Práce v Anglii
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce v Anglii
Ahojte, chceme jet z přítelem za prací do Anglie. Nevíte někdo o nějaké práci pro pár který má AJ na základní úrovni, je nám jedno co by to bylo, nehcem dávat předem peníze AGENTURAM
.Předem všem děkuji za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Až tam budete, obejdete si všechny možný firmy, podniky atd. se svým životopisem, tak jak to dělají všichni
a stejně si nejdřív musíte založit účet, bez něj vás nezaměstnaj. Asi bych to viděla na fastfoody nebo hotely - uklízečka, pokojská…pokud máte jen základní ájinu ![]()
- Citovat
- Upravit
Jezis, pozor na podvody.ja jsem nikdy krom student agenci na nic nenarazila.bala bych bud nechaj ty lidi nekde vysej, nebo jak je zabily na ty farme.no hnus. jedine pres znami pokud to jde..musite si uvedomit ze mi jsme pro ne levna sila. jedine osvedcena agentura
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Před 6 lety nebyl v Anglii problem praci se zakl. anglictinou najit, situace se vsak dost zmenila, o praci ma zajem vic a vic pristehovalcu a najit cokoli uz je problem. Zkuste v Anglii agentury, ale zaroven si uz doma pripravte uk zivotopis a obehejte vsechny mozny hotely, fabriky, fast foody… Ted jsem se po 6 ti letech vratila a zazila jsem dost zklamanych lidi, kteri se vraceli s neporizenou! Taky… Cim prumyslovejsi mesto, tim vetsi sance. Kam jedete?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elnido píše:
Před 6 lety nebyl v Anglii problem praci se zakl. anglictinou najit, situace se vsak dost zmenila, o praci ma zajem vic a vic pristehovalcu a najit cokoli uz je problem. Zkuste v Anglii agentury, ale zaroven si uz doma pripravte uk zivotopis a obehejte vsechny mozny hotely, fabriky, fast foody… Ted jsem se po 6 ti letech vratila a zazila jsem dost zklamanych lidi, kteri se vraceli s neporizenou! Taky… Cim prumyslovejsi mesto, tim vetsi sance. Kam jedete?
Je nám to jedno, ale chtěly by jsme jet do Manchestru nebo do Liverpoolu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rebeccca píše:
Přidej se na Facebook skupina tady , tam často bývají nabídky
Už jsem dala like díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elessar píše:
Až tam budete, obejdete si všechny možný firmy, podniky atd. se svým životopisem, tak jak to dělají všichnia stejně si nejdřív musíte založit účet, bez něj vás nezaměstnaj. Asi bych to viděla na fastfoody nebo hotely - uklízečka, pokojská…pokud máte jen základní ájinu
Myslíš bankovní účet nebo to pracovní povolení (číslo) jak dlouho to trvá než se to vyřídí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Shanelka píše:
Myslíš bankovní účet nebo to pracovní povolení (číslo) jak dlouho to trvá než se to vyřídí?
bankovní. a nevím, pár dní určitě ![]()
- Citovat
- Upravit
@elnido píše:
@JanaPro Brighton je přesně jak píšeš plné barů atd, ale se základní angličtinou bych spíš vsázela na fabriky…Spíš ten Liverpool.
Máš tam nějakou zkušenost nebo tam jsi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Shanelka Jsem už v česku, z Anglie jsem se vrátila po 6 letech minulej rok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elnidoA ty sis tam našla práci sama nebo přes agenturu? V jakem si byla městě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte někdo přímo o nějaké práci-brigádě kde nabírají lidi třeba na jaro-léto a dá se tam vydělat???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dá se v Anglii být jen s pasem nebo je nutná i občanka? Příklad - mám možnost hned odjet… ale mám jen pas, zrovna si měním trvalé bydliště, takže občanku budu mít za měsíc a tak dlouho čekat nemůžu. Takže bych jela jen s pasem a občanku bych vyřídila třeba za dva měsíce… nebo později. Stačí mi pas na založení bankovního účtu v UK?
- Citovat
- Upravit