Práce v Lidlu 2018

1.7.18 16:12

Práce v Lidlu 2018

Ahoj ženy, vím, ze už to tady bylo, ale nenašla jsem nic aktuálního :) chtela bych se zeptat, jestli některá z Vás nepracuje v Lidlu a jak ste spokojené? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.7.18 16:30

Tak záleží kde. Já jsem na ředitelství ( centrále ) a jsem spokojená. Mám hodně známých na prodejnách a záleží na kolektivu a vedení. Když se sejde dobrý kolektiv, je to super, pokud ne, stojí to za houby :(

• Citovat
  • Upravit
3
28.8.18 21:08

Benefity v Lidlu

Ahoj, můžu se zeptat, jaké Lidl nabízí benefity? Neptám se na výši mzdy, ale ostatní poskytované benefity jako sick days, stravenky a podobně. Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
28.8.18 23:23

Práce v Lidlu

Ahoj jsem v Lidlu od května a jsem spokojená..Mame dalo by se říct že dobrý kolektiv..:-) práce je jak kdy, někdy míň a někdy víc náročná..Někdy odcházím z práce s úsměvem ale taky jsou dny kdy ne..:-D Je pravda že první měsíc byl hodně náročný..Bolelo mě všechno co šlo..Člověk si na tu práci ale zvykne..:-) Líbí se mi tam že každý den je jiny..Někdy jsem na pekárně,někdy na pokladně,někdy běhám na prodejne..Každopádně na co si Lidl potrpí je rychlost a plnění toho co po vás chtí.. ( Kontrolování nákupního košíku, správné doplňování zboži dle datumu atd.) Pokud tohle dělat prostě nebudete tak se s váma rozloučí..Konkrétně u nás už se s pár lidmi takto rozloučili..Kdyby tě něco jeste zajímalo klidne se ptej:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
29.8.18 06:29

dělala jsem tam a jsem ráda že už tam nejsem,jako prachy luxus,ale to není vše,jste tam furt,vikend jednou za uherák volnej,lidi zlý,protivní,chodila jsemdomu sedřenáaž hrůza a doma nepoužitelná,ale zas záleží kde,pak jsme chytly takovýho ču…regionála co furt jen vyhrožoval A a kdesi cosi,že jsem to vzdala.záleží jim jen na růstu firmy,tržby atd.,ale že má člověk i svůj život je nezajímalo,já měla 20hod.-zkrácený a stejně jsem tam bývala stejně jako ti co měly 35hod.uvazek.tot moje zkušenost.
ale jak píšu jinde to může být jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.18 22:36

Tak stravenky máme, jsou za 80 Kč a zaměstnavatel přispívá 44 Kč a je to ta spesl stravenka „naše stravenka“ takže s ní jde platit v Lidlu a Kaufu. Sickdays ani náhodou, po 3 letech prispevek na zivotko 5000 za rok. 25 dní dovolené.

• Citovat
  • Upravit
9371
31.8.18 10:37

Teda ja si zrovna rikal, ze ocitnout se bez prace, jdu do Lidlu. V mistnim Lidlu vypadaji vsichni tak pohodove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.18 11:09

Můžu se zeptat jak tam funguje směnování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
31.8.18 11:14

Ahoj,také pracuji v Lidlu a nejradši bych dala výpověď. Od té doby co máme novou vedoucí je to katastrofa. Rodinu nevidím,víkendy žádné -kromě dovolené. Hodně záleží opravdu na kolektivu. Teď je zavedený nový systém směn a tím se to ještě zhoršilo. Jediná výhoda jsou opravdu slušné peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.18 11:20

Holky a to směnování vypadá jak. Nebo jste tam od rána do noci? Mzda kterou lidl uvádí patří k danému úvazku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
31.8.18 12:03

Nehledě na úvazek má u nás každý 2 dny v týdnu volna -pokud někdo neodpadne a tím se může stát že máme jen jedno volno. Já mám úvazek na 30hod/týdně a v praxi jsem tam většinou 7,5-8,5 hod denně,5 dní v týdnu. Ranní od 5hod nebo od 5.30 konec různě dle tržeb, odpolední začíná v 12,30 -15,00 a končí mezi 21-23hod podle dne a potřeb. Jinak jsou i mezisměny napr. 9-17hod apod. Každá filiálka to má ale asi různě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.18 12:23

@Matars A těch deset hodin co jsi tam navíc to ti zaplatí? směny se dělí po týdnu :jeden týden ranní druhý týden odpolední? nebo je to všechno na domluvě. Jinak moc díky za info hledám jinou práci a přemýšlím i o tom že se vrátím k původní profesi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
1.9.18 11:36

Zaplatí ti každou minutu,to se spolehni. Směny jsou různé,u nás nejsou pravidelně po týdnu,ale i v jednom týdnu můžeš mít ranní i odpolední. Pokud si napíšeš do kalendáře volno kvůli lékaři tak to respektují a přihlédnou k tomu (ale to taky musí,jinak by jsi přešla s propustkou a pro ně je super že vyřizuješ lékaře ve volnu). Ale teď je to fakt mazec, dneska budeme na směně jenom 3,později k večeru 4 a už toho mám plné zuby,jsem totálně hotová :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.18 19:03

@Matars Děkuji za info. Doufám že jsi směnu měla klidnou, bez nějakých velkých extrémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
4.9.18 07:07

Čerstvost

Není tady náhodou někdo kdo je manažer čerstvosti? :-) měla bych otázku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...