Jste taky nemehla?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4622
31.10.15 12:19

Jsem taky nemehlo, mamka říká že to mam už od narození :mrgreen: dcerka je bohužel po mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
3.12.15 17:52

Taky se přidávám. Ještě nemám diskuzi dočtenou, to až budu uspávat děcko :mrgreen:

Jako mládě jsem byla furt samý otřes mozku.

V prvním nájmu, kde jsem byla s tehdejším přítelem a kocourem jsem se jednou rozběhla za kocourem, on zahnul za roh, já chtěla zatočit, uklouzla jsem, vyhodila nohy do vzduchu a dopadla na bok a stehno. Modřina - nekecám - přes celý stehno. Nádhera.

S prvním synem jsem dvakrát spadla ze schodů, když mu bylo asi 8 měsíců. Jemu se nic nestalo, já si narazila kostrč a nemohla se zvednout.

Když jsem čekala druhého, uklouzla jsem a opět, nohy do vzduchu a já jak dlouhá, tak široká jsem se rozplácla na zemi. Chudák švagr byl tak vyplesklej z toho… Prej „Ty seš těhotná, ty tady nemáš co padat“ :mrgreen:

Když byly druhýmu synovi asi dva měsíce, byli jsme na oslavě dědečkových 80. A já s malým v náručí přehlédla schodek a spadla. Mateřský instinkt zapracoval naštěstí dokonale a já se stočila tak, že jsem dopadla na bok a zadek a malý vůbec nic nezaznamenal. Ale všichni od toho obrovskýho stolu na mě čuměli a slyšela jsem jen „Ježiš marja, ona s ním spadla…“ atd. A všichni seděli a hleděli. A nikoho nenapadlo se zvednout a jít mi malýho vzít nebo mi pomoct se s ním postavit… :roll: :mrgreen:

No, v životě toho bylo a bude ještě spousta…
Trochu mě ale děsí, že mladší syn je v tomto asi po mně. Furt do něčeho vráží hlavou :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
3.12.15 17:55

@Salvaje no moc vtipny to tedy neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
3.12.15 17:56

@Ondrášovka.N Vzhledem k tomu, že se ani jednomu z dětí nic nestalo, myslím, že s odstupem času už to vtipný být může… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
3.12.15 17:58

@Salvaje no pro me ani ne. Treba jsem divna. Ale tomu bych se nesmala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
3.12.15 18:07

Jak tak pročítám tu diskuzi, tak si rozpomínám na svoje „kuriózní“ úrazy…

Pily jsme s tchýní víno a kecaly. Měla jsem sklenku s vínem před sebou na stole a vykládala i rukama, tak jsem se tak rozmáchla, že jsem tu skleničku rozbila. Ne že by spadla a rozbila se na zemi, ale normálně jsem ji rozbila tím rozmachem. Do teď mám na prstě jizvu…
A když mi jednou padalo struhadlo, nenapadlo mě nic lepšího, než je chytat… :roll: :roll: Ale prsty já mám pořezané v jednom kuse :mrgreen:

A modřiny, jak tu někdo psal, mám taky furt… Od přítele mám zakázano se před svou babičkou svlékat, aby na něho neposlala policajty za týrání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
3.12.15 18:12

@Salvaje to jsi teda fakt nemehlo. Taky mi to nepřijde vtipný :nevim: možná kdyby se to stalo tobě samotné, ale s dítětem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
3.12.15 18:13

@Ondrášovka.N Upřímně, ony ty situace nebyly až tak dramatické. Možná to tak vyzní, když to člověk čte a nebyl u toho… Ale děti jsou v pořádku a snažím se je strážit jako oko v hlavě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
3.12.15 18:19

@Salvaje hele ja jsem taky lama. Nedavno jsem vyskrabavala tycovy mixer a zapomnela ho vyndat ze zasuvky a nejak se mi ho podarilo zapnout… ale jak jde o deti tak se extra snazim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
3.12.15 18:26

@Ondrášovka.N Auuu. Úplně si to dovedu živě představit.

