Vztahy v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Mluvila bych s ní normálně, ale jen o věcech týkajících se práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nature00 Udržuj si odstup a bav se s ní jen o pracovních věcech. Taky jsem se musela poučit, komu co říct. Taky mám v práci některé, které vědí víc a zbytek už neví nic. Musela jsem si taky nabít. Naštěstí nejde o život.
- Citovat
- Upravit
@Nature00 Asi takhle, v práci říkám komukoliv (i lidem, které považuju za kamarády) jen to, co mi nevadí, kdyby se dozvěděli ostatní
Je to holt práce, drbárna. Na druhou stranu toho zase tolik netajím, teď mě v podstatě ani nenapadá, co.
Od kolegyně bych si držela odstup, a hotovo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolegové v práci nejsou kamarádi. Taky jsem narazila. Takže v práci jen pracovně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejmenuje se nahodou Jarka?
taky sem mela v byvale praci presne tenhle kosoctverec a jeste k tomu me pak zacala sikanovat a vyvrcholilo to moji vypovedi. Do dneska se ni otevira kudla, kdyz su na ni jen vzpomenu. Nevavila bych se s bi vic, nez je nutne. Vsude se najde bekdo, kdo ti votravi zivot ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Píšeš o mojí vedoucí ze školky? Díky takové jsem odešla z práce, která mě bavila…ale já to nedala psychicky a vrátila se mi úzkostná porucha. Zrovna včera jsem jí viděla, byť z dálky, ale zle mi bylo jako by stála vedle mě…no poučila jsem se…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nature00
Z me zkusenosti nikdy se moc nevybavovat v praci o svych soukromych vecech, hned se to otoci, zensky jsou mrchy a pomlouvaji… takze odstup a pouze pracovne.
- Citovat
- Upravit
Diky za reakce! Kdyz ja jsem takovej vul co kazdymu veri… Clovek se musi asi spalit aby se poucil. Ja mam take uzkostnou poruchu, a to je pro me jeste tezsi se od toho rozumove odpoutat.
- Citovat
- Upravit
@Nature00 Chápu tě a moc dobře. Mě se hodně ulevilo, když jsem podepsala dohodu o ukončení PP. Mrzí mě to, práce jako taková mě bavila a moc, ale být někde na úkor zdraví prostě nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Loajalita zaměstnanců
Dnes se u nás v práci rozvirila zajímavá debata o loajalite.
Setkali jste se někdy s takovou formou loajality, kdy třeba i zaměstnanci byli ochotní dát výpověď, protože odcházel jejich šéf, ke kterému byli vysoce loajální? A to i přes to, že jinak byli ve firmě spokojeni?
Tahle diskuze se u nás nerozvinula pro to, že by někdo odcházel, ale po shlédnutí několika amerických filmu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby planovala odchod na jine pracoviste moje soucasna sefova tak pujdu s ni, protoze mi spoluprace s ni maximalne vyhovuje. Ale to neni loajalita, spis sleduju sve sobecke zajmy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lacri Ahoj, ano, setkal. Ale nakonec těch, kteří po předchozích tvrzeních tu výpověď skutečně podali, bylo minimum. A chápu to. Ne každý si může dovolit být i třeba jen pár týdnů bez práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se s tím právě nikdy nesetkala. Většina lidí, co tohle tvrdila, pak stejně neodesla.
Říkám si, co člověk musí mít, aby si zajistil takovouhle přízeň? Mít fajn práci, super kolektiv, dobrou mzdu a odejde šéf… Že bych šla taky… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lacri píše:
Dnes se u nás v práci rozvirila zajímavá debata o loajalite.
Setkali jste se někdy s takovou formou loajality, kdy třeba i zaměstnanci byli ochotní dát výpověď, protože odcházel jejich šéf, ke kterému byli vysoce loajální? A to i přes to, že jinak byli ve firmě spokojeni?
Tahle diskuze se u nás nerozvinula pro to, že by někdo odcházel, ale po shlédnutí několika amerických filmu
Koukate v praci na nekolik filmu? Tak to bych nedochazela. I kdyz je fakt, jestli by novy sef nenastavil jiny rezim.-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezkou sobotu preji,
Urcite ma nekdo z vas zkusenosti, kdy jste zjistili ze se z vasi kamaradky vyklubala mrcha, jeste horsi je ze je to kolegyne. Celou dobu jsem se ji sverovala, mela jsem ji jako rodinu, je ode me snad o 20 let starsi takze sem ji mela jako teticku. Jenze sem se dozvedela ze to tak neni, ze rada manipuluje a hraje to na obe strany. Jenze ja ted nevim jak se chovat. Mam vztek a zaroven me to mrzi. Urcite sem se poucila ze co se tyce meho osobniho zivota, tak to si necham pro sebe! Vychazet spolu musime protoze bych se z toho za chvilku zblaznila, nemam rada spory a v praci uz vubec ne. Takze omezim nejake osobnejsi jednani a holt budu mit na mysli, ze je to jen dalsi ta slepice.
Nebo by jste se chovali k ni jinak?