Práce v Deichmannu

257
20.8.13 09:10

Práce v Deichmannu

Holky máte některá zkušenost s prací v Deichmannu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
aminkadf
20.8.13 09:24

Co bys potřebovala vědět?

• Citovat
  • Upravit
611
20.8.13 09:30

Nevím, jestli se u nich něco nezměnilo, ale vždy brali jen na poloviční úvazek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
20.8.13 09:35

No hlavně bych chtěla vědět jak platí a jaké tam jsou směny když se dělá na částečný úvazek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
20.8.13 09:42
@adgamka píše:
No hlavně bych chtěla vědět jak platí a jaké tam jsou směny když se dělá na částečný úvazek

Ahoj, to bych se take rada dozvedela :-).Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
20.8.13 10:05

Co si pamatuji, tak jsou na poloviční uvazek, berou nejakých cca 8000-10000 hrubého. Jedou ranni, odpoledni. myslím 3× do tydne chodí cca 2hodky před otevíračkou, kvuli zboží a „přesunu“ prodejny. Maji 20% slevy na veškery sortiment.

To je tak co si pamatuji… snad nekdo poradí víc

• Citovat
  • Upravit
257
20.8.13 14:13

Je mi totiž divné, že v jedné prodejně vedle které pracuji během jednoho roku hledají už po páté prodavačku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
20.8.13 14:16

Je to možný :-) U nás v Plzni taky každou chvilku ma „D“ pracovní nabídky. Málo kdo tu praci vydrží. Podle me je „D“ náročnejší než Humanic nebo Baťa. A prijde mi, že je to spíš taková dočasná práce, než si ženský najdou neco na HPP. :think: :palec:

• Citovat
  • Upravit
257
20.8.13 15:27

Moc děkuji za všechny odpovědi. Takže zatím zůstanu tam kde jsem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.3.16 19:40

Deichmann

Máte prosím někdo čerstvou zkušenost s prací u Deichmanna¿

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
5.9.16 13:01

Ahoj,

zajímalo by mne, jestli je práce u Deichmanna náročná fyzicky - jak je to s doplňováním zboží, nebo navážením, jak tohle funguje?
Mám nemocná záda a nesmím moc nosit těžké věci, tak jestli je pro mne tahle práce vhodná nebo ne..
díky za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
5.9.16 13:41

@Etsien žádná práce v obchodě s obuví není vhodná pro člověka s nemocnýma zádama, v těchto obchodech to chodí tak, že veškeré zboží vybaluješ a stěhuješ do regálů ty, žádný extra pracovník na to není. A nejlepší je potom stěhování sezonní obuvi, takže si spíš hledej něco jiného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
4.2.18 13:27

obnovuji diskuzi

Zdravím, má někdo aktuální informace jak to tam teď chodí, dodržování zkrácénho úvazku, peníze…? Jsem na MD, je reálné abych ten jejich provoz zvládla, dcera chodí do školky a pro syna mám občasné hlídání + volné víkendy. Děkuji za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
29.8.22 17:01

Obnovuji

Zdravím,
je tu vůbec někdo kdo má zkušenosti se zkráceným nebo přímo vypsáno od Deichmann brigáda.
Kolik je to hodin týdně a jak se to střídá.
Všude čtu jen špatné zkušenosti. Že nedodržují smlouvy a pak nutí chodit více a ani to neproplatí přesčasy někdy.
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat