Práce v korporátu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14046
12.8.19 11:51

Mám doma programatora seniora, VŠ. Upřímně tvoje představa kurzu Java je dost mimo, to se za a) v administraci nepotřebuje, za b) během kurzu se to fakt nenaucis. Pokud by to bylo tak jednoduché, neměli by programátoři slušný platy. Muž na to studoval a ještě se průběžně učí nový věci a dlouhodobá školení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.19 11:58

@jizvíková A je k tomu treba pridat pomerne specifickou naturu aby clobek v tymu a s tymem podobnych osobnosti dokazal fungovat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.8.19 14:44
@Anonymní píše:
Tak nevím, dcera tam poměrně čerstvě pracuje. Hned dostala stravenky, pokud zůstane přesčas, může si to během tří měsíců bez problémů vybrat, bez problémů dostala 14 dní dovolené a to pracuje na projektu, který hoří.

Vy jste mě nepochopila. Neříkám, že stravenky nedostane. Ale po x letech co jsme řvali, nám je zvedli z 60 na 80 korun a tak je to tam se vším.
Dovolenou taky dostanete bez problémů, ale vždy za sebe musíte najít náhradu, která bude pracovat na vašich projektech a to je problém, pokud už jich na sobě máte hodně.
O přesčasech jsem mluvila o proplacení ne o vybírání. Ono je to pak vtipné, když máte 15 hodin přesčasů, které si musíte vybrat, protože vám je neproplatí, ale nemáte kdy, protože máte tuny práce a žádného kolegu, který by vám dobrovolně vzal zástup. Protože zásadně se něco pokašle ve chvíli, kdy odejdete domů o 2 hodiny dřív a někdo to řešit musí.

Počkejte až tam bude dcera pracovat tak rok. :D Já tam byla 5 let a patřila jsem mezi ty „velmi staré zaměstnance“. Před pár lety měl okin 10 leté výročí a ocenili tam zaměstnance, kteří tam byli od začátku… bylo jich tak 5. A nyní tam z nich není ani jediný. Obyčejně odtamtud lidi prchají tak po dvou - třech letech.

• Citovat
  • Upravit
26747
12.8.19 15:01
@Anonymní píše:
@vulpes Promiň :) Myslela jsem práci spíše v administrativě.

Přes známost, téměř výhradně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
13.8.19 09:13
@Anonymní píše:
@jizvíková A je k tomu treba pridat pomerne specifickou naturu aby clobek v tymu a s tymem podobnych osobnosti dokazal fungovat :mrgreen:

100% souhlas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat