Práce v Invia.cz
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@dalila6 Máš naprostou pravdu. Já tam byl před nějakými 3 lety přesně 5 týdnů. Nám dělal tedy to úvodní školení pan Aleš Kašparec a těch 8000 nám řekl korektně, to je fakt. Že i na ten základ musíme nějakou práci odvést, proto to je.
Co je ovšem nebetyčná drzost, že za ty 3 roky nezvýšili základ ani o korunu, přitom mzdy rostou v každé slušné firmě. A provize jsou nizoučké. Invii nebrat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jura1234 To by bylo v pořádku, kdyby nám to řekli. Každá firma si podmínky může nastavit jaké chce, pokud je to v mezích zákona a lidi jim tam pracují, nemám proti tomu nic. To že to není lidské je jiná věc. Mě nejvíce naštvalo to, že nám lhali, neuvedli nám pravdivé informace. Skončila jsem tam hned následující den potom, co jsem to zjistila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
podmínka / insolvence / soud ??
Dobrý den / ahoj,
byla jsem obviněna z úvěrového podvodu, následně 30 měsíců podmínky, schválená insolvence - ne kvůli tomu obvinění, návrh byl podán dříve. Vím, že dluhy z trestné činnosti se mají uhradit v plné výši. Podmínka uběhla, neporušila jsem ji ale obdržela jsem dopis od soudu, kde chtějí doložit úhradu. Ta v plné výši neproběhla. Nebyla tedy splněna jedna z podmínek k vydání osvědčení.
V rámci insolvence je i tento dluh přihlášený a probíhá částečné uspokojení věřitele. Upřímně, jsem si myslela, že tento dluh se bude řešit po ukončení oddlužení, vím - neznalost neomlouvá.
V době vyřizování insolvence jsem pracovala na zkrácený úvazek, nyní jsem bez zaměstnání a jsem ráda, že zvládám plnit insolvenci. Dluhu se samozřejmě nezříkám. Jen dosud nebylo a není z čeho hradit.
Ráda bych věděla, co může být dál. Četla jsem tu o veřejných zasedání, možnosti prodloužení podmínky apod..
Komentáře k pochybení si prosím odpusťte, vážně jsem se ze situace poučila a opravdu se těším až tohle všechno bude pryč. ![]()
Do vězení samozřejmě nechci. Práce se hledá velmi těžko.
S podmínkou na krku, v insolvenci. Ne, není to výmluva, realita.
Děkuji všem, co dočetli až sem a za Váš čas, který mi věnujete v rámci odpovědi.
Omlouvám se za příspěvek pod jiným tématem, který vůbec nesouvisí se založeným vláknem.
- Citovat
- Upravit
Vymáhání nezaplaceného zájezdu INVIA
Dobrý den, když klient nezaplatí závazně objednaný zájezd u INVIE k vůli jejich chybě a na zájezd klient neodjede. Můžou ho vymáhat, setkal jste se s tím někdo, jaké jsou Vaše zkušenosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit