Práce v Invia.cz
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Není to nějak málo?
Kde to je? Já jsem teda za 50 na hodinu dělala jen při zaučování, pak to šlo nahoru (ne v Invii, abych nemátla a popravdě bych tam za 50 nešla
).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka1 píše:
50,– na hodinu uz snad nedavaji ani v Mekaci nebo v KFC ne?
45 hrubýho mi říkala kámoška
Mě jeden blázen nabídnul v zahradnictví 25
Jsem si tak v duchu řekla, že za 25 ani nevstanu z postele ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bublinka_bublinka Ahoj, já tam pracovala 3 měsíce a stačilo mi to, první měsíc jsem měla 6 tis, druhý 7-8 a třetí 10 tis čistého. Byla to Práce na dohodu, odměny máš za počet smluv, pojištění a pod. Když jsi dobrá, dá se vydělat celkem dost. Jenže pro mě to bylo psychicky náročné. Chodila jsem od 9-17 hod. plus jedna sobota v měsíci. A doma jsem šla spát v osm a vstávala v sedm, prostě horší než kdybych dělala dvanáctky.
Myslím, že je to pro velmi odolné jedince, kterým nevadí někomu něco nutit a tvrdit, že jsou nejlepší apod.
Mně to prostě nesedlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bjetuschka @radkka @Hanka1
50,– za hodinu - u brigády minimum
Nebo jestli je minimum 48,–, to už je docela fuk.
Jako na to kolik práce tam píšou, jaký rozsah a tak… mi to málo přijde, ale zase kolik pak přidají ![]()
- Citovat
- Upravit
@bublinka_bublinka Jo a aktivní call centrum to není, ale stejně, chodí to tak, že si odklikneš objednávky, které přišly přes jejich web, pročteš, zavoláš zákazníkovy, aby se s ujistila, že objednávka sedí, zda k tomu ještě něco nechce apodobně. Případně mu vytvoříš nabídku zájezdu. Pokud dobrý, voláš nebo na netu rezervuješ konkrétní zájezd, když je to dobré, vypisuješ smlouvu, opět voláš a posíláš zákazníkovy, nabízíš pojištění. Pak zase píšeš na účetní zda poslal peníze a zase voláš zákazníkovy. Plus kolikrát last minutky a pod. mají rezervačku na zájezd třeba jen 2 hodiny!
V podstatě neděláš nic jiného celý den než voláš všude možně a mejluješ! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Turante
Pracovní doba bude podobná.
Já nevím, jak kdo, ale já si dovolenou, pojištění vyberu sama a pak jdu a řeknu chci toto. Jasně, v cestovce mi nabídnou - a chcete k tomu pojištění za xxx,– a to a ono?
Právě narozdíl od aktivního call centra v tom nevidím úplný vnucování…
- Citovat
- Upravit
@bublinka_bublinka tak plat je teda opravdu velmi žalostný. Já bych do toho nešla. A překvapuje mě, že se ještě někde „tolik“ peněz nabízí.
Si najdi něco lepšího ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bublinka_bublinka No jde o to, že Invia není cestovka jako taková, ale agentura, což znamená, že nabízí zájezdy ostatních cestovních kanceláří. Mají tedy větší záběr než jen cestovka. Ale 95% objednávek je přes jejich web. A pojištění musíš nabízet ke každému zájezdu a když nenabídneš nebo řeknou, že si zajistí sami, tak ti timeleader naznačí, že prostě musíš
No prostě, když se stalo, že mi někdo odmítl, nejen třeba pojištění, ale zájezd (chtěl třeba hory), že to někde našel sám a levněji, tak to taky bylo špatně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyyyjo
ja tam delala pred ehmmm 7? roky a vydelala jsem si teda vic
kolem 15 mi na ucte pristavalo, netusim kolik jsem mivala hruby plat.Byla to jako brigada prodejce zajezdu mezi letnim a zimnim semestrem.
Byl tam docela tlak na prodej. Ona spousta lidi si da poptavku, pak jeste na jinym serveru, vahaji… Tvuj ukol je presvedcit je, ze si to maji fakt koupit, taky je tlacis casove, ze. Neni to tak, ze jen plnis prani lidi a oni si to hned objednaji zaplati a tak
kolikrat uz je taky ten zajezd vyprodany (zvlast lasty ktere nejvic frci) a ty jim musis prodat neco jineho ![]()
Pod tlakem budes urcite, za mych dob mely ruzna oddeleni rouzny nutny pocet prodeje, jinak byly sankce, netusim jake, ja prodavala Chorvatsko a tam jsme to nemeli, to slo dobre…
Za tyhle prachy bych do tohoznova nesla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bjetuschka
Jako jo, není to žádná paráda, ale co si mám najít? Inzeráty sleduju, ale nic moc ![]()
@Turante
Jako když řekne, že má svoje pojištění, tak mu jako musím říkat, že to „naše“ je lepší? Já vím, že když volá Call centrum, tak mi to ještě jednou nabídnou i když řeknu, že mám nebo to nechci. Takže to asi bude skoro call centrum jen za horší prachy… ![]()
- Citovat
- Upravit
@bublinka_bublinka V podstatě ano, ale hlavně tě do toho bude tlačit teamleader
A i ty za to máš lepší bonusy. Haninac to pěkně popsala
Jinak já tam byla před cca 3 roky asi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práce v Invii
Ahoj, tak nevím, jestli není pozdě, ale lepší pozdě, než nikdy
. Do Invie jsem nastoupila v Červnu, napsala jsem si životopis, poslala ho tam, a čekala, co se bude dít, ani ne za tejden mi volali, ať se dostavím na pohovor hned další den, pohovor proběhl velmi zvláštně, bylo nás tam asi dvacet s tím, že každý dostal papíry, které musel vypsat, týkalo se to spíše psychologie a informacemi o firmě. Poté se nás ptali, kam by jsme poslali koho na dovolenou, co rádi děláme, a hlavně, kdy můžeme nastoupit. Pokud jste sdělili, že hned zítra, nástup jste měli 99procentní. Hned od začátku do náš sypali, jak budeme po čase jezdit na infocesty do drahých destinací, jak budeme mít minimálně 15 000,– měsíčně, naše rodina bude mít slevy, známí také, jak je to krásná práce a úplně nám vymyli mozky. Pak jsme měli asi 4 dny školení o tom, jak zacházet s programem, jak mluvit, za co jsou pokuty, co se nesmí a blá, blá. Po školení Vás třeba na jeden den k někomu posadili a museli jste poslouchat, co se jak má. Já takhle seděla opravdu jen den a buch, další jsem sí musela sednout, vzít telefon a začít. Byly to nervy, museli jste vědět věci, co se týkaj pojištění, parkování na letišti, kam je potřeba vízum, kde se uplatňují rychlopasy, klienti občas nepříjemní tak, že by jste je nejradší poslali někam, ale nemohli jste, protože Vás poslouchali, říkala jsem si, vydrž to, bojuj, to se poddá, inu ne, bylo to horší a horší, všichni se postupně balili, protože měli malej plat, s tím, že každej ho dostal úplně jinak, nechtěli nám zaplatit příplatek za svátek, nestíhali jsme ani jíst, natož jít na záchod, jakmile jste neprodali určité procento pojištění, napařili Vám pokutu (a nuťte do toho lidi), mě ještě nutili lhát, na což já nemám opravdu žaludek, přešlo to v to, že mi nakonec napařili pokutu, za kterou jsem ani nemohla, klientka mi začala vyhrožovat právníkem, a ještě jsem dostala zdrba za to, že chci jít domů (po 11 hod), když tam mám urgentního klenta, takže když Vám v Pátek večer spadl urgentní klient, co chtěl v Neděli odletět, tak smůla, odejdete třeba v devět večer s tím, že Vám to nikdo neproplati (komedie obří). Nakonec stejně všechny vyházej a nedej Bože, aby jste odešli sami (dostanete jen 51,– za hodinu a zdár bez odměn). Základní mzda je 8500,– + kolik toho prodáte a věřte, že jako nováček to rychle nepůjde, ovšem každý má názor jiný, ale my odtud utekli co nejdříve, připadali jsme si jako pokusní králíci, a teď se učíme znovu dejchat
. Práce v Invii? Už nikdy!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
máte někdo zkušenosti z prací pro Invia.cz? Prodejkyně zájezdů, operátor nebo podobné pozice zaměřené na zákazníky a jejich dovolené (kancelářské pozice)?
Plat sice nepíší závratný, 50,– + bonusy, pracovní doba dlouhá, takže to asi nebude úplný leháro, ale je to jedna z mála brigád pro ženy, která není aktivní call centrum.
Předem díky všem za zkušenosti