Jste taky nemehla?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6650
30.10.15 23:46

Jé to se hlásím do klubu. Každou chvíli se chytnu vnitřní stranou lokte o kliku. Před pár lety jsem měnila v koupelně žárovku a zapomněla jsem, že stojím na židli - krásný pád do vany s vykloubeným ramenem.
V osmém měsíci jsem hodila krásný parakotoul - sedřela jsem se, vyvrtla kotník tak, že byl modrej ale břicho se země nedotklo :pankac:
Jinak u doktorů vždycky musím vysvětlovat, že mě manžel nebije, ale všechny ty modiny a škrábance jsou od psa.
Jinak takové věci jako sáhnout holou rukou na plech co byl před minutou v troubě dělám bohužel běžně, jak já to dítě jednou naučím že na horké se nesahá :nevim:
Naštěstí jsme se při rekonstrukci bytu zbavili prahů v bytě tak aspoň nemm věčně ukopané palce u nohou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
30.10.15 23:56

@Heivka vitej v klubu :mrgreen: jo ukoply palce a maličky mám pořád, u nás doma prahy ještě jsou, jen doufám, že mohu pády a karamboly dcery přisuzovat jejímu věku a vývoji, jinak to bude taky celkem legrace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
31.10.15 00:10
@Janha píše:
@slavuska1 jinak jsi mi připomněla můj geniální nápad zkoušet teplotu žehličky rukou, zdálo se mi, že nějak málo hřeje :zed:
:lol: :lol: :mrgreen: dobrý :lol:
a víš, co mě napadlo asi v 9 letech? jsem jela na kole, a napadlo mě vyzkoušet, co by se stalo, kdybych strčila nohu do předního kola..no kupodivu jsem slítla :roll: a ještě víc zvláštní je, že jsem spadla tak dobře, že jsme neměla ani škrábanec :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
31.10.15 00:13

Taky se pridavam do klubu, vecne sama modrina. Letos se mi podarilo u manzela v praci sletet na schodech pred plnou cekarnou a zlomit si loketni kost. Asi jsem si brkla o nohu. A jeste jsem udelala ostudu tim, ze jsem byla ukrutne sprosta. :oops: Jinak momentalne mam zafacovany prst, zamyslena jsem sahla rukou do trouby bez rukavice, spalila jsem se o plech a misto abych cukla rukou ven, trhla jsem s ni nahoru a prilepila se k hornimi topnemu telesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
31.10.15 00:24
@slavuska1 píše: :lol: :lol: :mrgreen: dobrý :lol:
a víš, co mě napadlo asi v 9 letech? jsem jela na kole, a napadlo mě vyzkoušet, co by se stalo, kdybych strčila nohu do předního kola..no kupodivu jsem slítla :roll: a ještě víc zvláštní je, že jsem spadla tak dobře, že jsme neměla ani škrábanec :lol:
:mrgreen: taky slušný, jako děcko jsem byla furt nějaký obvaz, náplast i sádra, děs běs, jen už si kolikrát nepamatuji, jak jsem k čemu přišla v tom množství :roll: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
31.10.15 00:26

@katty89 auau, ty spáleniny hrozně bolí, foukam na dálku. Bohužel tohle taky dělám celkem běžně, jednou jsem takhle zvedla za obě kovová ucha hrnec na plotně a světě div se, hrozně to pálilo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
31.10.15 00:51

Chacha, to jsou historky, zvlášť po pár panácích se to dobře čte :) Já jsem taky nemehlo, ale nic vtipného, prostě mi jen všechno padá z rukou. Taky se občas brutálně kopnu do palce u nohy nebo s něčím třísknu - třeba s hrnečkem o linku, protože blbě odhadnu vzdálenost k lince :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
31.10.15 01:53

Jako kdybych cetla o sobe :mrgreen: Netrefovani do dveri, otloukani o nabytek, sahani na horke veci, modriny neznameho puvodu…vsechno umim :mrgreen: Ale nejakym zazrakem se mi vyhybaji vazne urazy (tuk tuk)
Jinak me oblibene - na ceste do prace jsem upadla x krat opakovane na stejnem miste, asi tam byla nejaka vyssi kostka nebo neco…no zuchla jsem snad10× a nepoucila jsem se :mrgreen: A jednou jsem vypadla z tramvaje, a to doslova - hezky na vsechny 4, rovnou v centru mesta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
31.10.15 02:26

Nedavno jsme byli u tchanu v zahradnim dome a oni maji dve cele steny prosklene - funguji i jako dvere. Ja chtela odejit ven a plnou parou narazila do te sklenene vyplbe a zustal tam po me zamlzenej flek od miho ksichtu. Tchyne to mela opet perfektne nalesteny a ja si nevsimla, ze je to zavrene… Nezmohla jsem se na to ani to po sobe vycistit. Jo a zkrivía jsem si tim nozicku od bryli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
31.10.15 02:49

Já jsem taky nemehlo. Jednou jsem se rozhodla, že vyzkouším jestli je cukrová pasta na depilaci dostatečně teplá a že jí jako zamíchám, místo abych použila nůž :zed:. Zabořila jsem tam ukazováček, pár vteřin nic a pak peklo. Ledovala jsem to snad hodinu, ale horší bylo že mě to pak bolelo asi tejden. A zrovna ukazováček, kterým si nandavám čočky, takže sem si je nemohla nandat. Tak holky cukrovou pastu čerstvě vyndanou z mikrovlnky rozhodně prstama nezkoušejte a nemíchejte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
31.10.15 02:58

Uz i ma trileta dcera hlasi; no jo, maminka je gamla gamlava. Zrovna tento tyden jsem slapla na kostku a pri nadavani a obecnem konstatovani, ze se z jejich hracek na zemi zblaznim, jsem zskopla o nakladak a sla k zemi. Bohuzel i se 7 tydnu starym synem. Kluk je ok. Jak jsem se snazila zmirnit pad, tak jsem si narazila zapesti.
Tskze ano; jsem GRAMLA GRAMLAVA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
31.10.15 04:23

Pridavam se do klubu, nejvic jsem byla nemehlo v praci a v tehotenstvi, ted si davam pozor, i kdyz dnes jsem rozbila dve sklenicky tim, ze jsem prehlidla stul. Modriny mam taky porad na stejnem miste od kliky a diky dlouhym kalhotam do zvonu dokazu zakopnout i o sebe na naprosto ciste rovince.
Jo a jako nactileta jsem spadla v tilku a krataskach cela do kopriv, nevidela jsem obrubnik. Ale tuk tuk, zadny vazny uraz jsem nemela.

Jinak jsem si malem vzbudila kluka, kdyz jsem vas cetla. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
31.10.15 04:32

Kdyz uz nespim, tak se pridam…

ja sama sebe trefila vzduchovkou do cela :roll: je to sice uz dlouho, ale legendarni vykon. strilela jsem na terc a povedlo se mi trefit jeden jediny hrebik v desce za tercem, od nej se rana odrazila a trefila me do cela a sejmula k zemi. nikdo kolem (vcetne me) absolutne nechapal, co se stalo :lol:
dodnes mam na cele v kuzi maly dolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
31.10.15 04:37

@Ali-Ali panejo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
31.10.15 06:18

Já teda dokážu provozovat nejvíc kravin na absolutní rovině včetně zakopávání sama o sebe; ale asi nejhorší bylo lézt do nástavce skříně, když já chytrá nezapřela opěradlo židle o skříň, ale přesně opačně :zed: a sestupovala zády = brrr, odnesla to kostrč i doktorka se chlámala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí