Práce u T-mobile (call centrum)

Anonymní
22.8.17 21:13

Prace u T-mobile (call centrum)

Ahojda, mate prosim zkusenost s praci na call centru? Prip s prijimacim rizenim. Dekuji :-) :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22.8.17 21:17

Mám zkušenost.. A kde se uchazite ( město)? Rozhodně nedoporučuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101603
22.8.17 21:27

Já mám taky zkušenost (pravda už trochu staršího data), ale klidně doporučím, T-mobile byl velmi solidní zaměstnavatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.17 21:38
@Malá blondýnka píše:
Mám zkušenost.. A kde se uchazite ( město)? Rozhodně nedoporučuji!!

Zakl: Hradec, proc ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.17 21:42

Ja zkusenost mam. Po skole jsem to mela jako brigadu a nikdy bych uz tam teda pracovat nesla. Klamat lidi je proti memu gustu. Nebyl to t-mobile ale o2.

• Citovat
  • Upravit
22.8.17 21:43

Já tedy Brno.. Neslibují a pak nedodrží bonusy ani neproplati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101603
22.8.17 21:52
@Malá blondýnka píše:
Já tedy Brno.. Neslibují a pak nedodrží bonusy ani neproplati

No, tak to tak trochu přemýšlím, kde si pracovala, protože T-mobile v Brně call centrum nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.17 09:04

V Brne je tak mozna exterko, coz chapu, tam bych taky nesla.

Ja i muz pracujeme v HK a pokud clovek umi prodavat, tak je T skvely zamestnavatel. Muzes si prijit na slusne penize.

K vyberku bych poradila byt prirozena a az dojde na prodej, tak se „zakaznika“ ptat a zjistit co potrebuje ;)

• Citovat
  • Upravit
101603
23.8.17 09:07

Tak když jsem tam byla já (ještě v Praze, než to přesunuli do HK), tak na klasické infolince se nic neprodávalo a ani za to žádné bonusy nebyly. Ale možná už je to teď malinko jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.17 09:12

@j.a.n.i1
Prodej je dost vyznamnou slozkou bonusu (tusim 40%). Takze ted se na klasicke IL prodava (uz par let).

Pokud si chce clovek vydelat a prodej mu nevadi, tak je lepsi jit na ciste prodejni kanal.. laborator, ci magentomat. Lidi se tam maj dobre :)

Opet anonym, sdeleni zamestnani

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.17 17:19
@Anonymní píše:
V Brne je tak mozna exterko, coz chapu, tam bych taky nesla.

Ja i muz pracujeme v HK a pokud clovek umi prodavat, tak je T skvely zamestnavatel. Muzes si prijit na slusne penize.

K vyberku bych poradila byt prirozena a az dojde na prodej, tak se „zakaznika“ ptat a zjistit co potrebuje ;)

zakl: děkuji, anonymně - to chápu. také jsem zvolila. Je prosím pohovor vždy formou assesement? I na pasiv? díky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.17 22:06
@Anonymní píše:
zakl: děkuji, anonymně - to chápu. také jsem zvolila. Je prosím pohovor vždy formou assesement? I na pasiv? díky

Pohovor, co vim, tak je normalni predstaveni, max nejaky ukol lehci.

Assement byva uz jen vetsinou na manazerske pozice/kouci atd.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.17 14:38
@Anonymní píše:
Pohovor, co vim, tak je normalni predstaveni, max nejaky ukol lehci.Assement byva uz jen vetsinou na manazerske pozice/kouci atd.

zakl.: Netušíte, prosím, zda je v současné době volná pozice na pasivní linku? Ráda bych zkusila..na aktiv nemám…a to, co je na internetu nabízené, už nemusí platit :think: děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.17 15:48
@Anonymní píše:
zakl.: Netušíte, prosím, zda je v současné době volná pozice na pasivní linku? Ráda bych zkusila..na aktiv nemám…a to, co je na internetu nabízené, už nemusí platit :think: děkuji

Myslite na infolinku? Tam by meli brat porad :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.17 15:50
@Anonymní píše:
Myslite na infolinku? Tam by meli brat porad :)

Proč je tam taková fluktuace? Šéf… zákazníci…prac. doba… všechno :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat