Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ja kdybych mohla, tak bych stridala oblasti, kterym bych se venovala. Jsem takovy ten hura typ, co chce vyzkouset vsechno a odmita si pripustit, ze na vsechno neni cas. Horsi to je tim, ze mi celkem vsechno jde, takze si treba sama zvladnu usit obleceni, nebo upect chleba, nebo odborne sestavit trenink ci jidelnicek. Dokazu vest projekt, koordinovat lidi, umim malovat, zpivat, pak mam zase studijni obdobi, kdy hltam knihy a skripta proste jen tak, protoze me to tema zajima. Ovsem nic me nedrzi dlouho. Zustane to ve mne, obcas se k tomu vratim, ale pak hledam to „nove“, co bych se mohla naucit, ponevadz co uz umim, neni vyzva..
Takze v hobby takhle ruzne preskakuju, ale v praci bych si to asi nedovolila, tam volim radeji jistotu. A mozna je to skoda ![]()
@weyky píše:
víš jak..všude je něco, co není tak úplně super…Tohle není ani tak práce, spíš poslání
jojo obzvláš´T S VYSOKOU ZA 16000 čistýho.
Ale každej máme nějaký sny, a nikdo z nás neví jestli by to nakonec pravdu chtěli dělat.
Chtěla bych být pilotkou, ale spokojila bych se i s tím, kdybych byla v chemické laboratoři. Chtěla jsem dělat potravinářskou chemii, ale nakonec sem šla na jinou školu a do dneška jsem nepřestala litovat
![]()
Já mám praci, která mě baví - bytový designer, ale kdybych se mohla vrátit o 12 let zpět s tím, co vím dnes, určite bych zkusila veterinu. To by nebylo povolání, ale poslání.
@Zuzanka110 píše:
Já mám praci, která mě baví - bytový designer, ale kdybych se mohla vrátit o 12 let zpět s tím, co vím dnes, určite bych zkusila veterinu. To by nebylo povolání, ale poslání.
To bych nemohla. Každý nemocný a umírající zvířátko bych zcela neprofesionálně obulela.
Nereálně bych chtěla být astronautka, ale představuju si to trochu jako ve filmu, mo když vidím, jak často se lítá do kosmu, tak nevím:-)), ale to je to, co by se mi líbilo. Jako ta posádka ve filmu Marťan - ne hlavní hrdina - jsem společenský typ:-))).
Stejně nereálně by se mi líbilo být majitelem lyžařského střediska někde, kde je v zimě hodně sněhu:-) a občas si ze své šéfovské pozice odskočit k obsluze vleku, dělala jsem to jednu zimu v zahraničí a pro mě to byla práce snů:-).
Tak třeba by se mi alespoň za mlada líbilo hodnotit kvalitu hotelů po světě, nebo luxusní restaurace, popř. dělat recenze pro cestovatelské průvodce jako lonely planet. Prostě procestovat svět a mít to zaplacený.
A teď by mi stačila ke štěstí nenáročná ale slušně placená práce na půl úvazku, někde v kanclu, nebo v knihovně, hlavně bez nervů a stresu, fajn kolegové a šéf…
Já mám jako práci snů práci v senzorické laboratoři, popř. mikrobiologie nebo analýza potravin.
V nereálných snech se vidím jako herečku v Hollywoodu ![]()
Prace snu-morska biolozka
Nastesti ma skutecna prace je zajimava, pro mnohe i prace snu, v teple kancelare a diky ni nemusim na konci mesice obracet kazdou korunu.
Mě se má práce zdravotní sestřičky (momentálně teda doma na neschopence před porodem
) líbí, jen bych změnila okolnosti - brala bych dělat v soukromém sektoru, odmakat si jen ranní s pohodovým doktorem a super kolektivem, dostat za to řádně zaplaceno a mít víkendy a svátky volno…V českém zdravotnictví trošku nereálný, ale popisujeme přece práci snů ![]()
@Burj Chalifa Poď se pomazlit k nám ![]()
@cucik14 píše:
Mě se má práce zdravotní sestřičky (momentálně teda doma na neschopence před porodem) líbí, jen bych změnila okolnosti - brala bych dělat v soukromém sektoru, odmakat si jen ranní s pohodovým doktorem a super kolektivem, dostat za to řádně zaplaceno a mít víkendy a svátky volno…V českém zdravotnictví trošku nereálný, ale popisujeme přece práci snů
@Burj Chalifa Poď se pomazlit k nám
no to jsi mi neměla dělat, ten je prostě kouzelný bobíšek!
![]()
Já mám práci snů, ale kdyby nebyla tak mě hodně táhla forenzní kriminalistika a nebo psychologie
Práce snů:patologie
fakt nejsem úchyl, ale prostě přijít na to co a proč, to je moje.. realita - fotografie a grafika ![]()
Profesionalni hrac golfu…bohuzel jsem zacala s timto sportem prilis pozde
ale az budeme mit mimco, tak cca ke ctvrtym narozeninam dostane prvni hole ![]()