Práce u T-mobile (call centrum)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Mám zkušenost.. A kde se uchazite ( město)? Rozhodně nedoporučuji!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám taky zkušenost (pravda už trochu staršího data), ale klidně doporučím, T-mobile byl velmi solidní zaměstnavatel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malá blondýnka píše:
Mám zkušenost.. A kde se uchazite ( město)? Rozhodně nedoporučuji!!
Zakl: Hradec, proc ne?
- Citovat
- Upravit
Ja zkusenost mam. Po skole jsem to mela jako brigadu a nikdy bych uz tam teda pracovat nesla. Klamat lidi je proti memu gustu. Nebyl to t-mobile ale o2.
- Citovat
- Upravit
Já tedy Brno.. Neslibují a pak nedodrží bonusy ani neproplati
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malá blondýnka píše:
Já tedy Brno.. Neslibují a pak nedodrží bonusy ani neproplati
No, tak to tak trochu přemýšlím, kde si pracovala, protože T-mobile v Brně call centrum nemá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Brne je tak mozna exterko, coz chapu, tam bych taky nesla.
Ja i muz pracujeme v HK a pokud clovek umi prodavat, tak je T skvely zamestnavatel. Muzes si prijit na slusne penize.
K vyberku bych poradila byt prirozena a az dojde na prodej, tak se „zakaznika“ ptat a zjistit co potrebuje ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak když jsem tam byla já (ještě v Praze, než to přesunuli do HK), tak na klasické infolince se nic neprodávalo a ani za to žádné bonusy nebyly. Ale možná už je to teď malinko jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1
Prodej je dost vyznamnou slozkou bonusu (tusim 40%). Takze ted se na klasicke IL prodava (uz par let).
Pokud si chce clovek vydelat a prodej mu nevadi, tak je lepsi jit na ciste prodejni kanal.. laborator, ci magentomat. Lidi se tam maj dobre ![]()
Opet anonym, sdeleni zamestnani
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
V Brne je tak mozna exterko, coz chapu, tam bych taky nesla.Ja i muz pracujeme v HK a pokud clovek umi prodavat, tak je T skvely zamestnavatel. Muzes si prijit na slusne penize.
K vyberku bych poradila byt prirozena a az dojde na prodej, tak se „zakaznika“ ptat a zjistit co potrebuje
zakl: děkuji, anonymně - to chápu. také jsem zvolila. Je prosím pohovor vždy formou assesement? I na pasiv? díky
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
zakl: děkuji, anonymně - to chápu. také jsem zvolila. Je prosím pohovor vždy formou assesement? I na pasiv? díky
Pohovor, co vim, tak je normalni predstaveni, max nejaky ukol lehci.
Assement byva uz jen vetsinou na manazerske pozice/kouci atd.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Pohovor, co vim, tak je normalni predstaveni, max nejaky ukol lehci.Assement byva uz jen vetsinou na manazerske pozice/kouci atd.
zakl.: Netušíte, prosím, zda je v současné době volná pozice na pasivní linku? Ráda bych zkusila..na aktiv nemám…a to, co je na internetu nabízené, už nemusí platit
děkuji
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
zakl.: Netušíte, prosím, zda je v současné době volná pozice na pasivní linku? Ráda bych zkusila..na aktiv nemám…a to, co je na internetu nabízené, už nemusí platitděkuji
Myslite na infolinku? Tam by meli brat porad ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Myslite na infolinku? Tam by meli brat porad
Proč je tam taková fluktuace? Šéf… zákazníci…prac. doba… všechno ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojda, mate prosim zkusenost s praci na call centru? Prip s prijimacim rizenim. Dekuji