Práce v Invia.cz
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
A hlavně seš víc v klidu jako prodavačka zmrzliny či čehokoliv jiného )) neřešíš 20 klientů najednou, nesepisuješ cestovní smlouvy, neneseš obrovskou riziku za chybu v ceně atd. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blekota píše:
65kč na hodinu je dost peněz - kor tady na Ostravsku. V cestovním ruchu - kor v agentuře na hodinu více nedostaneš (rozuměj, sedět se sluchátkama na telefonu a ověřovat volné kapacity zájezdů klientům, případně sepisovat cestovní smlouvu).
Nedivím se @myrja, že za 65,–/h dělat nechce. Taky bych nedělala, vždyť i ten pitomý dělník u pásu má aspoň 80,–/h + příplatky
Já bych za 65,–/h nedělala, 80,– minimálně. Kdyby práce byla extra zajímavá, tak možná slevím, ale ne na 65,–/h.
Pro každoho je dost něco jiného, ale nechápu, proč se navážíš do studentů jen proto, že nechtějí být otroci.
A ona je určitě Invia skvělá a platí dobře, když od června inzerují některé pozice po 5, tak po 14 dnech nebo 3 týdnech. Asi protože to někdo položil a že by tak často končil někdo ve skvěle placené práci?
No co myslíš, je Invia fakt tak skvělá?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca píše:
Nedivím se @myrja, že za 65,–/h dělat nechce. Taky bych nedělala, vždyť i ten pitomý dělník u pásu má aspoň 80,–/h + příplatky
Nemůžeš srovnávat „pitomého dělníka u pásu“, který maká rukama 8 hodin denně, a stojí při práci s prací - sezení v kanceláři, v klidečku, u telefonu, s kávičkou na stole. To jsme pak někde jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca píše:
@Blekota
Takže ona je vlastně práce hlavou něco míň…![]()
Však ty to moc řešíš, je jasné, že ten, co dře rukama bude mít víc, jak ten co sedí jen za kompem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já nevím, ale mně 65,– za hodinu přijde dost. Když si vezmu, že to odpovídá 11tis./měsíc, ty se u dohod nedaní, je-li sleva na dani a nejsou odvody. Takže kdyby měl mít 11tis. čistého člověk s pracovní smlouvou a odvody, měl by cca 13,5tis. hrubého. A co slýchávám, tak takové platy jsou a nejsou neobvyklé. A musí se z toho živit děti a tak. A jako brigádu bych klienty vypouštěla z hlavy a spíš si příp. podala ty, co po mě jdou a hlídají mě
. Lidi jsou nepříjemní všude, nechápu, ale dělala jsem s lidma a někteří jsou protivní z principu, prostě primitivové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže pouze jeden měsíc v práci a z těch pár dnů už 4 dny na nemocenský, hmmm. Já vím, proč už nemám zaměstnance, ledaže by byly povolený tělesný tresty. Si udělej živnostenský list a můžeš si dávat plat třeba 50 000 tisíc, proč tu řveš a stěžuješ si na cizí firmu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Osmanka na Ostravsku tradiční plat 13500 hrubého. Nevím, proč tady někdo říká, že by za toto nepracoval. Také mám víc, ale na zvedání telefonů a dělání objednávek je to dobrá výplata.
U pásu mají dělníci v Mošnově 9 čistého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@strýček sally píše:
Takže pouze jeden měsíc v práci a z těch pár dnů už 4 dny na nemocenský, hmmm. Já vím, proč už nemám zaměstnance, ledaže by byly povolený tělesný tresty. Si udělej živnostenský list a můžeš si dávat plat třeba 50 000 tisíc, proč tu řveš a stěžuješ si na cizí firmu.
Jsem to nechtěla napadat ale podle @myrja jsem ta špatná, protože za sezení v kanclu je 65kč málo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@myrja píše:
cca okolo 10.000 za červenec, z toho 4 dny na nemocenské a 2 dny
Se pak nemůžeš divit, že máš málo, když ty 4 dny prosezené doma ti nikdo nezaplatí. Ani socka, ani zaměstnavatel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blekota
Bohužel lidi jsou nenažraní. Před krizí sehnat zaměstnance za slušný plat bylo nemožné. A evidentně se to nezměnilo, možná byla krátká, malé dopady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blekota píše:
Se pak nemůžeš divit, že máš málo, když ty 4 dny prosezené doma ti nikdo nezaplatí. Ani socka, ani zaměstnavatel.
Nebýt doma, hned by to bylo za 12tis. čistého, takže plat kolem 15tis.? Za to jsem nastupovala s 2diplomy na odbornou pozici před 10ti lety
. No já nevím, asi jsem z jiného kraje než lidi tady
. Co myslíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SaraB píše:
Kde má Invia kanceláře? Je to jenom v Brně nebo i jinde?
Praha a Ostrava.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo no, Češi jsou takoví skromný národ, jak tak pozoruji v diskuzi )) Jsou zvyklí tvrdě pracovat a dostávat minimální plat.. tady by se snad našli i obhájci 30Kč/hodinu, že??? Jinak já prezentuji čistě SVOJI OSOBNÍ ZKUŠENOST v Invia.cz pro případné zájemce, aby věděli do čeho jsou, tak nevím proč se chováte jako potrefené husy, Ti co se jich to netýká
Good luck to all of you! ***
- načítám...
- Citovat
- Zmínit