Práce v Deichmannu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce v Deichmannu
Holky máte některá zkušenost s prací v Deichmannu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nevím, jestli se u nich něco nezměnilo, ale vždy brali jen na poloviční úvazek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No hlavně bych chtěla vědět jak platí a jaké tam jsou směny když se dělá na částečný úvazek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adgamka píše:
No hlavně bych chtěla vědět jak platí a jaké tam jsou směny když se dělá na částečný úvazek
Ahoj, to bych se take rada dozvedela
.Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co si pamatuji, tak jsou na poloviční uvazek, berou nejakých cca 8000-10000 hrubého. Jedou ranni, odpoledni. myslím 3× do tydne chodí cca 2hodky před otevíračkou, kvuli zboží a „přesunu“ prodejny. Maji 20% slevy na veškery sortiment.
To je tak co si pamatuji… snad nekdo poradí víc
- Citovat
- Upravit
Je mi totiž divné, že v jedné prodejně vedle které pracuji během jednoho roku hledají už po páté prodavačku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to možný
U nás v Plzni taky každou chvilku ma „D“ pracovní nabídky. Málo kdo tu praci vydrží. Podle me je „D“ náročnejší než Humanic nebo Baťa. A prijde mi, že je to spíš taková dočasná práce, než si ženský najdou neco na HPP.
![]()
- Citovat
- Upravit
Moc děkuji za všechny odpovědi. Takže zatím zůstanu tam kde jsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Deichmann
Máte prosím někdo čerstvou zkušenost s prací u Deichmanna¿
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
zajímalo by mne, jestli je práce u Deichmanna náročná fyzicky - jak je to s doplňováním zboží, nebo navážením, jak tohle funguje?
Mám nemocná záda a nesmím moc nosit těžké věci, tak jestli je pro mne tahle práce vhodná nebo ne..
díky za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Etsien žádná práce v obchodě s obuví není vhodná pro člověka s nemocnýma zádama, v těchto obchodech to chodí tak, že veškeré zboží vybaluješ a stěhuješ do regálů ty, žádný extra pracovník na to není. A nejlepší je potom stěhování sezonní obuvi, takže si spíš hledej něco jiného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
obnovuji diskuzi
Zdravím, má někdo aktuální informace jak to tam teď chodí, dodržování zkrácénho úvazku, peníze…? Jsem na MD, je reálné abych ten jejich provoz zvládla, dcera chodí do školky a pro syna mám občasné hlídání + volné víkendy. Děkuji za odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji
Zdravím,
je tu vůbec někdo kdo má zkušenosti se zkráceným nebo přímo vypsáno od Deichmann brigáda.
Kolik je to hodin týdně a jak se to střídá.
Všude čtu jen špatné zkušenosti. Že nedodržují smlouvy a pak nutí chodit více a ani to neproplatí přesčasy někdy.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit