Práce u PČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20203
15.7.24 14:46
@Zumpa píše: Více

Dá se to vyřídit tak, že to necháš na své náklady odtáhnout a s odtahovou službou se domluvíš, že ti dají ID majitele, který si pro to přijde?

Hmmm… Ten majitel tedy přijde, auto nenajde a ohlásí na policii krádež auta… Jaké bude asi pokračování? Své hovory si nahrávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25556
15.7.24 15:07
@Anonymní píše: Více

já už dávno nejsem na zákl. útvaru a jsem absolutně jinde, ani se s těma děckama co nastupují (jsou ve věku mých možných dětí) o platu logicky nebavím, ale zjistila jsem ti teď od nového kolegy, co se s nimi zná, že to je celkem tristní
když jsi zavřená za Zopce, tak prý 23-24 čistého (ale máš zdarma ubytování přes týden a stravu, to je zas pro člověka třeba těsně po sš bez závazků super), po nástupu na základní oddělení, základní činnosti svobodný bezdětný cca 28000,– Kč
každé tři roky to dost roste + odměny (jak kdy, výše nenároková)+ ošatné+něco málo na stravu (cca 40denně)
takže začátky nic moc
po 30 letech se můžeš dostat v čistém na 50-60,ale záleží na pozici /bavím se okres-kraj/, na prezidiu a vyšších útvarec víc…
jako na zbohatnutí to není, na slušný život to jde.. velké plus je renta (výsluha), doživotně bereš až 50% hrubého platu (ale nemáš důchod, protože ten by byl nižší)
přivýdělek k tomu neomezený - zda to někdy nezruší se ovšem neví 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.24 16:15
@Lucy75 píše: Více

No na zopce bych mela skoro co v me aktualni praci, takze bych byla spoko :D

• Citovat
  • Upravit
32603
15.7.24 16:38

@Lucy75 to stravné nemají všichni, ne? vím, že třeba v Praze ho měli a tady u nás na západě ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.24 09:30

Prosim Vas a jak je to s vypomoci po zopce? Jsem od Brna a slysela jsem, ze se jezdilo vypomahat ma Prahu. Je to aktualni? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
25556
16.7.24 09:37

Praha se různě posiluje pořád, ale způsoby se mění, mne se to absolutně netýká, takže to je dotaz na personálku či stránky náboru,
stravné se také mění dle toho, co je schváleno za objem prostředků a zda má areál jídelnu, pak je dotovaná strava tam, my jídelnu nemáme, tak máme denní paušál.
Tyhle věci se dost liší místo od místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.24 17:06

A jak je to, kdyz bych prijimacim rizeni neprosla? Kdy se pak muzu uchazet o misto? :)

• Citovat
  • Upravit
25556
16.7.24 17:18

záleží proč, zda psychotesty či fyzické, napiš na nábor, opakovat to lze.. ale je lepší být připraven - tělák se dá natrénovat a velká část psychotestů taky! tak půlka jsou klasické iq testy, doplňovačky, kostky, domina, vyřadit slovo nehodící se do souboru a tak.. toho je plný internet zadáčo…
když vidím, kdo všechno to udělal, tak bych neměla až takový strach 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová