Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jsem taky nemehlo, mamka říká že to mam už od narození
dcerka je bohužel po mě.
Taky se přidávám. Ještě nemám diskuzi dočtenou, to až budu uspávat děcko ![]()
Jako mládě jsem byla furt samý otřes mozku.
V prvním nájmu, kde jsem byla s tehdejším přítelem a kocourem jsem se jednou rozběhla za kocourem, on zahnul za roh, já chtěla zatočit, uklouzla jsem, vyhodila nohy do vzduchu a dopadla na bok a stehno. Modřina - nekecám - přes celý stehno. Nádhera.
S prvním synem jsem dvakrát spadla ze schodů, když mu bylo asi 8 měsíců. Jemu se nic nestalo, já si narazila kostrč a nemohla se zvednout.
Když jsem čekala druhého, uklouzla jsem a opět, nohy do vzduchu a já jak dlouhá, tak široká jsem se rozplácla na zemi. Chudák švagr byl tak vyplesklej z toho… Prej „Ty seš těhotná, ty tady nemáš co padat“ ![]()
Když byly druhýmu synovi asi dva měsíce, byli jsme na oslavě dědečkových 80. A já s malým v náručí přehlédla schodek a spadla. Mateřský instinkt zapracoval naštěstí dokonale a já se stočila tak, že jsem dopadla na bok a zadek a malý vůbec nic nezaznamenal. Ale všichni od toho obrovskýho stolu na mě čuměli a slyšela jsem jen „Ježiš marja, ona s ním spadla…“ atd. A všichni seděli a hleděli. A nikoho nenapadlo se zvednout a jít mi malýho vzít nebo mi pomoct se s ním postavit…
![]()
No, v životě toho bylo a bude ještě spousta…
Trochu mě ale děsí, že mladší syn je v tomto asi po mně. Furt do něčeho vráží hlavou
![]()
@Ondrášovka.N Vzhledem k tomu, že se ani jednomu z dětí nic nestalo, myslím, že s odstupem času už to vtipný být může… ![]()
@Salvaje no pro me ani ne. Treba jsem divna. Ale tomu bych se nesmala
Jak tak pročítám tu diskuzi, tak si rozpomínám na svoje „kuriózní“ úrazy…
Pily jsme s tchýní víno a kecaly. Měla jsem sklenku s vínem před sebou na stole a vykládala i rukama, tak jsem se tak rozmáchla, že jsem tu skleničku rozbila. Ne že by spadla a rozbila se na zemi, ale normálně jsem ji rozbila tím rozmachem. Do teď mám na prstě jizvu…
A když mi jednou padalo struhadlo, nenapadlo mě nic lepšího, než je chytat…
Ale prsty já mám pořezané v jednom kuse ![]()
A modřiny, jak tu někdo psal, mám taky furt… Od přítele mám zakázano se před svou babičkou svlékat, aby na něho neposlala policajty za týrání ![]()
@Salvaje to jsi teda fakt nemehlo. Taky mi to nepřijde vtipný
možná kdyby se to stalo tobě samotné, ale s dítětem ![]()
@Ondrášovka.N Upřímně, ony ty situace nebyly až tak dramatické. Možná to tak vyzní, když to člověk čte a nebyl u toho… Ale děti jsou v pořádku a snažím se je strážit jako oko v hlavě ![]()
@Salvaje hele ja jsem taky lama. Nedavno jsem vyskrabavala tycovy mixer a zapomnela ho vyndat ze zasuvky a nejak se mi ho podarilo zapnout… ale jak jde o deti tak se extra snazim
@Ondrášovka.N Auuu. Úplně si to dovedu živě představit.
Jako, já se taky snažím, když jde o děti. Však jsem taky dělala všechno možný, ikdybych si tu kostrč měla zlomit (taky jsem myslela, že ji zlomenou mám), i kdybych si nohy měla přerazit obě…
Jako, po tom, co jsem spadla jako těhotná jsem měla bobky, to jako jo. Naštěstí vše v pořádku.