Jako, já se taky snažím, když jde o děti. Však jsem taky dělala všechno možný, ikdybych si tu kostrč měla zlomit (taky jsem myslela, že ji zlomenou mám), i kdybych si nohy měla přerazit obě…
Jako, po tom, co jsem spadla jako těhotná jsem měla bobky, to jako jo. Naštěstí vše v pořádku.
A po tom, co jsem spadla s téměř novorozencem, tak jsem pak fakt brečela… U toho dávám k dobru spíš to, jak reagovali všichni kolem - všichni vyděšení, vylekaní, ale čekají, až se s miminem v zavinovačce v náručí, ležící na zemi na zádech, zvednu a s pláčem na krajíčku odejdu někam za roh se vyřvat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
3.12.15 18:35
@Salvaje píše:
@Ondrášovka.N Auuu. Úplně si to dovedu živě představit.Jako, já se taky snažím, když jde o děti. Však jsem taky dělala všechno možný, ikdybych si tu kostrč měla zlomit (taky jsem myslela, že ji zlomenou mám), i kdybych si nohy měla přerazit obě…
Jako, po tom, co jsem spadla jako těhotná jsem měla bobky, to jako jo. Naštěstí vše v pořádku.
A po tom, co jsem spadla s téměř novorozencem, tak jsem pak fakt brečela… U toho dávám k dobru spíš to, jak reagovali všichni kolem - všichni vyděšení, vylekaní, ale čekají, až se s miminem v zavinovačce v náručí, ležící na zemi na zádech, zvednu a s pláčem na krajíčku odejdu někam za roh se vyřvat… :roll:

No jo au to bylo ale jen jeden steh. Testo samozrejme od krve :D

A kdyz padam, tak sama a nebo deti samy. A taky padaj furt. Syn pred 2-3 lety s nakupniho voziku na hlavu, ted dcera ze zachodu na hubu (v obou pripadech jsme u padu byli oba a nestihli jsme zachytit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
3.12.15 18:39
@Ondrášovka.N píše:
No jo au to bylo ale jen jeden steh. Testo samozrejme od krve :DA kdyz padam, tak sama a nebo deti samy. A taky padaj furt. Syn pred 2-3 lety s nakupniho voziku na hlavu, ted dcera ze zachodu na hubu (v obou pripadech jsme u padu byli oba a nestihli jsme zachytit)

Hm, lahodná buchta (nebo cos to chystala) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jo, pády dětí, to je hned. Náš syn předloni na podzim spadl do minijezírka. Tchánovci mají takový maličký jezírko na dvoře vedle posezení a pergoly. Seděl na žídličce, já seděla vedle něj na židli. Najednou se i s židličkou převrátil a po hlavě zahučel do jezírka. Chlap to viděl, věděl, že tam spadne, ale nestihl k němu doskočit. Já byla vedle něj a viděla jsem jenom to, jak ho chlap tahá za nohu mokrýho od hlavy až k patě. Ještě že tam v tom místě nebyl žádnej šutr :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
3.12.15 18:42
@Salvaje píše:
Hm, lahodná buchta (nebo cos to chystala) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jo, pády dětí, to je hned. Náš syn předloni na podzim spadl do minijezírka. Tchánovci mají takový maličký jezírko na dvoře vedle posezení a pergoly. Seděl na žídličce, já seděla vedle něj na židli. Najednou se i s židličkou převrátil a po hlavě zahučel do jezírka. Chlap to viděl, věděl, že tam spadne, ale nestihl k němu doskočit. Já byla vedle něj a viděla jsem jenom to, jak ho chlap tahá za nohu mokrýho od hlavy až k patě. Ještě že tam v tom místě nebyl žádnej šutr :roll: :zed:

Gravitace je proste svine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
3.12.15 18:47

Jsem si teď vzpomněla, jak mě jako děcko napadlo uvázat se za nohu řetězem k psí boudě a rozběhnout se. Dost jsem čuměla, když jsem najednou ležela na zemi. Se divím, že jsem si nerozmlátila hubu :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
3.12.15 18:58
@Ali-Ali píše:
Kdyz uz nespim, tak se pridam…ja sama sebe trefila vzduchovkou do cela :roll: je to sice uz dlouho, ale legendarni vykon. strilela jsem na terc a povedlo se mi trefit jeden jediny hrebik v desce za tercem, od nej se rana odrazila a trefila me do cela a sejmula k zemi. nikdo kolem (vcetne me) absolutne nechapal, co se stalo :lol:
dodnes mam na cele v kuzi maly dolik.

To se stalo kdysi bráchovi, ale trefil takto odrazem mamku do rtu. Chudák z toho byl pěkně vyděšenej, že mamku střelil do pusy… Byli jsme ještě děcka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí