Více pohovorů najednou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Více pohovorů najednou
Ahojte ![]()
Ženský popravdě nevím, jak to téma nazvat
Jde o to, že se chystám na pohovory do třech různých fabrik a netuším, jak to funguje-protože když jsem absolvovala nějaké výběrko, bylo to vždy na jednu volnou pozici, tudíž je tam nějaký počet uchazečů na tu jednu pozici a výběrko se následně vyhodnocuje a vybere se uchazeč, netuším, jestli ve fabrice to funguje jináč, když nabírají třeba 50 lidí…zajímá mě, jestli se může stát, že vám už při tom pohovoru řeknou, že Vás berou? Jde mi jen čistě o to, když by se to stalo a já potřebuji jít ještě na ty další dva pohovory, jak se zachovat?
Díky za zkušenosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Další dva pohovory? a máš je časově dané? já jen, že jeden tě může zdržet i dvě hodiny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ditta77 Většinou říkají že se do nějakého data ozvou. Hned na místě ti to říct nemůžou, protože neví, jestli ten, kdo přijde po tobě, nebude lépe vyhovovat jejich požadavkům. Takže bych ke každému pohovoru přistupovala zodpovědně. Vždycky můžeš říct, že si to potřebuješ rozmyslet nebo že se ti nakonec naskytla jiná příležitost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zdendula82 Klidně to hned na místě říct mohou… lidí je nedostatek a pokud se jim někdo bude fakt líbit, tak nebudou příliš váhat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ditta77 píše:
AhojteŽenský popravdě nevím, jak to téma nazvat
Jde o to, že se chystám na pohovory do třech různých fabrik a netuším, jak to funguje-protože když jsem absolvovala nějaké výběrko, bylo to vždy na jednu volnou pozici, tudíž je tam nějaký počet uchazečů na tu jednu pozici a výběrko se následně vyhodnocuje a vybere se uchazeč, netuším, jestli ve fabrice to funguje jináč, když nabírají třeba 50 lidí…zajímá mě, jestli se může stát, že vám už při tom pohovoru řeknou, že Vás berou? Jde mi jen čistě o to, když by se to stalo a já potřebuji jít ještě na ty další dva pohovory, jak se zachovat?Díky za zkušenosti
No jak - pokud to není zaměstnání snů, tak nepodepisovat pracovní smlouvu na místě a bez čtení a bez rozmýšlení. Začít vyjednávat o pracovní smlouvě. O podmínkách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jsem personalista, i když ne ve fabrice
Je naprosto běžné, že uchazeči obcházejí víc pohovorů během určitého období. Takže pokud ta první práce nebude zrovna práce snů a rovnou s příslibem, že tě na 100% berou, tak bych na ty další s klidem šla a vyčkala, kdo se ozve a s čím a podle toho si vybrala.
Mně se naopak běžně stává, že uchazeči rovnou na pohovoru řeknu, že ho beru, ale než se během např. týdne sejdeme k podpisu smlouvy, tak se mi omluví, že nastupuje jinam, že dostal lepší nabídku. Jako štve mě to, ale patří to k té práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pe86 Jj, tak jak si vybírá personalista, tak si vybírá i uchazeč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit