Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jé to se hlásím do klubu. Každou chvíli se chytnu vnitřní stranou lokte o kliku. Před pár lety jsem měnila v koupelně žárovku a zapomněla jsem, že stojím na židli - krásný pád do vany s vykloubeným ramenem.
V osmém měsíci jsem hodila krásný parakotoul - sedřela jsem se, vyvrtla kotník tak, že byl modrej ale břicho se země nedotklo ![]()
Jinak u doktorů vždycky musím vysvětlovat, že mě manžel nebije, ale všechny ty modiny a škrábance jsou od psa.
Jinak takové věci jako sáhnout holou rukou na plech co byl před minutou v troubě dělám bohužel běžně, jak já to dítě jednou naučím že na horké se nesahá ![]()
Naštěstí jsme se při rekonstrukci bytu zbavili prahů v bytě tak aspoň nemm věčně ukopané palce u nohou ![]()
@Heivka vitej v klubu
jo ukoply palce a maličky mám pořád, u nás doma prahy ještě jsou, jen doufám, že mohu pády a karamboly dcery přisuzovat jejímu věku a vývoji, jinak to bude taky celkem legrace ![]()
@Janha píše:
@slavuska1 jinak jsi mi připomněla můj geniální nápad zkoušet teplotu žehličky rukou, zdálo se mi, že nějak málo hřeje
Taky se pridavam do klubu, vecne sama modrina. Letos se mi podarilo u manzela v praci sletet na schodech pred plnou cekarnou a zlomit si loketni kost. Asi jsem si brkla o nohu. A jeste jsem udelala ostudu tim, ze jsem byla ukrutne sprosta.
Jinak momentalne mam zafacovany prst, zamyslena jsem sahla rukou do trouby bez rukavice, spalila jsem se o plech a misto abych cukla rukou ven, trhla jsem s ni nahoru a prilepila se k hornimi topnemu telesu.
@slavuska1 píše:![]()
![]()
dobrý
a víš, co mě napadlo asi v 9 letech? jsem jela na kole, a napadlo mě vyzkoušet, co by se stalo, kdybych strčila nohu do předního kola..no kupodivu jsem slítlaa ještě víc zvláštní je, že jsem spadla tak dobře, že jsme neměla ani škrábanec
@katty89 auau, ty spáleniny hrozně bolí, foukam na dálku. Bohužel tohle taky dělám celkem běžně, jednou jsem takhle zvedla za obě kovová ucha hrnec na plotně a světě div se, hrozně to pálilo ![]()
Chacha, to jsou historky, zvlášť po pár panácích se to dobře čte
Já jsem taky nemehlo, ale nic vtipného, prostě mi jen všechno padá z rukou. Taky se občas brutálně kopnu do palce u nohy nebo s něčím třísknu - třeba s hrnečkem o linku, protože blbě odhadnu vzdálenost k lince ![]()
Jako kdybych cetla o sobe
Netrefovani do dveri, otloukani o nabytek, sahani na horke veci, modriny neznameho puvodu…vsechno umim
Ale nejakym zazrakem se mi vyhybaji vazne urazy (tuk tuk)
Jinak me oblibene - na ceste do prace jsem upadla x krat opakovane na stejnem miste, asi tam byla nejaka vyssi kostka nebo neco…no zuchla jsem snad10× a nepoucila jsem se
A jednou jsem vypadla z tramvaje, a to doslova - hezky na vsechny 4, rovnou v centru mesta
Nedavno jsme byli u tchanu v zahradnim dome a oni maji dve cele steny prosklene - funguji i jako dvere. Ja chtela odejit ven a plnou parou narazila do te sklenene vyplbe a zustal tam po me zamlzenej flek od miho ksichtu. Tchyne to mela opet perfektne nalesteny a ja si nevsimla, ze je to zavrene… Nezmohla jsem se na to ani to po sobe vycistit. Jo a zkrivía jsem si tim nozicku od bryli.
Já jsem taky nemehlo. Jednou jsem se rozhodla, že vyzkouším jestli je cukrová pasta na depilaci dostatečně teplá a že jí jako zamíchám, místo abych použila nůž
. Zabořila jsem tam ukazováček, pár vteřin nic a pak peklo. Ledovala jsem to snad hodinu, ale horší bylo že mě to pak bolelo asi tejden. A zrovna ukazováček, kterým si nandavám čočky, takže sem si je nemohla nandat. Tak holky cukrovou pastu čerstvě vyndanou z mikrovlnky rozhodně prstama nezkoušejte a nemíchejte ![]()
Uz i ma trileta dcera hlasi; no jo, maminka je gamla gamlava. Zrovna tento tyden jsem slapla na kostku a pri nadavani a obecnem konstatovani, ze se z jejich hracek na zemi zblaznim, jsem zskopla o nakladak a sla k zemi. Bohuzel i se 7 tydnu starym synem. Kluk je ok. Jak jsem se snazila zmirnit pad, tak jsem si narazila zapesti.
Tskze ano; jsem GRAMLA GRAMLAVA.
Pridavam se do klubu, nejvic jsem byla nemehlo v praci a v tehotenstvi, ted si davam pozor, i kdyz dnes jsem rozbila dve sklenicky tim, ze jsem prehlidla stul. Modriny mam taky porad na stejnem miste od kliky a diky dlouhym kalhotam do zvonu dokazu zakopnout i o sebe na naprosto ciste rovince.
Jo a jako nactileta jsem spadla v tilku a krataskach cela do kopriv, nevidela jsem obrubnik. Ale tuk tuk, zadny vazny uraz jsem nemela.
Jinak jsem si malem vzbudila kluka, kdyz jsem vas cetla. ![]()
Kdyz uz nespim, tak se pridam…
ja sama sebe trefila vzduchovkou do cela
je to sice uz dlouho, ale legendarni vykon. strilela jsem na terc a povedlo se mi trefit jeden jediny hrebik v desce za tercem, od nej se rana odrazila a trefila me do cela a sejmula k zemi. nikdo kolem (vcetne me) absolutne nechapal, co se stalo ![]()
dodnes mam na cele v kuzi maly dolik.
Já teda dokážu provozovat nejvíc kravin na absolutní rovině včetně zakopávání sama o sebe; ale asi nejhorší bylo lézt do nástavce skříně, když já chytrá nezapřela opěradlo židle o skříň, ale přesně opačně
a sestupovala zády = brrr, odnesla to kostrč i doktorka se chlámala ![]()