A po tom, co jsem spadla s téměř novorozencem, tak jsem pak fakt brečela… U toho dávám k dobru spíš to, jak reagovali všichni kolem - všichni vyděšení, vylekaní, ale čekají, až se s miminem v zavinovačce v náručí, ležící na zemi na zádech, zvednu a s pláčem na krajíčku odejdu někam za roh se vyřvat… ![]()
@Salvaje píše:
@Ondrášovka.N Auuu. Úplně si to dovedu živě představit.Jako, já se taky snažím, když jde o děti. Však jsem taky dělala všechno možný, ikdybych si tu kostrč měla zlomit (taky jsem myslela, že ji zlomenou mám), i kdybych si nohy měla přerazit obě…
Jako, po tom, co jsem spadla jako těhotná jsem měla bobky, to jako jo. Naštěstí vše v pořádku.
A po tom, co jsem spadla s téměř novorozencem, tak jsem pak fakt brečela… U toho dávám k dobru spíš to, jak reagovali všichni kolem - všichni vyděšení, vylekaní, ale čekají, až se s miminem v zavinovačce v náručí, ležící na zemi na zádech, zvednu a s pláčem na krajíčku odejdu někam za roh se vyřvat…
No jo au to bylo ale jen jeden steh. Testo samozrejme od krve ![]()
A kdyz padam, tak sama a nebo deti samy. A taky padaj furt. Syn pred 2-3 lety s nakupniho voziku na hlavu, ted dcera ze zachodu na hubu (v obou pripadech jsme u padu byli oba a nestihli jsme zachytit)
@Ondrášovka.N píše:
No jo au to bylo ale jen jeden steh. Testo samozrejme od krveA kdyz padam, tak sama a nebo deti samy. A taky padaj furt. Syn pred 2-3 lety s nakupniho voziku na hlavu, ted dcera ze zachodu na hubu (v obou pripadech jsme u padu byli oba a nestihli jsme zachytit)
Hm, lahodná buchta (nebo cos to chystala)
![]()
Jo, pády dětí, to je hned. Náš syn předloni na podzim spadl do minijezírka. Tchánovci mají takový maličký jezírko na dvoře vedle posezení a pergoly. Seděl na žídličce, já seděla vedle něj na židli. Najednou se i s židličkou převrátil a po hlavě zahučel do jezírka. Chlap to viděl, věděl, že tam spadne, ale nestihl k němu doskočit. Já byla vedle něj a viděla jsem jenom to, jak ho chlap tahá za nohu mokrýho od hlavy až k patě. Ještě že tam v tom místě nebyl žádnej šutr
![]()
@Salvaje píše:
Hm, lahodná buchta (nebo cos to chystala)![]()
![]()
Jo, pády dětí, to je hned. Náš syn předloni na podzim spadl do minijezírka. Tchánovci mají takový maličký jezírko na dvoře vedle posezení a pergoly. Seděl na žídličce, já seděla vedle něj na židli. Najednou se i s židličkou převrátil a po hlavě zahučel do jezírka. Chlap to viděl, věděl, že tam spadne, ale nestihl k němu doskočit. Já byla vedle něj a viděla jsem jenom to, jak ho chlap tahá za nohu mokrýho od hlavy až k patě. Ještě že tam v tom místě nebyl žádnej šutr![]()
Gravitace je proste svine
Jsem si teď vzpomněla, jak mě jako děcko napadlo uvázat se za nohu řetězem k psí boudě a rozběhnout se. Dost jsem čuměla, když jsem najednou ležela na zemi. Se divím, že jsem si nerozmlátila hubu
![]()
@Ali-Ali píše:
Kdyz uz nespim, tak se pridam…ja sama sebe trefila vzduchovkou do celaje to sice uz dlouho, ale legendarni vykon. strilela jsem na terc a povedlo se mi trefit jeden jediny hrebik v desce za tercem, od nej se rana odrazila a trefila me do cela a sejmula k zemi. nikdo kolem (vcetne me) absolutne nechapal, co se stalo
dodnes mam na cele v kuzi maly dolik.
To se stalo kdysi bráchovi, ale trefil takto odrazem mamku do rtu. Chudák z toho byl pěkně vyděšenej, že mamku střelil do pusy… Byli jsme ještě děcka…