Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nedavno jsme byli u tchanu v zahradnim dome a oni maji dve cele steny prosklene - funguji i jako dvere. Ja chtela odejit ven a plnou parou narazila do te sklenene vyplbe a zustal tam po me zamlzenej flek od miho ksichtu. Tchyne to mela opet perfektne nalesteny a ja si nevsimla, ze je to zavrene… Nezmohla jsem se na to ani to po sobe vycistit. Jo a zkrivía jsem si tim nozicku od bryli.
Já jsem taky nemehlo. Jednou jsem se rozhodla, že vyzkouším jestli je cukrová pasta na depilaci dostatečně teplá a že jí jako zamíchám, místo abych použila nůž
. Zabořila jsem tam ukazováček, pár vteřin nic a pak peklo. Ledovala jsem to snad hodinu, ale horší bylo že mě to pak bolelo asi tejden. A zrovna ukazováček, kterým si nandavám čočky, takže sem si je nemohla nandat. Tak holky cukrovou pastu čerstvě vyndanou z mikrovlnky rozhodně prstama nezkoušejte a nemíchejte ![]()
Uz i ma trileta dcera hlasi; no jo, maminka je gamla gamlava. Zrovna tento tyden jsem slapla na kostku a pri nadavani a obecnem konstatovani, ze se z jejich hracek na zemi zblaznim, jsem zskopla o nakladak a sla k zemi. Bohuzel i se 7 tydnu starym synem. Kluk je ok. Jak jsem se snazila zmirnit pad, tak jsem si narazila zapesti.
Tskze ano; jsem GRAMLA GRAMLAVA.
Pridavam se do klubu, nejvic jsem byla nemehlo v praci a v tehotenstvi, ted si davam pozor, i kdyz dnes jsem rozbila dve sklenicky tim, ze jsem prehlidla stul. Modriny mam taky porad na stejnem miste od kliky a diky dlouhym kalhotam do zvonu dokazu zakopnout i o sebe na naprosto ciste rovince.
Jo a jako nactileta jsem spadla v tilku a krataskach cela do kopriv, nevidela jsem obrubnik. Ale tuk tuk, zadny vazny uraz jsem nemela.
Jinak jsem si malem vzbudila kluka, kdyz jsem vas cetla. ![]()
Kdyz uz nespim, tak se pridam…
ja sama sebe trefila vzduchovkou do cela
je to sice uz dlouho, ale legendarni vykon. strilela jsem na terc a povedlo se mi trefit jeden jediny hrebik v desce za tercem, od nej se rana odrazila a trefila me do cela a sejmula k zemi. nikdo kolem (vcetne me) absolutne nechapal, co se stalo ![]()
dodnes mam na cele v kuzi maly dolik.
Já teda dokážu provozovat nejvíc kravin na absolutní rovině včetně zakopávání sama o sebe; ale asi nejhorší bylo lézt do nástavce skříně, když já chytrá nezapřela opěradlo židle o skříň, ale přesně opačně
a sestupovala zády = brrr, odnesla to kostrč i doktorka se chlámala ![]()
Pěkné sobotní ráno, děvčata. Říkám si, jestli nejste splašené ![]()
Na vaši diskusi jsem narazila náhodou a směju se u PC nahlas!
No, já se mohu pochlubit pouze divnou chůzí u mě v bytě. Mám dva kocoury, kteří se na mě pořád lepí. Nechodím, šourám se tak nějak divně.
V těhotenství, jak jsem rychle nabrala a měla břicho jsem měla špatný odhad, dost jsem narážela. Kostičky lega - auvej, ještě teď cítím.
Já jsem taky nemehlo, ale u mě to naštěstí odnesou vždycky jen nějaké věci. Za poslední rok jsem rozbila šest skleniček na víno, koupila jsem si dalších šest a do dvou dnů další v čudu. Nože mi padají na zem denně samozřejmě špičkou dolů. Nesčetněkrát jsem chlapovi vytrhla nabíječku z notebooku, už si to pro jistotu chrání rukou, když vedle něho sedám. V naší opravdu velké koupelně, kde vedle sebe pohodlně projdou tři lidé, jsem do něho děcka tak, že mu vylitl mobil z ruky a o dlažbu se totálně rozbil displej. A to bych mohla pokračovat. Většinou se to děje, kdyz se mi něco povede a říkám, jak su šikovná ![]()
Tak jako dite sem tak hrozna neyla, kdyz nepocitam zqzitek, kdyz mi byli tri roky a panatuju si ho moc dobre dodnes
byla sem s dedou a mamkou na houbach a bylo tam takovy vosi hnizdo na zemi, deda ze si z nej vezme pirko a da si ho na klobouk (neohrozeny vcelar no
). A hadejte, covsrm udelala ja…Vytrhla sem se mamce a sup sla sem za dedou pricemz sem si sedla primo do toho hnizda ![]()
Tak jako dite sem tak hrozna neyla, kdyz nepocitam zqzitek, kdyz mi byli tri roky a panatuju si ho moc dobre dodnes
byla sem s dedou a mamkou na houbach a bylo tam takovy vosi hnizdo na zemi, deda ze si z nej vezme pirko a da si ho na klobouk (neohrozeny vcelar no
). A hadejte, covsrm udelala ja…Vytrhla sem se mamce a sup sla sem za dedou pricemz sem si sedla primo do toho hnizda ![]()
Jo to je diskuze
hlásím se taky mezi nemehla. Běžně se mi stává, že si špatně vypočítám schody, takže o ten poslední dycky škobrtnu, nebo jednou za studií jsme seděly se spolužačkama v restauraci, já si dala víno, smála jsem se a při předklonu při tom smíchu jsem rozflákala skleničku… Čelem.
Taky se hlásím! ![]()
Takové ty skopnuté malíčky a palce ani nepočítám, zaháknuté rukávy o kliku jsou taky na denním pořádku, netrefím se do futer, přehlédnu skříň apod.
Nebo zrovna včera… Mám mikrovlnku v úrovni svého obličeje. Zrovna včera jsem si ohřála jídlo, vytáhla jsem ho a položila na linku a vytáhla si příbor. Znovu jsem vzala talíř, příbor, otočila se a chtěla jsem si to odnést ke stolu, ale nezavřela jsem tu mikrovlnku, takže jsem ksichtem narazila přímo do těch otevřených dvířek, talíř s jídlem mi spadl a omáčka se rozstříkla po celé kuchyni - opravdu po celé. Všechny skříňky zasviněné (i vrchní), podlaha zasviněná, trouba, lednička, talíř rozmlácený…
Takže místo jídla jsem uklízela skoro půl dne kuchyň. ![]()
Tak já tady skoro brečím smíchy
![]()
Kromě věčného zakopávání a nakopávání se, jsem expert na zapomnětlivost! ![]()
To, že věčně hledám mobil, kartičku do práce nebo klíče, na to už jsou kolem mě všichni zvyklí a mamka říká, že si jednou zapomenu někde i hlavu ![]()
Ale zrovna včera se i povedl parádní kousek..
Objednala jsem se na pátek ke kadeřnici, na 11:30 ( nebo jsem si to alespoň myslela )
Přilítnu z noční, v 7 jsem v posteli, nařídím budíka na 10:30, absolutně mimo vylezu z postele, připravím se, vyrážím ke kadeřnici. Salon je v centru města, takže zaparkovat je běh na dlouhou trať. Konečně zaparkuju, vybíhám schody, je 11:35, s omluvou vpadnu do dveří a kadeřnice na mě vytřeští oči a povídá : Ale nejdeš ke mě viď? A já - Ano, jdu. A kadeřnice povídá - Ale vždyť tu máš být až ve 12:30
kouknu na kartičku a ejhle, vážně tam bylo 12:30
Takže já si po noční ještě uberu hodinu spánku ![]()
No super! A já už myslela, že jsem jediná
Mám neustále modřiny, nakopnuté palce na nohou, naražené boky od komod a šuplíků, spáleniny na rukou, kolikrát se pořežu
pořád někde padám, zakopávám…ale moje babička tvrdí, že to máme v rodině, že ona je stejná ![]()
A nedávno se mi stalo, že jsme šly s malou nakoupit a ona si tak v pohodě proběhla, ale mě to na těch listech mokrých ujelo a celá jsem se pěkně vyválela v bahně.
Nebo jsem uklízela nějaké věci v šatně nahoru na polici, asi 3 dny ok, ale pak jsem jen procházela a všechno mi to spadlo na hlavu ![]()
A minulý týden jsem sjela schody po zadku.