Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Asi před dvěma týdny jsem ráno s dcerou spěchala na autobus. Jak jsme pospíchali, holka zakopla, já o ní a přeletěla jsem jí jak holubička
Výsledkem bylo jedno koleno totálně rozsekaný, druhý bylo jedna obrovská černá skvrna a rozedřená ruka. Dokonce i na prsu jsem měla modřiny, jak jsem se rozplácla. Dcera měla naštěstí jen trochu odřené koleno. Na ten autobus jsme se nakonec dobelhaly, ikdyž jsem váhala, jestli to nemám vzdát. A já jsem sotva lezla ještě týden.
![]()
Tak se taky přidávám. Do dveří se nestrefim běžně. Kryty na rohy mame doma kvůli mě, ne dětem.
A nejhorší pád jsem měla s dcerou v náručí. Nesla jsem na břiše a šla za sestrou, ona se ale zastavila. Ale ja uz měla našlápnuto. Tak jsem se pokusila zastavit, ale akorát jsem začala padat dopředu. Mateřský pud naštěstí fungoval a ja jsem natahla ruce adceru posadila na zem. Ale sama sem zaborila obličej do asfaltu
měla jsem jen pár škrábanců a modrin a rozbity brýle na dálku ![]()
Ted když jsem těhotná, tak jediny misto kde nemám modřiny je břicho
Ja se tak jednou tydne nevejdu doma do futer, skrtnu ramenem. Je pravda, ze domov mame jak Fantoci „samy kout“, a neumim zpomalit, ale vzdycky si rikam, ze uz bych se to mela naucit a ladne se trefit. A proc to pisi. Na iDnesu jsem vycetla, ze tyto nehody a podobne, co se zde popisuji, mohou byt neurologickeho puvodu a predznamenat nejaky vyvoj do budoucna. Tak by me zajimalo, zda jste se s podobnymi historkami sly sverit do pece a jestli nasledovalo treba odborne vysetreni? Ja tedy ne, ale hloda me pomysleni, ze bych treba mela.
@tulipán holky, jsem ráda, že se ta moje diskuze tak rozjela
a nejsem v tom sama
já to přičítám tomu, že jsem prostě věčně mimo myšlenkama, raději na vyšetření nepůjdu ![]()
Jinak mám čerstvý zážitek, ani jsem to raději nikomu nerikala, k domu si kratime cestu přes podchod, dcerce pomůžu dolů a vracím se pro kočár a najednou mi to ujede, kočár jsem pustila, sjel dolů rychleji než já a sama jsem část schodů sjela po zadku. Malá se tlemila, ale teda já měla pěkně naraženej zadek, se mi chvilku chtělo i brečet, ale tak aspoň jsem ji pobavila ![]()
@Anturie jo, to jo, já už si i celkem zvykla, furt se někde válím po zemi, beraním a tak se aspoň někdo pobaví na můj účet ![]()