Práce v Hurghadě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
ty máš bujnou fantazii teda, určitě tam na tebe čekají s otevřenou náručí
maximálně tě nějaký hned bude chtít sbalit.. víš proč.. ![]()
když už do takové země tak třeba letuška
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak vcil co by ne, zkusit se to muze. Naprikjlad jak jsme byli tento rok na Krete, tak doslova v kazdem obchode mela majitelka/majitel prodavacku, ktera mluvila polsky nebo ukrainsky. Prvni 2-3 obchody me zarazily, ty dalsi uz ne. Zrejme je majitele najimaji, aby komunikovali se slovanskymi zakazniky (az na to teda, ze polska prodavacka mi absolutne nerozumela a to jsem to dokonce spikovala polskymi slovy a domluva byla jako hluchy s nemym).
Ale to je vedlejsi. Dovedu si predstavit, ze mozna i v takove Hurgade hledaji nekoho do obchodu, kdo ovlada jazyky. Tak pokud umis velmi obstojne anglicky a rusky, sla bych do toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@warita píše:
Tak vcil co by ne, zkusit se to muze. Naprikjlad jak jsme byli tento rok na Krete, tak doslova v kazdem obchode mela majitelka/majitel prodavacku, ktera mluvila polsky nebo ukrainsky. Prvni 2-3 obchody me zarazily, ty dalsi uz ne. Zrejme je majitele najimaji, aby komunikovali se slovanskymi zakazniky (az na to teda, ze polska prodavacka mi absolutne nerozumela a to jsem to dokonce spikovala polskymi slovy a domluva byla jako hluchy s nemym).Ale to je vedlejsi. Dovedu si predstavit, ze mozna i v takove Hurgade hledaji nekoho do obchodu, kdo ovlada jazyky. Tak pokud umis velmi obstojne anglicky a rusky, sla bych do toho.
Stejná zkušenost. Ukrajinky, Polky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S touhle prací zkušenost nemám, ale bydlela jsem tam asi rok. Nebylo to špatný
Jen si dej bacha na sladký řečičky místních playboyů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KarolinaLandova píše:
Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda mate někdo zkušenost, nebo neznáte někoho kdo má zkušenost s prací v Hurghadě. Nechci klasickyho animatora. Lákal by mě obchod Mango či Terranovazajímá mě jak to tam funguje a jaké jsou peníze a tak
děkuji
Terranova v Hurgadě, už tam běžím pro kvalitní ohoz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaileee píše:
ty máš bujnou fantazii teda, určitě tam na tebe čekají s otevřenou náručímaximálně tě nějaký hned bude chtít sbalit.. víš proč..
když už do takové země tak třeba letuška
nebo hééérečka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sladke-mameni píše:
S touhle prací zkušenost nemám, ale bydlela jsem tam asi rok. Nebylo to špatnýJen si dej bacha na sladký řečičky místních playboyů
to se obavam uz stalo, proc jinak by si tam chtela najit praci…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@warita píše:
to se obavam uz stalo, proc jinak by si tam chtela najit praci…?
to máš asi pravdu. No kdo chce kam..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit