Pracuje někdo v Teta drogerie?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pracuje někdo v Teta drogerie?
Ahoj všem mam jít na pohovor do Tety a ráda bych předem věděla jestli to vubec má cenu. Jelikož bych dojížděla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dělala jsem tam před mateřskou a práce mi tam líbila. Určitě se od té doby dost změnilo, takže asi nebudu úplně objektivní. Měla jsem fajn kolegyně, byly jsme i kamarádky. Peníze jakš takš, ale k tomu stravenky, poukázky na nákup a slevová kartička. Vždycky byl fofr, když přišlo zboží, nebo kontrola. Jinak jsme musely pořád udržovat pořádek, utírat prach, rovnat a doplňovat zboží ve svém rajónu a hlavně se věnovat zákazníkům. A taky sledovat zloděje, protože nám bylo řečeno, že manko budeme platit. Ale fakt nevím, jak je to teď. Jinak jestli chcete vědět, jestli budete mít možnost vklidu si sníst svačinu nebo přicházet a odcházet na směnu na minutu přesně, to je na vedoucí.. Prodavačky musely ráno vytřít. Jednou týdně umýt komplet kávovat vevnitř a uklidit wc. Nemůžu si na tuhle práci vůbec stěžovat. Byla jsem zástupkyně vedoucí, takže občas nastal problém s nepříjemnou zákaznicí, nebo reklamací, nešlo platit kartami, nešla elektrika.. Ale takové problémy jsou asi v každé práci. Bylo tam čisto, teplo, takže si nemůžu na nic stěžovat. Závěrem: Nejvíc záleží na vedoucí, jaká bude v práci atmosféra..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veverka019 10 000,– základ + příplatky za splnění plánu tržby, za kontrolní nákup. Normální prodavačka má 12000,– čistého.
- Citovat
- Upravit
Zdravím. Oživují diskuzi… Dnes jsem byla na pohovoru a mám z toho dobrý pocit. Dají vědět až za 14 dní. Na co jsme se ale nakonec Zapoměla zeptat je jak se řeší když potřebuji volno. Chodila bych dlouhý a krátký týden nemám s tím problém ale mám dvě děti co chodí konečně do školky a ráda bych se účastnila třeba jejich besidek. Je problém si vyměnit směnu? Řešil jste někdo něco podobného? Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit