Práce v ČEZu na call centru
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce v Čezu na call centru
Dobrý den, budu za měsíc nastupovat do call centra v Čezu. Rád bych se zeptal jestli s tím máte někdo zkušenosti. Zajímalo by mě jak jsou třeba placené přesčasy, osobní ohodnocení. Jestli je to náročné.
Děkuji za jakkoukoliv zkušenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Maxx605 píše:
Dobrý den, budu za měsíc nastupovat do call centra v Čezu. Rád bych se zeptal jestli s tím máte někdo zkušenosti. Zajímalo by mě jak jsou třeba placené přesčasy, osobní ohodnocení. Jestli je to náročné.
Děkuji za jakkoukoliv zkušenost.
Manžel se s nimi nedávno poradne zhadal, a řekla bych, ze nespokojených zákazníků bude velmi mnoho😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkušenosti neporadím. Každopádně - pokud se tam volá, tak se čeká hrozně dlouho na spojení, tudíž predpokládám, že jsou pak lidi dost naštvani. A ta hudba je šílená - tu by chtělo vyměnit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše:
Manžel se s nimi nedávno poradne zhadal, a řekla bych, ze nespokojených zákazníků bude velmi mnoho😂
Nevim jak v callcentru, ale doporucuji si zaridit " muj cez" a tam jde zmenit vse co je potreba i vidim vsechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 píše:😂 my jsme měli tipuji krapet jiný problem a to ještě určitě není všem problémům s čezem konec
Nevim jak v callcentru, ale doporucuji si zaridit " muj cez" a tam jde zmenit vse co je potreba i vidim vsechno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše: 😂 my jsme měli tipuji krapet jiný problem a to ještě určitě není všem problémům s čezem konecnektere věci proste on-line nevyresis
Jasne..jako hovory v callcentrech jsou obecne hrozne. Krom kupodivu socialky. Velmi mile pani a prekvapive nemocenska prisla brzy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zalezi jestli jdes delat primo pro CEZ nebo pod jinou firmu. Jsou tam veci které musis plnit, cas hovoru, pocet smluv, které predas atd, musis se ptat zda maji i jiny odber. Ja tam delala rok, ale pres jine call centrum, ale pro CEZ. Uz bych to nikdy nedelala. Víkendové smeny- jeden den 11 h, odpoledni, nonstop prescasy
Tenkrat tam byl plat 21 tisic myslim a za to mi to teda nestalo, lidi jsou vetsinou naštvaný a vedení po tobe chce vic a vic. Ale je to tak dva roky co jsem tam skoncila. Prosim anonym.
- Citovat
- Upravit