mám pěknou památku.
@majki.r naštěstí jsem dlouho nebyla na pohotovosti a snad nebudu, ale většinou byla reakce doktora na moje vysvětlování, jak se mi ten či onen úraz stal, stejná „to snad není možný“
naposledy to si pamatuji pěkného mladého doktora, co si pak ještě při psaní zprávy mnul bradu a brblal si pro sebe, jak to má napsat ![]()
Ano sem nemehlo
nejcasteji v tech nejmene vhodnych situacich
treba kdyz si vesele vyslapuju cekarnou v novych kozackach a malem hodim hubu (lonska zima).
Nebo sem v prvaku skoncila na zadku pred ctvrtaky pri skakani ze schodu ![]()
A nemluvim o situaci, kdy sme hrali v telocvicne s nizkym stropem kosikovou a pri hazeni na kos se mi mic odrazil primo do cela ![]()
Mimochodem trapnejsi nez pad, mi pripadaji pohyby, kdy chytam balanc ![]()
Jo jednou v zime sem pri ceste ba nadrazi 3× skoncila na zemi za 1,5km ![]()
Modřiny na rukou a nohou jsou standard, od „přehlédnutého“ nábytku, kolikrát už ani nevím, kde jsem ke které přišla. Ale můj zatím největší majstrštyk byla jízda po schodech po pravém boku, na levé ruce tehdy ročního syna, nezastavila mě ani dole kovová zábrana (aby syn nelezl na schody). Ani nemyslím, že bych byla až tak nešikovná, spíš mám blbé nápady, ale už vím, že leštěnka na nábytek udělá ze schodů fakt boží kluziště (ale tááák hezky se lesknou).
@KPKristy ja jednou nesla hrnec s gulasem a mela sem tricko s dlouhym rukavem, kdyz sem prochazela dverma tak se mi rukav zahakl o kliku a gulas s velkou paradou padl na zem ![]()
@Bomer tak tyhle trapné scénky taky prožívám poměrně často. Jinak já minulou zimu honila mladou u silnice, nakonec mi uklouzla noha, malou jsem za letu chytla, dala nad hlavu a spadla na kolena, obě jsem si odřela a zničila rifle, musela jsem uznat, že mají prťata právo na řev, protože se mi chtělo skoro brečet, jak to bolelo.
@Janha píše:
@slavuska1 ale večeři jsem bravurně položila na zem bez úhonybych si měla uspořádat priority, ale v tom fofru
já to mám nejspíš po mámě, ta je taky pořád samá modřina. Já prostě vidím otevřený šuplík a stejně o něj zakopnu
![]()
však jídlo je nejdůležitější
já se tak běžně netrefím do dveří, padají mi věci z rukou, narážím si holeň o roh postele, ukopávám si malíček…víte, co je nejhorší, která chvilka, když si ukopnu malíček nebo palec na noze, taktěch pár vteřin, než to začne bolet ![]()
@slavuska1 můj chlap říká, že není horší bolest, než šlápnout bosou nohou na kostičku lega ![]()
@Kočislava píše:opařené prso a břicho, ale brutálně. Skončila jsem na chirurgickém ošetření
![]()
chodím na převazy. Lempl jak vyšitej. Modřiny ani nepočítám, už jsou součástí mojí image
au
![]()
@Janha píše:
@majki.r naštěstí jsem dlouho nebyla na pohotovosti a snad nebudu, ale většinou byla reakce doktora na moje vysvětlování, jak se mi ten či onen úraz stal, stejná „to snad není možný“naposledy to si pamatuji pěkného mladého doktora, co si pak ještě při psaní zprávy mnul bradu a brblal si pro sebe, jak to má napsat
@Bomer píše:
@KPKristy ja jednou nesla hrnec s gulasem a mela sem tricko s dlouhym rukavem, kdyz sem prochazela dverma tak se mi rukav zahakl o kliku a gulas s velkou paradou padl na zem
@slavuska1 no jo, vidíš to, ted si zpětně po tom dnešním karambolu vybavuju, jak jsem zvedla to prkno, dívala se po talíři a jak jsem ustipla kus plastové části toho botniku a pak teprve přišlo to auuuvajs ![]()
@majki.r píše:
@slavuska1 můj chlap říká, že není horší bolest, než šlápnout bosou nohou na kostičku lega
to ještě nevím, my vzhledem k miminu radši jedeme pořád v duplu..tam většinou nedošlápnu, když ho ucítím. ale lego mě taky čeká zanedlouho ![]()
@majki.r píše:
@slavuska1 můj chlap říká, že není horší bolest, než šlápnout bosou nohou na kostičku lega
Jo jo, auuuuu, hned po tom jsem dceru učila uklízet lego do krabice a důsledně na tom trvám ![]()
@slavuska1 jinak jsi mi připomněla můj geniální nápad zkoušet teplotu žehličky rukou, zdálo se mi, že nějak málo hřeje ![]()