Práce v korporátu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mám doma programatora seniora, VŠ. Upřímně tvoje představa kurzu Java je dost mimo, to se za a) v administraci nepotřebuje, za b) během kurzu se to fakt nenaucis. Pokud by to bylo tak jednoduché, neměli by programátoři slušný platy. Muž na to studoval a ještě se průběžně učí nový věci a dlouhodobá školení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jizvíková A je k tomu treba pridat pomerne specifickou naturu aby clobek v tymu a s tymem podobnych osobnosti dokazal fungovat ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak nevím, dcera tam poměrně čerstvě pracuje. Hned dostala stravenky, pokud zůstane přesčas, může si to během tří měsíců bez problémů vybrat, bez problémů dostala 14 dní dovolené a to pracuje na projektu, který hoří.
Vy jste mě nepochopila. Neříkám, že stravenky nedostane. Ale po x letech co jsme řvali, nám je zvedli z 60 na 80 korun a tak je to tam se vším.
Dovolenou taky dostanete bez problémů, ale vždy za sebe musíte najít náhradu, která bude pracovat na vašich projektech a to je problém, pokud už jich na sobě máte hodně.
O přesčasech jsem mluvila o proplacení ne o vybírání. Ono je to pak vtipné, když máte 15 hodin přesčasů, které si musíte vybrat, protože vám je neproplatí, ale nemáte kdy, protože máte tuny práce a žádného kolegu, který by vám dobrovolně vzal zástup. Protože zásadně se něco pokašle ve chvíli, kdy odejdete domů o 2 hodiny dřív a někdo to řešit musí.
Počkejte až tam bude dcera pracovat tak rok.
Já tam byla 5 let a patřila jsem mezi ty „velmi staré zaměstnance“. Před pár lety měl okin 10 leté výročí a ocenili tam zaměstnance, kteří tam byli od začátku… bylo jich tak 5. A nyní tam z nich není ani jediný. Obyčejně odtamtud lidi prchají tak po dvou - třech letech.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@vulpes PromiňMyslela jsem práci spíše v administrativě.
Přes známost, téměř výhradně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@jizvíková A je k tomu treba pridat pomerne specifickou naturu aby clobek v tymu a s tymem podobnych osobnosti dokazal fungovat
100% souhlas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit