Vztahy v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Nature00
19.8.17 11:26

Vztahy v práci

Hezkou sobotu preji,

Urcite ma nekdo z vas zkusenosti, kdy jste zjistili ze se z vasi kamaradky vyklubala mrcha, jeste horsi je ze je to kolegyne. Celou dobu jsem se ji sverovala, mela jsem ji jako rodinu, je ode me snad o 20 let starsi takze sem ji mela jako teticku. Jenze sem se dozvedela ze to tak neni, ze rada manipuluje a hraje to na obe strany. Jenze ja ted nevim jak se chovat. Mam vztek a zaroven me to mrzi. Urcite sem se poucila ze co se tyce meho osobniho zivota, tak to si necham pro sebe! Vychazet spolu musime protoze bych se z toho za chvilku zblaznila, nemam rada spory a v praci uz vubec ne. Takze omezim nejake osobnejsi jednani a holt budu mit na mysli, ze je to jen dalsi ta slepice.

Nebo by jste se chovali k ni jinak?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
302
19.8.17 11:29

Mluvila bych s ní normálně, ale jen o věcech týkajících se práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
19.8.17 11:30

@Nature00 Udržuj si odstup a bav se s ní jen o pracovních věcech. Taky jsem se musela poučit, komu co říct. Taky mám v práci některé, které vědí víc a zbytek už neví nic. Musela jsem si taky nabít. Naštěstí nejde o život.

• Citovat
  • Upravit
2054
19.8.17 11:34

@Nature00 Asi takhle, v práci říkám komukoliv (i lidem, které považuju za kamarády) jen to, co mi nevadí, kdyby se dozvěděli ostatní :nevim: Je to holt práce, drbárna. Na druhou stranu toho zase tolik netajím, teď mě v podstatě ani nenapadá, co.

Od kolegyně bych si držela odstup, a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
19.8.17 11:53

Kolegové v práci nejsou kamarádi. Taky jsem narazila. Takže v práci jen pracovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
19.8.17 11:56

Nejmenuje se nahodou Jarka? :lol: taky sem mela v byvale praci presne tenhle kosoctverec a jeste k tomu me pak zacala sikanovat a vyvrcholilo to moji vypovedi. Do dneska se ni otevira kudla, kdyz su na ni jen vzpomenu. Nevavila bych se s bi vic, nez je nutne. Vsude se najde bekdo, kdo ti votravi zivot :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
19.8.17 12:30

Píšeš o mojí vedoucí ze školky? Díky takové jsem odešla z práce, která mě bavila…ale já to nedala psychicky a vrátila se mi úzkostná porucha. Zrovna včera jsem jí viděla, byť z dálky, ale zle mi bylo jako by stála vedle mě…no poučila jsem se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirawka
19.8.17 12:35

@Nature00
Z me zkusenosti nikdy se moc nevybavovat v praci o svych soukromych vecech, hned se to otoci, zensky jsou mrchy a pomlouvaji… takze odstup a pouze pracovne.

• Citovat
  • Upravit
Nature00
19.8.17 12:56

Diky za reakce! Kdyz ja jsem takovej vul co kazdymu veri… Clovek se musi asi spalit aby se poucil. Ja mam take uzkostnou poruchu, a to je pro me jeste tezsi se od toho rozumove odpoutat.

• Citovat
  • Upravit
4692
19.8.17 13:01

@Nature00 Chápu tě a moc dobře. Mě se hodně ulevilo, když jsem podepsala dohodu o ukončení PP. Mrzí mě to, práce jako taková mě bavila a moc, ale být někde na úkor zdraví prostě nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
7.10.19 15:10

Loajalita zaměstnanců

Dnes se u nás v práci rozvirila zajímavá debata o loajalite.
Setkali jste se někdy s takovou formou loajality, kdy třeba i zaměstnanci byli ochotní dát výpověď, protože odcházel jejich šéf, ke kterému byli vysoce loajální? A to i přes to, že jinak byli ve firmě spokojeni?
Tahle diskuze se u nás nerozvinula pro to, že by někdo odcházel, ale po shlédnutí několika amerických filmu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
7.10.19 15:25

Kdyby planovala odchod na jine pracoviste moje soucasna sefova tak pujdu s ni, protoze mi spoluprace s ni maximalne vyhovuje. Ale to neni loajalita, spis sleduju sve sobecke zajmy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
7.10.19 15:36

@lacri Ahoj, ano, setkal. Ale nakonec těch, kteří po předchozích tvrzeních tu výpověď skutečně podali, bylo minimum. A chápu to. Ne každý si může dovolit být i třeba jen pár týdnů bez práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
7.10.19 15:45

Já se s tím právě nikdy nesetkala. Většina lidí, co tohle tvrdila, pak stejně neodesla. :roll: Říkám si, co člověk musí mít, aby si zajistil takovouhle přízeň? Mít fajn práci, super kolektiv, dobrou mzdu a odejde šéf… Že bych šla taky… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
7.10.19 15:45
@lacri píše:
Dnes se u nás v práci rozvirila zajímavá debata o loajalite.
Setkali jste se někdy s takovou formou loajality, kdy třeba i zaměstnanci byli ochotní dát výpověď, protože odcházel jejich šéf, ke kterému byli vysoce loajální? A to i přes to, že jinak byli ve firmě spokojeni?
Tahle diskuze se u nás nerozvinula pro to, že by někdo odcházel, ale po shlédnutí několika amerických filmu :D

Koukate v praci na nekolik filmu? Tak to bych nedochazela. I kdyz je fakt, jestli by novy sef nenastavil jiny rezim.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat