Jste taky nemehla?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7744
3.12.15 19:04

Asi před dvěma týdny jsem ráno s dcerou spěchala na autobus. Jak jsme pospíchali, holka zakopla, já o ní a přeletěla jsem jí jak holubička :mrgreen: Výsledkem bylo jedno koleno totálně rozsekaný, druhý bylo jedna obrovská černá skvrna a rozedřená ruka. Dokonce i na prsu jsem měla modřiny, jak jsem se rozplácla. Dcera měla naštěstí jen trochu odřené koleno. Na ten autobus jsme se nakonec dobelhaly, ikdyž jsem váhala, jestli to nemám vzdát. A já jsem sotva lezla ještě týden. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
3.12.15 21:26

Tak se taky přidávám. Do dveří se nestrefim běžně. Kryty na rohy mame doma kvůli mě, ne dětem.
A nejhorší pád jsem měla s dcerou v náručí. Nesla jsem na břiše a šla za sestrou, ona se ale zastavila. Ale ja uz měla našlápnuto. Tak jsem se pokusila zastavit, ale akorát jsem začala padat dopředu. Mateřský pud naštěstí fungoval a ja jsem natahla ruce adceru posadila na zem. Ale sama sem zaborila obličej do asfaltu :( měla jsem jen pár škrábanců a modrin a rozbity brýle na dálku :(
Ted když jsem těhotná, tak jediny misto kde nemám modřiny je břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16423
3.12.15 22:53

Ja se tak jednou tydne nevejdu doma do futer, skrtnu ramenem. Je pravda, ze domov mame jak Fantoci „samy kout“, a neumim zpomalit, ale vzdycky si rikam, ze uz bych se to mela naucit a ladne se trefit. A proc to pisi. Na iDnesu jsem vycetla, ze tyto nehody a podobne, co se zde popisuji, mohou byt neurologickeho puvodu a predznamenat nejaky vyvoj do budoucna. Tak by me zajimalo, zda jste se s podobnymi historkami sly sverit do pece a jestli nasledovalo treba odborne vysetreni? Ja tedy ne, ale hloda me pomysleni, ze bych treba mela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
5.12.15 13:13

@tulipán holky, jsem ráda, že se ta moje diskuze tak rozjela :lol: a nejsem v tom sama :roll: já to přičítám tomu, že jsem prostě věčně mimo myšlenkama, raději na vyšetření nepůjdu :mrgreen:
Jinak mám čerstvý zážitek, ani jsem to raději nikomu nerikala, k domu si kratime cestu přes podchod, dcerce pomůžu dolů a vracím se pro kočár a najednou mi to ujede, kočár jsem pustila, sjel dolů rychleji než já a sama jsem část schodů sjela po zadku. Malá se tlemila, ale teda já měla pěkně naraženej zadek, se mi chvilku chtělo i brečet, ale tak aspoň jsem ji pobavila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
5.12.15 14:28

Ne ne, to není k vyšetření, alespoň někoho „pobavíme“ :nevim: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
5.12.15 22:29

@Anturie jo, to jo, já už si i celkem zvykla, furt se někde válím po zemi, beraním a tak se aspoň někdo pobaví na můj účet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
5.12.15 22:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat