Práce v Allrisku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata,Pracuje někdo v Allrisku? Dnes jsem byla na pohovoru na pozici asistentky - přepazkova pracovnice, podle všeho jsem se jim líbila a možná sance je… Jen nevím, co tato práce úplně obnáší, nechci nikomu vnucovat nějaké pojištění…
Nikdy jsem nic podobného nedělala, tak mě zajímaji nějaké vaše zkušenosti.
A proč jsi se u pohovoru nezeptala na náplň práce? To je snad základ ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako je to vtipný, jít se ucházet o práci a nemít tušení co budu dělat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děvčata, to víte, že jsem se zeptala, nebo spíše mi to ta vedoucí řekla. Jen teda mluvila o administrativě a vyřizování požadavků klientů a telefonování. Jen mi to trochu zavání nutnosti uzavírat nějaké pojistky, ale třeba se pletu. Někde jsem i četla o tom, že když klient zruší pojistku, neco odstoupí od smlouvy, provize se musí vracet a nakonec nic nevydělam.
@Anonymní píše:
Ahoj, já dělala asistentku
Do potrebuješ vědět?
Dekuji, bya bys tak hodná a napsala mi, cos vše dělala a jestli jsi musela oslovovat někoho a nutit nějaké pojisteni? Jak jsi byla celkove spokojená, jaké byly začátky a zkouška na ten certifikát ČNB byla náročná? Mockrát děkuji ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Děvčata, to víte, že jsem se zeptala, nebo spíše mi to ta vedoucí řekla. Jen teda mluvila o administrativě a vyřizování požadavků klientů a telefonování. Jen mi to trochu zavání nutnosti uzavírat nějaké pojistky, ale třeba se pletu. Někde jsem i četla o tom, že když klient zruší pojistku, neco odstoupí od smlouvy, provize se musí vracet a nakonec nic nevydělam.Dekuji, bya bys tak hodná a napsala mi, cos vše dělala a jestli jsi musela oslovovat někoho a nutit nějaké pojisteni? Jak jsi byla celkove spokojená, jaké byly začátky a zkouška na ten certifikát ČNB byla náročná? Mockrát děkuji
Tak jestli po tobě chtějí zkoušku tak je jasný, že budeš sjednavat nějaky pojistky. Nicméně od toho je zkušební doba aby jsi zjistila co a jak a skončit můžeš vždycky. S tím vrácení provizí je to pravda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Jako je to vtipný, jít se ucházet o práci a nemít tušení co budu dělat
Tak ne vsude rikaji v prvnim kole pohovoru skutecnost. Slecne urcite rekli, co bude delat, ale verim, ze u nekterych spolecnosti pak clovek kouka, co vsechno se po nem vyzaduje. U podobnych spolecnosti bych se taky trochu obavala.
Ale rejpnout si je asi vetsi sranda, ze? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, já dělala asistentku
Do potrebuješ vědět?
Ahoj, mohla bys prosím napsat nějaké informace?
- Citovat
- Upravit
Ahoj děvčata,
Pracuje někdo v Allrisku? Dnes jsem byla na pohovoru na pozici asistentky - přepazkova pracovnice, podle všeho jsem se jim líbila a možná sance je… Jen nevím, co tato práce úplně obnáší, nechci nikomu vnucovat nějaké pojištění…
Nikdy jsem nic podobného nedělala, tak mě zajímaji nějaké vaše zkušenosti.